Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lomtárat nem tudtam eltüntetni az asztalról....
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
elõre thx
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
más: objectdockhoz nem tud vki megoldást hogy upgradejlem plusra?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nekem egy oan Winamp Skin kellene, ami vagy átlátszó, vagy ami megy a kékhez, de mégis jól néz ki....szval értitek 😄
És még egy kérdésem lenne, szerintetek meik város van közelebb Kiskunhalashoz (Szeged v Kecskemét)
Köszi elõre a segítséget 😊
Ez Budapest URL-e.Ezt kel betallóznod a Configure SysStats/Meters/Weather/Configure/URL-hez.
neevous: kösi
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
football without ultras is nothing
V2:
sztetek melyik a jobb ?
MET-rõl állomás térkép: LiNK
Elméletileg nálatok klíma állomás van, de úgytûnik nem visznek fel folyamatosan adatot netre. 😊 Sztem csak a nagyobb Szinoptikus állomásokat nézd észlelõvel (kék négyzet)!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Doomista: így mien 😛😄