Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
nem hát 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

geri15
hát igen a Cuda-knál nem sok jobb van 😊 Mondjuk egy Mustang GT500, vagy egy Charger 😄 De azért a 442-es Olds se kutya sztem :Ð

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Pyx
ez így rendben <#eljen>

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

gabber_saviola
MUSCLE CAR 😊

de inkább a Cuda

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

geri15
hát ahogy így magam elõtt nézegetem kezdek rájönni hogy tényleg nem olyan jó :|
alapból így nézett ki a kép, próbáltam feldobni, de túl sok lett asszem a glow rajta...

cement
a kocsi jó de maga a desktop nemteccik :C

respect to the man in the ice cream van

geri15
nowadays

tom kommersz, de nekem teccik^^

geri15
<#wave><#eljen>htx

geri15
wp linket kérhetnék? 😊

czky
<#eljen>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Most.

robotnyk
grat nektek
nyami
#14475 ha az idõjárás jelzõre gondolsz akkor az szerintem konfabulator, vagy nagyon hasonlít rá

nyami
ha nem haragszol, errõl a képrõl nem fogom megállapítani

Pharaoh
Ezt a samurize-t feltettem beállítottam de mésse akar mûködni, mi a titka?
Amúgy ez az idõs abban van?

nyami
konfabulator, samurize, de asszem benne van a faqban is

Pharaoh
Több helyen láttma, hogy a jobb felsõ sarokban mutatja az idõt és az idõjárást. Ahoz milyen progi kell?

Mardel
Bocs, ha megsértettelek, lehet, hogy ez övön aluli volt, de ez a mondat "nem😛(annál sokkal több)" sok mindent magába foglal! Nah én el! Aludni is kell 😊

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Pyx
<#smile>

Amse
élettárasam, lelki társam, szerelmem, családom és még sorolhatnám.és nem jpg-nek hívják, ha így tisztább.

Amse
nem veszem a szivemre, de nem értem mi túl férfias benne😊a mégis így lenne bevállalom, hogy buzi vagyok, de nem aggódom emiatt.eddig még csak az ellenkezõjét mondták rá.😊

Mardel
Figy, nem egyforma az emberek ízlése!
És õ nem írta le, hogy végülis kije:
"csajod Amse?"
"nem😛(annál sokkal több)"
Nekem is lehet Sandra Bullock a szívem hölgye és? Bárki kinyílváníthatja véleményét egy képrõl, szerintem!
De látom beléd is sok kedvesség szorult!

geri15
milyen kedves vagy bazmeg <#banplz> a szíve választottyáról beszélsz ember.. barom

Amse
<#zavart2><#confused>

Mardel
Szerintem túl férfias feje van. Mintha transzi lenne! <#nyes><#eplus2>

gabber_saviola
jah zsír a buxa és a windóz is 😊

Mardel
Szerencs, hogy ebben nem értünk egyet! Szerintem ez a style jobban illik ehez a wphez, mer van benne fekete is és egy kis átmenet fehérbe is, a zöld meg annyira nem üt el, hogy elrontsa az összhatást! Igazából stylet nem annyira kerestem, mert megnéztem a wpt így, és nem láttam szükségesnek, egy újabb stylet! <#smile>

Pyx
hapgec :@
Amse <#eljen> :o)

geri15
nice modding! 😄 háttér, winamp voltmár, de így ebben, fõleg kásztömizálva 😄 frankó!

nyami
jó a lokód 😊

ScOrpY
sztem jó <#eljen>

Enny1

nyami
cép csak a tálca nem igazán illik a wp-hez

Mardel

nyami
:/

Amse
nem😛(annál sokkal több)

burkusdió
😄

annse :|

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

burkusdió
ezkieze?

gabber_saviola
csajod Amse?

burkusdió
egy cseppet sem koppintás 😄

Amse
<#smile>

sweech
még az elején járnak ezekben a részekben mutassák be a szereplõket

cement
en nem sokat lattam eddig a lost izébõl de az nem volt valami nagy szam en nem tudom h mit eszik ezen a nep, raadasul ez a kep kicsit se elit alakulat koppintas 😮Oo

respect to the man in the ice cream van

nyami
velem is ez történt iz O: bár én csináltam biztonsági másolatot de nem állította vissza :@ (én most egy a lomtár mappájára mutató parancsikonnal törlök)

EmThor
lost függõknek 😊 a piros kör alakú gomb megnyomásár elindul az aktuális rész! 😊

sweech
minek törölted le? 😊

geri15
C:\Recycled

ez a lomtár, legalábbis WinXp sp2-nél

shad0w
vagy legalább annyit segítsetek, hogy hogyan lehet hozzáférni a lomtárhoz ha nincs ikonja sehol 😊

don't give a fuck

shad0w
Üdv!

Ha az alábbi módszerrel töröltem a lomtárat, de nem készítettem biztonsági mentést róla, akkor hogyan tudom visszaállítani mégis a lomtárat, vagy hozzáférni? Az nem jó, ha valaki más csinál egy biztonsági mentést róla, én pedig az alapján állítom vissza? Persze lehet, hogy ez hülyeség, plz segitsetek 😊

"Ha nem szeretnénk az Asztalon látni a Lomtár ikonját, töröljük a REGEDIT-tel az alábbi kulcsot. Hogy késõbb vissza tudjuk állítani, készítsünk a kulcsról egy biztonsági mentést, ehhez a bejegyzésen klikkeljünk jobb gombbal, majd válasszuk az exportálás pontot. HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Classes\ CLSID\ {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}"

don't give a fuck