45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• alcotb
    boccs, tudom fasz kérdés, de nem tudja valaki megszerezni azt a képet ami ezen a képen van?

• blackparty
    Most ilyen nyugis :)

• alcotb

AeroTuner
  • SimaSuna #42519
    ha kell a LP plus szólj :)
  • SimaSuna #42518
    homemade dock az az én saját alkotásom. azt sehol se fogod megtalálni :)
  • Jim Morrison
    nekem is 2.1, csak a launcher pro nem plus :D gyorsan fel is teszem meg a homemade dockot.
    Koszi ! :)
  • SimaSuna #42516
    Android 2.1
    Launcher Pro Plus.
    HomeMade dock
    egyedi betütipus.

Vodafone 845 :)
  • Jim Morrison
    android? alap tema vagy alternativ?
  • Manó313
    nice :)
  • SimaSuna #42513
    a telefonomon így :)

• Bulykin
  • tenkenorman
    Rise Against
  • Littlepig13
  • atila4
    wp-t pls
  • pxxl
    5perces

• Hegi90
    Ezekkel a dockokkal csak annyi a bajom, hogy órákba telik, mire úgy csinálod meg, hogy normálisan nézzen ki, és működjön. Milliószor kényelmesebbé lehetne tenni, ha ikonpakkokat is lehetne témákként felvenni, egy-egy programhoz pedig a név-hasonlóság alapján ajánalana ikonokat...
  • exodus2
    Nah, ilyenre emlékszem, de sosem használtam:)
  • popzu
    valaki nemtudná nekem ezt a témát megszerezni? http://windows7themes.net/yellow-windows-7-spongebob-theme.html
  • Hayni
    Én sokat használtam régen, és én nagyon hiányoltam win7ből :/
  • exodus2
    Rocketdock-kal ugyanez eljátszható..

Malakai: Jó tudni, 8 év xp használat után:D Amúgy meg nem volt rá szükségem, ami kellett gyorsindítás-ba ment, most win7 alatt meg felesleges.
  • Malakai
    Helyette Rocketdock, Objectdock, vagy társaik tényleg ajánlott, nem olyan másodperces, mint a képernyő széléház ráncibálni egy könyvtárat, de tényleg jó kis programok és jobban egyénire is szabhatod őket.

Én speciel ObjectDock Plus tabdockját csipem, példaként meg akkor már berakom a sajátot. Win7, háttér napiban cserélődik, jópár ugyanilyen stílusú kép - szín, meg figura cserélődik - fent meg a tabos dock, ami csak akkor ugrik másik ablak elé, ha ott tartom egy darabig az egeret (hotspot beállítás).

• csiter
    Automatikusan elrejthető volt! üres volt az asztal de szinte mindent egy kattintással elértem.
    Azért köszi a segítséget.
  • Malakai
    Ilyen volt:
  • Malakai
    Nem fura az, tényleg volt ilyen funkciója winnek (xp, vista), ha egy könyvtár, vagy a sajátgép ikonját a képernyő széléhez húztad egy toolbart készített belőlle. Ez viszont tényleg ki lett véve, W7-ben már nincs, maradnak a külső programok.
  • exodus2
    Fura egy xp-d volt.. Szerintem Rocketdock, vagy objectdock nevű alkalmazásokra gondolsz. Keress rá neten.
  • csiter
    Hali!
    Egy kérdésem lenne hozzátok.
    Most raktam fel a win7-et először. Szeretnék kétoldalt lebegő eszköztárakat kitenni [azt hiszem így hívják]. XP-nél csak ki kellet húzni az ikont az asztal széléig és kész is volt, de WIN7-nél nem tudom hogy kell ezt.
    Ha van valami ötleted írj!
  • Manó313
  • AnarchoiD
    Koszi a valasz(okat)
  • exodus2
    Bocs félreolvastam.. sok a rizsa..
  • alcotb
    küldtem üzeneted benne egy rdiveinfo nevű gadgett-el...
  • tutituti
    esetleg ez?
  • AnarchoiD
    Koszi de egyik sem az amit en kerdeztem, kenhetem a hajamara a hdd-k homersekletet amikor a SZABAD HELY kellene
  • bboyatty
    WP-t ha tudsz dobj. Köszi.
  • exodus2
    Speedfan, HDSentinel, stb.
  • AnarchoiD
    Segitseg kellene, faternek keresek proggit ami asztalon kiirna neki a hdd-i szabad helyet , rainmeter bonyolult neki, es az 5 hdd-jen kivul amit anno a gepebe szereltem, azota vett 5db usb -s kulso diszket is .. szoval van egy rakat meghajtoja ;) tudna vki ajanlani ilyen softot ? (win7 gadgeteit nezegettem de csak olyat talaltam ami 4 et mutatott meg maxx, az keves)
  • setuh
    ez a hatter 1680x1050 be elerheto vhol?
  • Malakai
    1.9 az aktuális stabil és mennie kellene, nem magában a win az oka, ha nem települ.
  • xridergabo
    hát nekem van egy ilyenem: Stardock ObjectDock Plus 1.90 de már a telepítés előkészítésénél megadja magát
  • Malakai
    Pedig megy az objectdock win7x64 alatt.
  • xridergabo
    Szeretnék énis ilyen lenyílós rocketdockot, de 64bites Win7-re nemigazán akar feltelepülni az opbjectdock plus. Tudna nekem mondani valaki egy másik módszert amivel meg tudom oldani?