Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
najó látszik hogy igazi a tieid??
__|__ ________(*)________

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Lenne egy kérdésem. Windows XP SP2-höz ti mit használnátok, ha skint szeretnétek ráhúzni. Style XP-t vagy WindowBlinds-et??? (Esetleg valami mást???)
Elõre is köszönöm.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
különben jó a háttér..
Off: Nézi valaki ezt a sorozatot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Csere
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Uxtheme fájl is jó ha le van cserélve.
Csak óvatosan, mert könnyen hazavágódik a rendszer.
Én figyelgettem, hogy van-e némi "szabályszerûsége", de nem. Totál rapszódikusan váltogat...
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Szépen gyûlik a büntipontod.<#eljen>#eljen>
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
A win theme nek mi a neve?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Gomba
Fehér virágok
Út
Ezeket mind én csináltam. <#nyes>#nyes><#worship>#worship>
találtam pár "viszonylag" jobb oldalt de nem igazán teccenek.
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
inkább csk igy teszem mert aztán jön a hörgés a méret miatt😛
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?