Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
opf
Szerimte, kifejezetten kibaszottul gecire és kurvára fod íze van mindeGGYiknek...de a hatás az megvan...
Szerimte, kifejezetten kibaszottul gecire és kurvára fod íze van mindeGGYiknek...de a hatás az megvan...
Minden ugyanaz másképpen.
Tudja valaki, hogyan lehet végleg eltüntetni a nyelvi eszköztárt a tálcáról??? Kikapcsolom, de amikor újraindul az xp, akkor újra megjelenik... :S
thx megjavult! 😊
Szerintem igen😄 Kár, hogy csak 3 íz van nálunk még, nézegettem weblapjukat még monsterres kávé is van...
mindenki rá van mozdulva a monsterre? 😊
(ma már nekem is lecsúszott az adagom)
(ma már nekem is lecsúszott az adagom)
All hail the double x!
Most

Hi!
Kompatibilitásban megelõzi a Linuxot a Mac szerintem, mivel Mac-re kijön egy csomó kereskedelmi program, ami sok mindenkinek munkához szükséges (CAD, Photoshop, Final Cut, Logic, és egyéb Adobe termékek, MS Office és egy rakás játék), Linuxra sajnos nagyon kevés játék jelenik meg natívan, és kereskedelmi Win/Mac program sincs rá, persze alternatívával helyettesíthetõ. DE! Ott a WINE, a CrossOver, vagy a VirtualBox, amelyek a Windows emulációjára szolgálnak, sok játékkal, programmal kompatibilisek (megjegyzem, WINE van Mac-re is)
Kompatibilitásban megelõzi a Linuxot a Mac szerintem, mivel Mac-re kijön egy csomó kereskedelmi program, ami sok mindenkinek munkához szükséges (CAD, Photoshop, Final Cut, Logic, és egyéb Adobe termékek, MS Office és egy rakás játék), Linuxra sajnos nagyon kevés játék jelenik meg natívan, és kereskedelmi Win/Mac program sincs rá, persze alternatívával helyettesíthetõ. DE! Ott a WINE, a CrossOver, vagy a VirtualBox, amelyek a Windows emulációjára szolgálnak, sok játékkal, programmal kompatibilisek (megjegyzem, WINE van Mac-re is)
Szerintem fölösleges, tálcán úgyis az aktuális állapotodban rakja ki nagyban az ikont, minek a tálca mellé is?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Pacsi!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha Ubuntut használok, akkor a programok ugyanúgy kompatibilisek hozzá? Lehet, hogy hülye kérdés, ha az bocsánat.. csak mert manapság majdnem minden program, játék windows-hoz készül.. szóval nem olyan mint a mac? A tudatlanságomért még egyszer bocsi (:
Olyan kérdésem lenne, hogy ha Ubuntut használok, akkor a programok ugyanúgy kompatibilisek hozzá? Lehet, hogy hülye kérdés, ha az bocsánat.. csak mert manapság majdnem minden program, játék windows-hoz készül.. szóval nem olyan mint a mac? A tudatlanságomért még egyszer bocsi (:
Az élet egyszerű.. döntesz & nem nézel vissza! o_O
Ez egy MSN bug Win7-en, alapból nem teszi ki az ikonját az óra mellé csak ha átállítjuk a kompatibilitást.
minek? ha elindítod akkor a start menü mellett ott van az ikonja. <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
Kompatibilitást állítsd át Vistára.
Tudja valaki, hogy win7 meg lehet-e csinálni, hogy ugyanúgy megjelenjen az msn ikonja a jobb alsó sarokban, mint xp-n? Valamiért win7 alatt valószínûleg hibásan mûködik...
Rocket Dock-ot ismeritek? szeretitek?
Csinálsz egy üres eszköztárat a tálcán, és azt behúzod az ikonok elé. Tálcán jobb egérgomb eszköztárak - új eszköztár. Tehát úgy fog kinézni, hogy start menü - eszköztár1 - indító ikonok.
Tudja valaki, hogy a Windows 7 tálcáján hogy kell középre tenni az ikonokat? Már láttam pár helyen.
Hát a fekete nem fekete...nekem kicsit zavaró!pl a híd alja olyan fakónak hat!De biztos direkt ilyen csak az én szememnek nem tetszik!<#smile>#smile>
Nekem így jobban tetszik!(bár nem jó háttérnek mert kicsi, de kipróbáltam!)

Nekem így jobban tetszik!(bár nem jó háttérnek mert kicsi, de kipróbáltam!)
fõleg ha totál más sorrendbe, és látszólag logikátlanul rakják egymás után a sazvakat. pl angol. borzasztóan primitív nyelv, és (gondolom a magyar bonyolultsága miatt) sztem nehéz rászokni arra az idétlen szórendre -.- meg a rohadt sok igeidõ, aminek kb a 80%-át nem használja senki :/
All hail the double x!
ezek tényleg fasságok, de vannak azért a nyelvtannak olyan részei, amit ha értesz a saját nyelveddel kapcsolatban, lehet, hogy jobban tudsz más nyelv nyelvtanával boldogulni
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Persze hogy van. Szerintem MSN Glass a neve, + msn plusz, a különálló friends ablakot nem fogod megcsinálni skinbõl😄
ja, hogy rohadna meg aki kitalálta, ilyen címek, mint pl:
-A morfémák szerepe
-A nyelv diakrón és szinkrón változatai
-Magánhangzó és mássalhangzó törvények
Komolyan, kit érdekelnek ezek? Csak a diákok szivatására találták ki.
berczely, ezek olyanok, amik a mi tételsorunk alapján készültek, a tanár eleve úgy adta le õket, hogy már kész tételek voltak, szóval másik tanár elvárásainak nembiztos, hogy eleget teszenk.
-A morfémák szerepe
-A nyelv diakrón és szinkrón változatai
-Magánhangzó és mássalhangzó törvények
Komolyan, kit érdekelnek ezek? Csak a diákok szivatására találták ki.
berczely, ezek olyanok, amik a mi tételsorunk alapján készültek, a tanár eleve úgy adta le õket, hogy már kész tételek voltak, szóval másik tanár elvárásainak nembiztos, hogy eleget teszenk.
nyelvtanból vannak tételek?😄
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Kb 3x ennyi panel van, annyi, hogy a teljes képernyõ se lenne elég neki, ezek csak a nekem fontosak...
Nem teljes kész asztal, inkább a WP7-es Rainmeter skin miatt mutatom, ez az eddig legjobb csomag, amit Rainmeterhez csináltak szerintem.
link
link
update :

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Elõször állítsd vissza alaphelyzetbe a fájlokat. Majd azt a patchelõvel amit linkeltem patcheld vele. Miután a patchelés megvolt, indítsd újra a gépet. Majd személyreszabás és ott gelxp-t kiválasztod, ha nem csinálja meg, akkor újból kiválasztod a gelxp-t.
Ez érdekes.Amit mellékelték hozzá meg is patch-eltem...de nem mûkszik rendesen 😞 megpróbálom még1x hátha...
Minden ugyanaz másképpen.
http://facebook.com/musicleander