Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
És boot-skineket hogy tudok berakni? <#buck>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

gnar killer
MultiNewsReader, bocsi [:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

dogfish
tuti, hogy ez a neve? mert a gugli nem dobja ki az istennek sem... :S
Nekem is neevous segitett az 1.-t megcsinálni 😊 méghozzá ugy h átjött😉

dnb & underground 4ever :)

xBobtailx
De az iknokat megváltoztathatnád plö egységes szürkére, Neevous tudna segíteni, nekem is õ segített, és lám 😊ien lett 😊

dogfish
thx
Speedbreaker
Sok ikonom van, és összedobtam egy mappába, hogy ne takarja el azért a háttérképet csak mostanra, amíg lefényképezem 😛

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Pheaper
szép az a yamaha nekem is teccik😊)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

jól néz ki, de az ikonokat nem változtatod meg?

Speedbreaker
Hát akkor az enyim:

link

gnar killer
Multi News RSS reader

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Pheaper
széép

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Speedbreaker
ÓÓÓ már nem kell segítság. kösz mindent mindenkitõl 😛P

dogfish
gratula, fasza lett! milyen rss readert hasznalsz?
Nagyon bejön...gratula<#nyes>

Speedbreaker
szép!

B@ldrick

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Speedbreaker
Letöltöttem egy "skin" az tálcámhoz, de ez egyzip, amiben sok bmp van. Mit csináljak vele ? 😛

xBobtailx
De nekem alapbó laz odlal nem jön be, az egész deviantart oldala...azt írja, h "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" (FireFox-ot használok, de explorer-rel sem jön be nekem vmié...) tegnap este jött be elõször az odlal, de úgy látszik utoljára is...szval ezért kellene nekem más oldal

Speedbreaker
thx

neevous
ott van a deviantarton bal oldalt 1 monitor ikon és ha ráviszed az egeredet elõjön h download

xBobtailx
Itt és itt is van, de sok oldal van még, csak már nem tom a címeket...

xBobtailx
De ezaz...az ne mjön be nekem, mert az a deviantart-ra visz, ami nekem vmié nem jön be soha...szval ott vok ahol a part szakad :-(

Speedbreaker
és akkor olyan "WBA" file-t honnan tok letölteni?

dogfish
neevous
A download melletti linkre kell kattintanod.

xBobtailx
de...plö itt: http://aoq.blog30.fc2.com/blog-category-27.html leakarom tölteni az elsõt, mire menjek?, mert ha én itt bármire megyek, nem tölti le 😞

Itt nézz szét.Link

xBobtailx
Tudnátok mondani oldalakat, ahol Avedesk-hez van sok ikon, mert a deviantart nem mindig jön be nálam, magyarán soha nem jön be, eddig csak egyszer jött be 😞

Nfol
EmThor és B@ldrick: Kösz!

Egyébként az nem Objectdock, hanem RKLauncher, és már eddig is volt párszor. Az ikonok benne saját gyártmányúak, természetesen a Reflections ikonszett inspirálta tudatállapotban készültek el, mintegy ötféle betûtípussal, árnyékkal és anélkül, húsz programhoz. A képen éppen Gerogia betûsek vannak, mivel maga a bbLean stílus és az ablakok szövegei is olyanok. 😊

http://nfol.extra.hu

dogfish
meg egy kerdes: azt meg lehet oldani vhogy, hogy ne 5 percenkent frissitse a klipeket, hanem percenkent?
dogfish

thx!
Sil3nt
szemely szerint nekem a legjobb [ es sokmas emberkenek] a KlipFolio , letolteni INNEN tudod. . Egyszeru, kezelheto, sok opcioja van, semmit nem foglal, alakithato stb...

xBobtailx
Bocs, csak most el vok szállva, h megvannak az ikonjaim és mien fasza...😄

dogfish
vki tudna mondani egy jo rss readert, ami hasznalhato, magyar es skint is lehet benne valtani? elore is koszi!
Beast Machine
Enyém jelenleg. WP by Photoshop...

...vágod?

neevous
légyszi ne minden háttércserénél rakd be az asztalodat

xBobtailx

xBobtailx
Ez mi? 😄 mert nem jön be nekem...😞

xBobtailx
Én WindowBlinds-et használok, neten CSAK idõkorlátos van fent, crack kell hozzá!! És kben soksok oldal van, ahol a WindowBlindshez vannak témák, a FAQ-ban is van pár oldal...és tök egyszerû hozzáadni témát, vagy rákattintasz a WBA fájlra 2*, és kijelzi h telepítette a program a témát, és rákatt a buborékra, és már be is rakja neked, vagy...megnyitod a WindowBlindset, és biztos látni fogsz egy oat, h "add skin" és betallózod a WBA fájlt, ennyi 😊 lehet, h egy kicsit értetlneül magyarázta mel, de majd megérted 😛

Speedbreaker
Sziasztok, elolvastam a FAQ-t azt a rész hogy hogy tom megváltoztatni a tálcámat. Az a replace-s programok kicsit kínaian hangzanak, meg a többi is. Szóval a kérdésem az lenne, hogy honnan tudok letölteni a tálcámhoz ilyen szép színû dolgokat? Mint pl #22494. Hogyha pl letöltöttem vmit, azt hogy tom berakni? <#help>

neevous
ha már avedesket használsz, használj Systatsot is😊

B@ldrick
ezt én is kiszúrtam, mármint hogy korábban nem volt dockja. megkockáztatom saját gyártmány, viszont a többi betûvel sokáig kellene barátkoznom 😉

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

EmThor
teccik. felkerült egy objectdock is? 😊

büdös pics@ba... már x ideje keresem, de amint felteszem a kérdést meg is találom... ne nézzetek hülyének😄
Lécci segítsetek! Hogy a fenébe találom meg a deviantarton most a régi vector kategóriát? nagyon elcseszték az újításaikkal...teljesen átláthatatlan...
xBobtailx
Ezer hála Neevous!!!!!!!!!!!!!

Nfol
Örülök, hogy van önértékelésed. 😛

Hogy a hangyap*csbe ne tudnék rajta eligazodni, mikor én csináltam ilyenre?

Nfol
Windows Vista Release Candidate 1, avagy elsõ, kiadásra szánt verzió. Microsofttól letölthetõ vagy megrendelhetõ, 2007 közepéig használható, majdnem végleges operációs rendszer.

Nekem nagyon tetszett már ebben az állapotában is.

xBobtailx
Ennél még az enyém is jobb 😛 már bocs...te ezen el tudsz igazodni?