Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

football without ultras is nothing
itt a kép róla. nem tudom, nekem a start menüben csak egy böszme fekete csík, benne fehé betûvel a kijelölt elem, itt pedig szép szürke kerek...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
#12513-ra pedig: valószínûleg azért, mert a skinhez nem is készítettek.
thxx
Azt nem tudja valaki, hogy az miért van, hogy a Windowblinds miért a sima Windows alapokra épít? Miért nem a Luna-ra?
Úgy értem h a wincustomize.com-on a screenshoton tök máshogy néz ki pl. a start menü, mint az én skinemen.
remélem vki tud segíteni. kösz
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mijen progit használtok, mindenki az StyleXp-t?
Régen használtam a Samurizét, de sajna nem találtam ujjabb verziót. Nemtudom hogy 1általán van-e.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Ott meg Create tabbed dock
amúgy az összes képek amit az asztalodról mutattál mind faxa!!
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
télleg azt hogy lehet megcsinálni mert amikor legelõször bekapcsoltam a progit akkor volt olyan hogy lehetett felül választani hogy main meg games..stb? de vhogy eltüntettem
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐