Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT
shit happens
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
NAGYON JÓ!!!
lenne egy kérdésem... hogyan tetted ki a Firefox alsó sávjába azt a control panelt? Ugye jól látom,hogy az ott a Firefox ablakán belül van?

Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Megzavart a "gimp" szó 😄 Már rákerestem és rájöttem!😛
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Azt meg, hogy mi micsoda, egyszerûen a Sysmetrix Configuration-ban lehet megadni
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Van erre valami editor, vagy csak simán PS-ben rajzolsz png-ben?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
www.skinz.org
meg a franc tudja. Van egy ajánlat a sysmetrix honlapján
Ezen tanultam ki a cucc mûködését, de fura, hogy az interaktív csúszkát nem fedi a legutoljára kirakott nagy piros kép, sem az animációt. Az anim-nál meg eredetileg a png nem, csak a bmp mûködött, most meg pont fordítva 😄
RelakS!
Mivel állítod be, hogy mi-micsoda? Egyáltalán, hogy vezérelje a mutatókat???
Nekem max. annyi sikerült, hogy egy Bmp. kiterjesztésre simán kiírattam az adatokat!😞 Szal' semmi grafikus fellület!😞
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
a 24órás mutató 12 óránál van (oda van állva a nagy óra), A GMT 6 óránál, dátum 3 óra, hõfok a belsõ páratartalommal 9 óra, külsõ cpu belsõ mem fél8nál, net ki/be fél5nél, nyomás fél11-nél, kuka, levél fél2-nél
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"vessetek a mókusok közé" :)
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
football without ultras is nothing

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
száksz
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
beszélgessük csak..
anyád tegnap mit mondott, kinél volt?!?! 😄DD
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
egyébként tényleg mind szár.. :\
sok kis im-netes.. 😄
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
de akik meg nem értenek hozzá, nos
ad1: azoknak minek
ad2: jo lehet, h kell, de vmi esztétika legyen már benne
ad3: egy hát alatt egy normális HTML lapot összedopsz kis utánajárással
pl. standard óra, minden menübox majdnem azonos, stb.
nem is láttam még normálisan kivitelezett oldalt a gportalról.
akik lusták/nem értenek a nukeos portálok telepítéséhez, és portált akarnak (csak tudnám miért, biztos ez a divat), azoknak jó...
shit happens
ezen élek 😄
g-portál
nevecséges
galériád, iaro, pixupload.tk van pár lehetõség...
shit happens

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)