45528
-
#15250 cool wallpaper
-
skristof #15249 sziasztok
sikerült eltüntetnem az asztlomról a lomtárat, ugy h kitöröltem a regisrtyből azt a bizonyos kulcsot
előtte exportáltam persze. most vissza szeretném állítani
megprobáltam beimportálni, root-ba is meg current userben is bennt van. elvileg. de asztalon semmi.
utána megprobáltam ugy, h engedélyeztem a mappákban, h mutassa az oprendszer számára fontos fileokat, nem volt recycled mappa.
utána futtattam a gpedit.msc-t, és az asztal felügyeletnél letiltottam a lomtár törlését, de semmi
mi az Istent csináljak, h visszakapjam a hőn áhított kukámat?
mellesleg a lomtárat üritgetni mégcsak tudám a lemezkarbantartó segítségével, de bonyolultabb, nembeszélve arról, h helyreállítani nem tudok
pls help!
köszi előreis -
#15248 külön grat azért amiket hallgatsz -
#15247 háttér tetszik -
#15246 köszi, tudom, de konfabulator widgetek nagyon hasznosak, és nem eszik procit, mint valamelyik, színüket, átlátszóságot lehet módosítani, és ugye, ahogy látjátok leltem egy szép "art deco" ('30-as évek stílusirányzata, mint a poirot-ban!) háttérképet! ja, objectdock ikonokkal is kéne vmit kezdeni :P -
#15245 ja jól néz ki ;) -
#15244 wb5 beta 3-at honnan lehet leszedni? mininova? Ott jelenleg nem enged keresni valami php hiba... akkor majd holnap megpróbálom -
Aspyrin #15243 Szép munka, aranyos háttér :) Az ikonokat nem ártana néha cserélgetned ;-) -
#15242 nagyon tetszik, szép, grat hozzá -
#15241 -
akos #15240 hjam.
[nem szereti a nagyonturbócuccokt.]
[az egyszerűség híve] -
#15239 ahhoz kepest h a winamp skin meg a talca is classic -
akos #15238 egészen? :) -
#15237 hm egészen jóak -
#15236 yo, windowblinds 5, beta 3 elérhető :D -
#15235 thx! -
akos #15234 nucleo nlog
winamp.com-on megtalálod a mindenkori legnépszerűbbek közt -
#15233 szép! winyamp skiny neve? :P thx -
akos #15232 -
#15231 Az biztos!
Bár eddig, amíg nem találtam emg ezt a topikot, amjdnem így nézett ki az enyém is, mint az -
#15230 windowblinds 4.6 stabil és kb fél mega ramot eszik, nyugodtan használhatod! -
#15229 üdv!
nem használtam még ezeket a wincustomize cuccokat (témákat, blindseket) ,mert tartottam hogy a progi amelyik kezeli az galibát okozhat az xp-nek. Felesleges aggódni vagy van-e negatív tapasztalat?
-
#15228 és a 3/4-egyede felesleges :o -
#15227 van egy pár ikon bazzeg -
#15226 háttérkép az jó. -
#15225 -
#15224 A wincustomizeról szedtem le windows témát, melyik progival tudom felrakni, mert az faqban ír egy párat, de nem szeretném mindet kipróbálni. -
#15223 ok
lusta vok:D -
#15222 Nyugi, csak kifejtettem hogy torz a kép, ennyi. Egyébként szép lett a háttér, de szerintem sok helyen hanyag az egész. (bennhagysz már érvénytelen parancsikonokat, vagy nem veszed ki az ikon nevéből, hogy "parancsikon" stb) Egyébként jó lett
Hemo: thx -
Májk Hemö #15221 jobbklikk, kép megjelenítése -
#15220 normálisan?
ez normálisan ment volna!!!!!!!!
-
#15219 majd linkeld be légyszi normálisan is, mert ez így torzult -
#15218 a háttér egy kis PS után, #10201 ből való...
kössz érte -
na jelenleg ilyen vagyok:D
-
Gotty #15216 na én LÁMA meg vak is:))) most hogy mondtad vettem észre a faq-t:))) pff köszi! Mondjuk a topikot végigböngésztem és meg is szereztem a WB-t csak nekem nem sikerült de akkor most jön a faq:))) aztán ha nem megy akkor írock, de előtte még van más bajom is az otthoni hálózattal meg a tvkártyával, úgyhogy asszem kicsit háttérbe szorul, bár azokra még nincs megoldásom:)))
-
#15215 tedd azt,
de a FAQ egy hasznos találmány... és ha tényleg nem megy segítek én neked (49 de szerintem más is...
-
Gotty #15214 köszi bár ami a zárójelek közt van nem naon értem:))) akkor télleg csak én vok a béna a stardockos cuccokat nézegettem de sajna csak trialba sikerült összehozni:)) na majd alaposabban utánna nézek:)) -
#15213 windowblinds 4.6, stardock objectdock, egy jó háttérkép, konfabulator (dwwsys + widescape weather widget) -
Gotty #15212 Emthor!
Nem osztanád meg velem milyen cuccal csálod ezeket az asztalokat???:))) Me én kipróbáltam 1-2-t de nem tom megcsálnyi. -
Aspyrin #15211 sztem nem :)