Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
de inkább a Cuda

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
alapból így nézett ki a kép, próbáltam feldobni, de túl sok lett asszem a glow rajta...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Amúgy ez az idõs abban van?
"Timeo Danaos et dona ferentes."
És õ nem írta le, hogy végülis kije:
"csajod Amse?"
"nem😛(annál sokkal több)"
Nekem is lehet Sandra Bullock a szívem hölgye és? Bárki kinyílváníthatja véleményét egy képrõl, szerintem!
De látom beléd is sok kedvesség szorult!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
respect to the man in the ice cream van
don't give a fuck
Ha az alábbi módszerrel töröltem a lomtárat, de nem készítettem biztonsági mentést róla, akkor hogyan tudom visszaállítani mégis a lomtárat, vagy hozzáférni? Az nem jó, ha valaki más csinál egy biztonsági mentést róla, én pedig az alapján állítom vissza? Persze lehet, hogy ez hülyeség, plz segitsetek 😊
"Ha nem szeretnénk az Asztalon látni a Lomtár ikonját, töröljük a REGEDIT-tel az alábbi kulcsot. Hogy késõbb vissza tudjuk állítani, készítsünk a kulcsról egy biztonsági mentést, ehhez a bejegyzésen klikkeljünk jobb gombbal, majd válasszuk az exportálás pontot. HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Classes\ CLSID\ {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}"
don't give a fuck