Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aston shell
icon csere is lesz, de melo van, nem lehet sokat logni 😊

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

BiG G
háttér rulz, de a többi nemigazán illik hozzá

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

tetszik! ipod háttér rulez 😊

aston shell

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

tudtok adni egy linket a legújjabb stylexphez, és ahhooz cracket? serialt?

Joey_The_Man
Így van. <#wink>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

BiG G
igen mindenki beszéljen és viselkedjen pedánsan, egy darab csúnya szót se akarok meghallani!!!4 :-<#smile>

Joey_The_Man
középsõbe nem trágárkodunk jóesetben.. <#bee1>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

QuippeR
abban mondjuk igaza van Aspyrinnek, hogy ez a "trágárkodunk aztán röhögünk rajta" mentalitás kb a középsõ csoportig menõ

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

[HUN]PAStheLoD
Azt hiszem kérdés nélkül megvédhetem a barátaim.. legalábbis remélem, hogy ezt a jogot nem vonod meg tõlem.

Ha sok lett mára, mért adtál még hozzá párat (feleslegesen)?

WTF? Topikjaim felé? 3-ból 2-t nyitottam én, az egyik az bug, a másik kettõ rég halott (legalábbis az inviteles..). Azt nem írja ki, hogy a gumiban mennyit sikerült nyitni anno.

Nm.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

1. Bunkó talán az, aki beleböfög más dolgába, anélkül, hogy kérdezték volna.
2. A kifejezéseim olyanok amilyenek a megnyilvánulások, ezen a héten nem ez volt az elsõ teljesen felesleges trágárkodás ebben a topikban. Elhiszem, hogy sokan nem veszik fel, de nekem kicsit sok lett mára.
3. Söprögessél inkább a topikjaid felé.
Htx

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

robotnyk
format utáni elsõ :c

[HUN]PAStheLoD
Google Calendar ? 😄 Biztos ki lehet tenni az asztalra.. Google Desktop 4-el ..talán 😄

aston shell
csak naptar progit keresek, de azert thx for all

[HUN]PAStheLoD
lál.. mehettek 2-en 😄

Aquir
nm 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

[HUN]PAStheLoD
az, htx 😉

[HUN]PAStheLoD
fel kellene fogni, hogy ez azé' mégis csak az esgé ^-^

És mivel neked ilyen szépen, mûvelt személy benyomását keltve, irodalmi nyelven le sikerült írni a véleményedet ( gondolok itt a "kibaszott",illetve a "pöcsök" szavakra) ezért egy kis saját háztáji söprögetést javasolnék neked. Tudod, ha már bunkó vagy, legalább következetes legyél.

vagy van?

samurize. Benne van a faq-ban!<#boxer> olyan progi nincs amibe csak naptárat lehet

Rainlendar, gugli segít.

Amse
rk launcher

aston shell
vki megmondana mar annak a proginak a nevet, amit a 19416-os hozzaszolasomban kerdeztem?

[HUN]PAStheLoD

a felsõ menüsort mivel? ObjectDock? Valami Stardockos cumó? :o
[/dumb]

aston shell
loál!

[HUN]PAStheLoD
omfg.. ez üt.
háttérnek nem ezt a stílust szeretem, de letöltöm, kösz szépen 😊)

Joey_The_Man
a tied mégocsmányabb.. <#mf2>

Bocs, hogy csúnya szavakat használok<#confused>

Nem lehetne gecizés nélkül betolni egy kibaszott képet? Nem hiszem el, hogy ennyire primitív pöcsök vagytok(=kaki maki), fel kellene fogni, hogy ez nem a gumi.
Egyébként ocsmány az asztalod.

Aquir
jóak

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Joey_The_Man

Aquir
Gépen volt, de visszakerestem, a dícséret õtet illeti 😊

The FlashBack
vótmá😛

aston shell
valaki? pls!

BiG G
nagyon jó kép, te csináltad?

DJ Skyline
<#eljen><#eljen>

Malakai
Van vmi, hogy ki az alkotó?

Vagy te? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

aston shell
ez de durva!! 😄

Aquir
Ez szerintem "pár" embernek biztostetszene, berakom hogy szedje akinek teccik 😊

/forumkepek/2006_05/Reality1.jpg

aston shell
tudom, olvassam el a faq-ot, de nem jottem ra, hogy hol lehetne valami szep naptarat beszurni a desktopra... csak naptar kene. nem tudom a program nevet, vki beszurna nekem a linket? elore is koszi

Sné Zsuzsa
már korábban is mondani akartam: mûvészlélek vagy

Canon 450 D

Malakai
Sztem monitor kérdése, tényleg nem szürke és nem teljesen citrom, bár sztem sokkal inkább citrom, mint oliva.
A lényeg, amúgy a tónus, amire gondoltam, a barna lehetne egy picivel sötétebb szerintem, de nem akartam ennyire belemenni, mert persze ez már megint tökre szubjektív. ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szerintem is inkább olívás

football without ultras is nothing

Amse
közép szürke + citromot???
ez inkább barna és olívazöld, de np 😉

Malakai
Igen, ez szép lett nagyon, bár én a közép szürkéhez már nem csipem annyira a citromot, ezért ha már pont, akkor is max 8. 😊 (10-es nincs, 9-estõl meg a fentebb említett miatt lejjebb 1L. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Amse
thx all
wp, van ilyen is.

SASboy
grat. majd wp linket pls.

nice legs. what time to open?

The FlashBack
11/10 <#eljen>

desigo
robotnyk
10/10