Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crazy85
az a controll panellal a winamp tudod iranyitani egy plugin

Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT

burkusdió
nagyon köszönöm!

cSuwwi
nekem pl. ilyen:

shit happens

cSuwwi

shit happens

Aquir
jé idegsejt meg axonok 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

burkusdió
<#eljen>
NAGYON JÓ!!!
lenne egy kérdésem... hogyan tetted ki a Firefox alsó sávjába azt a control panelt? Ugye jól látom,hogy az ott a Firefox ablakán belül van?

ScOrpY
ahha mozst már vili

Enny1

Crazy85
ime az enyém

Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT

RelakSfromhome
😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Crem
Relaks!😊

Megzavart a "gimp" szó 😄 Már rákerestem és rájöttem!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

RelakSfromhome
psp-ben csináltam, de ps-al vagy gimp-el át kell mentenem valami felbontásinfó miatt. Mellesleg egy szimpla képrõl van szó

Azt meg, hogy mi micsoda, egyszerûen a Sysmetrix Configuration-ban lehet megadni

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Crem
Ez most így elsõ hallásra magas nekem!😞

Van erre valami editor, vagy csak simán PS-ben rajzolsz png-ben?

RelakSfromhome
www.customize.org
www.skinz.org

meg a franc tudja. Van egy ajánlat a sysmetrix honlapján

RelakSfromhome
Az összes mutató a gauge részre lessz berakva, és 9 db kép lesz. Mindegyik csak magát a mutatót fogja png-ben tartalmazni. Meg kell adni a középpontot, a forgás adatait, meg hogy mi alapján forgassa a progi. Ha minden ok, akkor ma este kész lesz.

Ezen tanultam ki a cucc mûködését, de fura, hogy az interaktív csúszkát nem fedi a legutoljára kirakott nagy piros kép, sem az animációt. Az anim-nál meg eredetileg a png nem, csak a bmp mûködött, most meg pont fordítva 😄

Crem
Ez nagyon jó!!!!

RelakS!

Mivel állítod be, hogy mi-micsoda? Egyáltalán, hogy vezérelje a mutatókat???
Nekem max. annyi sikerült, hogy egy Bmp. kiterjesztésre simán kiírattam az adatokat!😞 Szal' semmi grafikus fellület!😞

Crem
http://www.wincustomize.com/

Tufa16
sysmetrix skineket honnan lehet leszedni?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

RelakSfromhome
gondolom arra rájöttél, melyik lehet a fõ óra 😄
a 24órás mutató 12 óránál van (oda van állva a nagy óra), A GMT 6 óránál, dátum 3 óra, hõfok a belsõ páratartalommal 9 óra, külsõ cpu belsõ mem fél8nál, net ki/be fél5nél, nyomás fél11-nél, kuka, levél fél2-nél

ScOrpY
mejik mejik? 😄D

Enny1

RelakSfromhome
Egyenlõre így néz ki. Van rajta egy nagy óra a helyi idõnek, egy kis óra a gmt-nek, egy 24órás mutató, hõmérõ, páratartalom mérõ, dátum, hét napja, cpu terheltség, ram foglaltság, net ki-be foglaltság, légnyomás jelenleg és elõrejelzés, levelesláda és szemetes visszajelzõ 😊

RelakSfromhome
akkó csönd! 😄

nem<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nekem is!!!!!pls

"vessetek a mókusok közé" :)

Crem
Az is érdekel mivel készíted, hogyan, stb...

Crem
Engem!😊

RelakSfromhome
készítek egy sysmetrix témát. Érdekel valakit?

Hátteret!!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

ehh, a szerencsejátékos <#alien2>

football without ultras is nothing

egy gyönyörû win re-install után <#zavart1>

fitutufi
itt az enyém ! >>>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

NuCLEARScoRp
Ime:

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Grig6

cSuwwi
nee offoljatok már itt is, nem elég a másik topic? <#szomoru2>

shit happens

ez má komplikált
száksz

CoolStuff
A te anyukádnál, aki mesélt, hogy a tiéd hol volt!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

khmm...
beszélgessük csak..
anyád tegnap mit mondott, kinél volt?!?! 😄DD

CoolStuff
Az te vagy zolival együtt, te bipsi!😄D

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

nah az IMnetes VIP megszolalt 😄

CoolStuff
IM netet ne is említsd!😄D

hen-tes
tartalom a lényeg D:
egyébként tényleg mind szár.. :\
sok kis im-netes.. 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hát igen...
de akik meg nem értenek hozzá, nos
ad1: azoknak minek
ad2: jo lehet, h kell, de vmi esztétika legyen már benne
ad3: egy hát alatt egy normális HTML lapot összedopsz kis utánajárással

cSuwwi
nem lenne az annyira rossz, csak kevés a lehetõség az egyedivé tételre.
pl. standard óra, minden menübox majdnem azonos, stb.
nem is láttam még normálisan kivitelezett oldalt a gportalról.
akik lusták/nem értenek a nukeos portálok telepítéséhez, és portált akarnak (csak tudnám miért, biztos ez a divat), azoknak jó...

shit happens

muszály
ezen élek 😄

CoolStuff
Már itt is offolsz!😄

pfff
g-portál
nevecséges

cSuwwi
g-portalról nem lehet linkelni. csak neked látszik, nekünk nem. töltsd fel valahova.

galériád, iaro, pixupload.tk van pár lehetõség...

shit happens

NuCLEARScoRp
Most eppen így:

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Na sikerult a masik topikba beraknom a desktopot 😊.

magus755
igaz de style xp-t jobban szeretem!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!