Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
De nem lesz sokáig ez fent. Van egy jobb <#wink>#wink>
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
nyeli a ramot:S
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

mit csináljak valaki pls help!!!???
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
többieknek köszi (O:
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?