Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lilá jáj nem jóak
de ha neked ez tetszik akkó jóva <#vigyor3>

jájájdecsunya!!!!4

sry

football without ultras is nothing

RelakSfromhome
Még mindig ott tartok, tud-e valaki 4.4-es WB-hez SS-t 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

precision
Nem teccik a lilaö!!!444 <#szomoru1>

Bazinga!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Grig6
Itt néz körül: http://www.wincustomize.com/Skins.aspx?LibID=10

a nevé nem tudom...csak mondom hogy az ott egy sima winamp lekicsinyítve 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

paynes
és hol lehet leszedni?
HTX!

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

az egy winamp skin

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

paynes
Grig 6 azt a lenti mp3-izét hogy csináltad ami a képernyõ tetején van? Amúgy veri gúd!!

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Grig6
jaja, leszedtem egy oldaról egy ilyen háttérképet, azt egy kicsit átszíneztem.

ezmi? gyürük ura?

<#eljen>

Grig6
Thx!!

Aquir
jóak. teccikö <#vigyor0><#eljen>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Grig6
Hali mindenki, nekem ilyen az asztalom:

Scholes18
kirra

Glory Glory Man United!!

RelakSfromhome
Ha már programok. SkinStudio-t nem tud valaki a 4.4-es WBhez? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Crem
<#nezze><#kuss>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

cSuwwi
ezt speciel nem én csináltam, de volt már hasonló saját hátterem, csak más képekkel

shit happens

Törölt felhasználó
Ezek csak demo és free verziók, póba után letörlöm mindet.A 30 napos meg ugyis lejár és nem lehet használni mert azok olyanok, ha nem tudnád.<#wow1>
Dzsini
én is szoktam csodálkozni, hogy mekkora vagyonok vannak egy gépen...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Crem
Mennyi eredeti program!!!!!<#ijedt>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

huá háttér... tecsinál ?

Törölt felhasználó
Nekem most ilyen:
Crem
Egyszerû , de f@sza!😊

Pyx
<#eljen> bejövõs

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

NuCLEARScoRp

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

cSuwwi

shit happens

hen-tes
aranyos

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

batman
Most így:

[...] Te romboló állat! Te sátán!

RelakSfromhome
Addig én is eljutottam, hogy mi az a DNA eredetileg, de ugyanígy lehet egy proginév is 😄

Crem
Jobb oldalon a cuccos az a sysmetrix!😊

deoxyribonucleic acid (DNA) 😊)

Crem
Annyira saját, hogy én szedtem össze a képeket+effekt+retus+stb...
Szal' sajátomnak érzem!😛

cement
akkor max annyira saját hogy te effektezted, de nem te készítetted 😄 vagy laboratoriumban dolgozol ? 😊

respect to the man in the ice cream van

RelakSfromhome
Mi az a dna? A jobb oldalon a cuccos? Mellesleg analóg órát lehet hozzá barkácsolni?

Crem
Emberi DNS-t vizsgálnak éppen.<#sir>

cement
a háttér mit ábrázol? mixer spectrum analizerét vagy ilyesmit?

respect to the man in the ice cream van

Crem

dna 0.5

Háttér saját !😛
A többin még dolgozom...

ranGer2
Jaja elég jó! 😊 zze most volt war és megijedtem milyen pontos az egér 😄DDD meg fordulás is minden... nagyon PRO!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

http://thenamelessphoto.com/

ranGer2
nembaaaj! 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

lol. tényleg.

ranGer2
Rushers

ranGer2
mx 510 😄D

ScOrpY
cod?
melyik klán?

Enny1

mx 512 powa 😊

ranGer2
<#wink>

RelakSfromhome
😊

Én 16 akkuval vetítek, abból 4-et anyám hasznosít 😊

ranGer2
Elemek... szar lett a kép.. bár itt nam az a lényeg 😊