Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
új desk 😊

hát az egyik: nagyon odavág 😄DDD Kb olyan, mintha Kit temetése után lennénk és gyászolnád 😄 Nem tudom...nekem poénos....hát...lehet nagyon nagy hülyeséget mondok, de olyan, mintha a fiatalságod gyászolnád...az elmult idõket...a kocsi háttal van, távolodik...talán magányosságot sugall...mint akit otthagytak egy elhagyatott sivatag közepén a menekülést biztosító kocsi pedig éppen elmegy...szal a teljes magány, merengés...és szerintem nem véletlenül van ott az idézés vagy vers
Hát a másik kép dettó magány, csak ott már van némi agresszió, megbántottság....mélyen megsértettek...valszeg csalódtál...bánt a dolog, de már abban az idõszakban vagy, amikor ki akarod írtani magadból a fájdalmat..
Na...ez a véleményem 😊
Hát a másik kép dettó magány, csak ott már van némi agresszió, megbántottság....mélyen megsértettek...valszeg csalódtál...bánt a dolog, de már abban az idõszakban vagy, amikor ki akarod írtani magadból a fájdalmat..
Na...ez a véleményem 😊
Canon 450 D
Beütött a bélyeg mi? 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
😊)
Ez mókás, játékos. Hiába lemenõben van a nap mégsem az elmulást sugallja, hanem a vidám nap végét. Összegezve vidám 😊)
nekem ezt jelenti a háttered 😊
Ez mókás, játékos. Hiába lemenõben van a nap mégsem az elmulást sugallja, hanem a vidám nap végét. Összegezve vidám 😊)
nekem ezt jelenti a háttered 😊
Canon 450 D
Jaja 😊))
bmikor 😊
Fekete:
Az eltûnés, lemondás gondolatát szimbolizálja. Az abszolút passzivitás, vágytalanság színe. A csalódott, halálosan fáradt, kimerült ember színe, olyan helyzetben kívánjuk, amikor hirtelen egyszerre túl sok inger ért minket, például egy fárasztó utazás, rossz hírek, csalódás, túlhajszolt munka után.
Ilyenkor az a legjobb, amit tehetünk, hogy kikapcsolunk mindent, lefekszünk, bebújunk a takaró alá, becsukjuk a szemünket, ellazítjuk izmainkat, megpróbálunk a semmire gondolni és a lélegzetünkre figyelni, amíg el nem alszunk.
Fekete
Az õsi sötétség, a káosz, az éjszaka, a feneketlen, titokzatos mélység, a világûr jelképe.
A színekben kifejezõdõ élet ellentéte, a halál szimbóluma.
A lemondás színe, a gyász kifejezõje; számos hagyományban a gonosz erõkhöz kötõdik.
Az ókorban az alvilág isteneihez társult, pl. Hádész-Plútón, Hekaté, Ozirisz színe.
A kereszténységben egyrészt a halál és a gyász színe, másrészt a bûn, a pokol, a bûnhõdés jelképe.
A világtól, az élettõl való elfordulást, az alázatot is kifejezte, ezért a papok és a bencés szerzetesek ruházatuk színéül választották.
Az alkímiában a szín hiánya, a Nagy Mû elsõ foka, a bomlás, az erjedés, a pokolba való alászállás jelképe.
bmikor 😊
Fekete:
Az eltûnés, lemondás gondolatát szimbolizálja. Az abszolút passzivitás, vágytalanság színe. A csalódott, halálosan fáradt, kimerült ember színe, olyan helyzetben kívánjuk, amikor hirtelen egyszerre túl sok inger ért minket, például egy fárasztó utazás, rossz hírek, csalódás, túlhajszolt munka után.
Ilyenkor az a legjobb, amit tehetünk, hogy kikapcsolunk mindent, lefekszünk, bebújunk a takaró alá, becsukjuk a szemünket, ellazítjuk izmainkat, megpróbálunk a semmire gondolni és a lélegzetünkre figyelni, amíg el nem alszunk.
Fekete
Az õsi sötétség, a káosz, az éjszaka, a feneketlen, titokzatos mélység, a világûr jelképe.
A színekben kifejezõdõ élet ellentéte, a halál szimbóluma.
A lemondás színe, a gyász kifejezõje; számos hagyományban a gonosz erõkhöz kötõdik.
Az ókorban az alvilág isteneihez társult, pl. Hádész-Plútón, Hekaté, Ozirisz színe.
A kereszténységben egyrészt a halál és a gyász színe, másrészt a bûn, a pokol, a bûnhõdés jelképe.
A világtól, az élettõl való elfordulást, az alázatot is kifejezte, ezért a papok és a bencés szerzetesek ruházatuk színéül választották.
Az alkímiában a szín hiánya, a Nagy Mû elsõ foka, a bomlás, az erjedés, a pokolba való alászállás jelképe.
Canon 450 D
hát...öööö...elõször is : nagyon nagy kép, alig fér rá a monitoromra 😄
Sztem egyáltalán nem szürke...szemmel láthatóan 😊 Másoljam be a 3 szín jelentését? Na várj 😊
Zöld
A bizalom, remény, a hit, az újrakezdés színe.
Új lehetõségekben gazdag jövõképet jelez.
A fejlõdés, megújulás, határozottság, önbizalom igényét mutatja.
A kölcsönös bizalmon és szereteten alapuló kapcsolat vágyát fejezi ki.
Narancssárga:
Átmeneti szín a piros és a sárga között; a szellem és a libidó egyensúlyát jelképezi.
Kínában és Japánban a szeretet és a boldogság színe. A buddhista szerzetesek ruhájának színeként a láng, a megvilágosodás fénye, az isteni szeretet kinyilatkoztatása.
Kék
A kék színbõl tisztaság, csendesség és hûvösség árad, harmónia, biztonság, nyugalom, a feloldódás, végtelenség érzését kelti.
Betegség vagy kifáradás esetén megnõ rá az igény.
Pihenésre irányuló vágyat mutat.
A saját véleményem pedig az, hogy életed boldog idõszakát éled. Vidámságot vált ki belõlem a kép és szerintem másokból is 😊
Sztem egyáltalán nem szürke...szemmel láthatóan 😊 Másoljam be a 3 szín jelentését? Na várj 😊
Zöld
A bizalom, remény, a hit, az újrakezdés színe.
Új lehetõségekben gazdag jövõképet jelez.
A fejlõdés, megújulás, határozottság, önbizalom igényét mutatja.
A kölcsönös bizalmon és szereteten alapuló kapcsolat vágyát fejezi ki.
Narancssárga:
Átmeneti szín a piros és a sárga között; a szellem és a libidó egyensúlyát jelképezi.
Kínában és Japánban a szeretet és a boldogság színe. A buddhista szerzetesek ruhájának színeként a láng, a megvilágosodás fénye, az isteni szeretet kinyilatkoztatása.
Kék
A kék színbõl tisztaság, csendesség és hûvösség árad, harmónia, biztonság, nyugalom, a feloldódás, végtelenség érzését kelti.
Betegség vagy kifáradás esetén megnõ rá az igény.
Pihenésre irányuló vágyat mutat.
A saját véleményem pedig az, hogy életed boldog idõszakát éled. Vidámságot vált ki belõlem a kép és szerintem másokból is 😊
Canon 450 D
Küldj egy msn címet privátban, hátha 😊
Szürke…………………………………………………………………………………….
Az elhatárolódás, egyedüllét, szabadság, titkolózás vágyára utal.
Az önként vállalt magányosság színe.
Aki ezt a színt részesíti elõnyben, nem akar feltûnést kelteni, de magáról azt gondolja, hogy más mint a többi ember.
Titokban vágyik az elismerésre, tapasztaltnak érzi magát.
Semlegességet, hivatalos távolságtartást is mutat.
Az elhatárolódás, egyedüllét, szabadság, titkolózás vágyára utal.
Az önként vállalt magányosság színe.
Aki ezt a színt részesíti elõnyben, nem akar feltûnést kelteni, de magáról azt gondolja, hogy más mint a többi ember.
Titokban vágyik az elismerésre, tapasztaltnak érzi magát.
Semlegességet, hivatalos távolságtartást is mutat.
Canon 450 D
Ööö hátöö, hmm, nehéz lesz, eléggé egyedi a wall :|
Bár dolgozom de egy ilyen felhívásnak képtelen vagyok ellenállni 😄
na szóval az a baj, hogy az internetem alig hoz fel egy pár oldalt...ezért kérnélek meg rá, hogy küldj át nekem msn-en <#vigyor5>#vigyor5>
<#puszi>#puszi>
<#puszi>#puszi>
Canon 450 D
nem tudom, nekem valahogyan az ikonok túl nagyok...elveszi az ember figyelmét a háttérrõl, ami viszont nagyon hangulatos
Canon 450 D
nem lenne rossz csak ezt a durung betûtípust cseréld le <#awink>#awink>, elhelyezést is finomítanám, meg túl átlátszó a tálca szvsz <#fogmosas>#fogmosas>
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
nekem tetszik ez az egérmutató... hol lehet ilyet szerezni? ill. mire keressek? mouse pointer icon vagy hogy hívják ezt, hogy ilyen dizájnos izém lehessen sima kis nyíl kurzornak? (és még a gépet se eszi meg, csak eccerû csere 😊
kösz
kösz
Ehez szükséged van a SyStats 2.5.11 kiegészitõre.Innen tudod letölteni:SyStats-Home
Letöltés után tömöritsd ki Winrar-al az AveDesk mappájába.Utánna a letöltött widgets-ek Systats mappáját bemásolod az AveDesk-Docklets-SyStats mappájába.Utánna az AveDesk tálcán lévõ ikonjára kattintva kiválasztod a Desklets-Ads,a listában legalul megtalálod a SyStats-ot.Erre kattintva kiválasztod a widgets-et,majd jobboldalt az Add item gombra kattintva kirakod az asztalra.Egyébként AveDesk 1.3-at használok.
Letöltés után tömöritsd ki Winrar-al az AveDesk mappájába.Utánna a letöltött widgets-ek Systats mappáját bemásolod az AveDesk-Docklets-SyStats mappájába.Utánna az AveDesk tálcán lévõ ikonjára kattintva kiválasztod a Desklets-Ads,a listában legalul megtalálod a SyStats-ot.Erre kattintva kiválasztod a widgets-et,majd jobboldalt az Add item gombra kattintva kirakod az asztalra.Egyébként AveDesk 1.3-at használok.
Csak azért, mert én nem tok vele idõjárást berakni, csak ikonokat. Ta láltam 1 idõjárás plugint hozzá, de azzal nem tom h mit kell kezdeni😞