Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
He-he... Adod a monitort? Szerintem így is sokan fognak benevezni, mert marha egyszerûen jutnak hozzá +1 hónap VIP-hez...
Fõleg azok akiknek még nincs

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Cicero
ST-t? Az ki?

Big Daddy
Dobj föl 1 monitort díjnak,máris mindenki benevez.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Hogy gyõzted meg St-t?

Cicero
Nem kötelezõ részt venned benne, de szerintem nem esne rosszul +1 hónap VIP.
És nem száradna el a kezed ha elküldenéd, nem?

Cicero
Ha nem értesz a weblapkészítéshez akkor itt a helyed.

Punker
ökörség

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Cicero
Kedves Fórumozók!
Meghirdetünk egy asztal szépségversenyt amiben mindenki részt vehet, és az elsõ helyezet 1 hónapos VIP regisztrációt kap ajándékba!
Hogyan vehetsz részt benne? Március 18-ig küldd el asztalod képét a [email protected]-ra 18-tól megjelenik a fórumon az elküldött képek listája, és lehet szavazni a képre, aki a legtöbb pontot érte el, az fog nyerni. Versenyzési feltételek:
1.: Saját képedre NEM voksolhatsz
2.: Csak 1 képet küldhetsz el a [email protected] amit a fórumon is meg kell jelenítened (mert még kettõ képet küldesz más e-mail címrõl )
3.: Fontos tudnod, nem az SG.hu adja az 1 hónapos VIP-t hanem én.
4.: A második és harmadik helyezet is részesül nyereményben, de azt még nemtom miben...
Ha elolvastad rögtön állhatsz neki asztalod szépítéséhez és a fénykép küldéséhez! (JPEG formátumban küldd el!)
-=További részletek 18-a után!=-

Gondolod ez a megfelelõ topic a problémádhoz?<#szomoru2> Talán próbálj meg itt segítséget kérni, de a fórumkeresõbe ha beírod, hogy html, akkor lesz majd még bõven találatod.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

talán közöld a problémát... itt látja kb 800 ember, msnen nem fog nekedugrani egy sem sztem... 😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Na de komolyan?
valaki aki ért a forumokhoz és a weblapokhoz segítsen nekem....
CSaba@im segít !!! 😄DD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Léccike segítsen valaki!!!!!!Az msn címem : [email protected]
Crem
Köszönöm!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

B@ldrick
pfff 😊

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Hogy kell beépíteni linkként???
<#pardon1>
Nem tom a fórumomat belerakni a weblapomba...
B@ldrick

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

segítsetek!!!!
Big Daddy
Ravaszdi lett a logód!<#nyes>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

értem értem utána mán leesett hogy mé'

__|__ ________(*)________

ja ez vicces
ez a sors iróniaja 😊))))

igen veszélyes hét volt az 😄DDDDDD

Crem
mert az januárban történt...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Big Daddy
1 nap kölömbséggel regeltünk.<#integet2>

értem de azt nem hogy neked hogy lehet 5 csillagod amikor 2001ben regisztráltal???<#gonosz1>

Crem
Gnome!😊

A menü helyén lévõ "lábnyom" Ez egy Linux keretrendszer!😊

hogy micsoda?

Crem
😄DDD

Crem
F@sza a Gnome blinds! Honnan van?

mer azok nem tetszenek nekem 😊

Crem
Ha már minden Mac, akkor az ikonokat miért nem cseréled le?

kicsit visszafoghatnád magad

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Crem
😊

javítottam :p

Crem
http://www.sg.hu/galeria/1060777223111070

hibásan kopiztál!😛

ez az enyém tudom hogy baj de nem teljesen sajátkezûleg késtült de nekem legalább teccik:p

tök aranyos az a kis cica, tigriske 😊)
most örülsz? 😊))))))))
meg jo a abl oldali cuccli ....

Big Daddy
Az enyém annyira szar,hogy szóra sem méltatjátok,vagy annyira király hogy meg se tudtok szólalni?

Crem
Végre!😊

<#eljen>

az jó nekem még a windowsom se 😊))))))))))))))))))))

andriska
4db eredeti<#beka3>

jó a háttér de nem hiszem hogy minden játékod eredeti ott 😊)))))))<#ejnye1><#hehe><#eplus2>

andriska
Jaja,kíváló gammák 😊

andriska
Ilyen ikonokat honnan lehet tölteni?

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Most ilyen:
precision
nájszos gnome theme, csak a háttér nem illik hozzá szvsz

Bazinga!

tigeroo