Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Látom sokaknal mukodik is az ObjectDock-ba a weather docklet...sajnos nekem nem. A country code-hoz HUXX0002-t irok be, netre kiengedem... megsem uzemel a dolog. Kell meg valami egyeb beallitast is eszkozolni, vagy ti masik docklet-et hasznaltok? HELP!
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
én nemtalálok....
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
This is the beginning of the end.
Most csináltam meg PS-ben, szöveg nélkül. Gondoltam jó kis WP lesz belõle!😄DD
most már del.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
respect to the man in the ice cream van
respect to the man in the ice cream van
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/