Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kis on 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

A Weather2004-ben akarom az idõjárást megcsinálni. Ezzel nem is lenne probléma, csak nincs a vársomhoz (Szombathey)közeli ID. Max. ha GYõrt jelölöm be, de az egy kicst messze van 😊. Probáltam egy osztrák várossal ami közelebb van, ki is adja az ID-t csak amikor használni akarom akkor a tesztelésnél errort kapok, tud vki vimt mondani errõl ?

“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”

QuippeR
tudom a samu sem a topik témája meg én sem, de hátha többekhez eljut:
itt üzenem mindenkinek, hogy nem válaszolok a samus kérdéseikre mailen keresztül. nem azért, mert bunkó vagyok, hanem mert tapasztaltam, hogy ez újabb kérdéslavinával jár.
én jelenleg nem használok samut, ellenben biztos vagyok abban, hogy minden kérdésre választ kapnak egy-egy fórumon. itt, prohardver.hu-n, hwsw-n, samurize hungary-n, valahol máshol.
a samurize hungary-t nem fogom a jövõben update-elni, ha valakinek van kedve továbbvinni a honlapot, vegye fel velem a kapcsolatot.
a tv-s scriptem helyett használja mindenki Hackman pluginját, Garfield script, névnap script, met.hu script update-et nem tervezek. cpu-zt szerencsére nagyrészt külföldiek használnak, õket lelkiismeret-furdalás nélkül ignorálhatom.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
mondjuk nem véletlenül írtam tv mûsoros scriptet, szóval ebben a vonatkozásban szeretnélek megvédeni. ma már én sem használom, de mikor használtam nem egy érdekes mûsort csak emiatt nem mulasztottam el. spektrumot mondjuk érdemes kirakni az asztalra, és akkor az embernek mindjárt más lesz a véleménye a szar tv-mûsorokról.

más vonatkozásban egyet kell értenem cementtel. próbálj meg mindent leszedni az asztalról, amit nem használsz rendszeresen, sokkal szebb és funkcionálisabb lesz.

ha nem olyan esetlegesen tv-zel mint én, akkor rakd ki pl a tv adók ikonjait (a szép kis kerek ikonokat), és tooltipben jelenítsd meg a mûsorokat. a sok írás ront az összképen, de így láthatod a tv-mûsort is, meg letisztult marad az asztalod is.

parancsikonokra tapasztalatom szerint az emberek 90%-ának nincs szüksége. nekem nincs egy darab sem az asztalon. az idõjárás, óra, winamp vezérlõ teljesen rendben van, de az operációs rendszered verziójára, az IP-címedre, a meghajtók üres területére, processzorhasználatra nem hiszem, hogy szükséged van. mailszámláló sem kell, egyszerûen elõtûnik egy kis levélikon, ha levelet kaptál. ez mind megoldható samurize-ban. a hogyanról ne kérdezz, így is lassan agyvérzést kapok a sok mailtõl. <#beka3>

SP szan
Hagyjuk a vitát, bocsánatot kértem, többet nem tudok tenni.

QuippeR
érteni értem. azt is tudom, hogy mirõl beszélsz, láttam nem egy példát, mikikétõl kezdve egészen mostanáig.

egyrészt igazad lenne, mert jó ha elmondod, hogy te mit szeretsz, hátha más is megszereti.
másrészt nincs igazad, mert attól még hogy neked (vagy akár nekünk) nem tetszik valaki asztala, neki még tökéletesen megfelelhet.
harmadrészt azért nincs igazad, mert SP szan asztala messze nem olyan zûrzavaros, amire fel kéne hördülni (vagy alacsony az ingerküszöböd, nem tudom).
negyedrészt megint nincs igazad, mert nem bántóan írta amit írt, te meg igen.

tehát 25%-ban igazad lehet.

cement
ízlése sok embernek nincs sajnos, hanem 1 dolog a fontos neki, h minden szirszarral teli legyen baszva. ha érted érted ha nem nem. én befejeztem. mert ugyis piksz kimodizza ^^

respect to the man in the ice cream van

QuippeR
1. és persze te vagy az egy igaz út kinyilatkoztatója.
2. tiltakozni lehet a másik asztala ellen, csak értelme nincsen. pont mint bunkónak lenni.
3. attól hogy hen-tes egyetért veled még mindig nem igaz az egyes pont.

SP szan
Ok, igazad van, sorry, akit megbántottam<#szomoru1>

cement
1. en birom a kritikat de nem egy olyantol akinek sokkal izlestelenebb az asztala mint az enyém.
2. nem kaptam fel a vizet egyatalan, hanem "tiltakoztam" azellen ami a te asztalodon van. ha en felkapom a vizet az nem ilyen.
3. #22875-t olvasd el. hentes érti. ennyi.
4. a korod lehet nem annyi, de annyinak tünsz, es ez baj.

hen-tes
Te nem azt mondtad, hogy nem tetszik, hanem azt, hogy nem sok extra van rajta. De egy asztal nem feltétlenül attól lesz jó, hogy telibebaszod nyolcvan kis picsa villogóval.. Érzed a lényeget?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

SP szan
Töltsd le a Samurize-t innen: link
Aztán szedd le ezt a TV Plug-int:
link2
Itt találod a csatornák logóit:
link3
Utána a samurize-ban már csak össze kell rakni, szépítgetni.
Ja, és be ne linkeld ide, hogy milyen TV mûsort csináltál, mert leharapják a fejed!

SP szan
Azért felkapod a vizet, mert azt mertem mondani, hogy nekem nem tetszik az asztalod? Hú baszki akkor vegyél be pár szem bogyót kritika ellen...
Fórumban azt várod, ha közszemlére teszed a mûved, hogy majd mindenki megdícséri? Aki meg negatívumot mond rá, egybõl genya nálad? Ha nekem elmondják mi a bajuk az asztalommal, akkor tudomásul veszem, de nem húzom le mint a szart.
Jah, a kort nagyon benézted öregem.

cement
a kioktatos kis 15 evesekkel beszelek csak igy... na mindegy hagyjuk

Jezusom, szedjel mar egy kis andaxint, csak aszonta, hogy neki nem jon be annyira.

Amúgy szerintem nincs semmi gáz az asztaloddal, de speciel nálam is van tv-mûsor, és nagyon hasznosnak találom, nem csicsából van ott. Jó, ha sok információt tudsz szerezni három pillantással, nekem ez a fõ szempont a deskemnél.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

WC-t azért ne rakj ki az asztalra.<#nevetes1><#nevetes1>

És lassan így születnek meg a kövér emberek...(mozgáshiány)

hello a Tv mûsoros progit honnan tudom le szedni?

B@ldrick
édzstíex 😊 bár szinte csak egy wp..

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

SP szan
Az az én desktopom, csak dogfish linkelte be nekem. Igen, samurize-zal csináltam.

Count Adyn
tv mûsort mivel csinaltad, samurize vel?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Very well<#eljen>

Pheaper
tv mûsor meg az a jobb felsõ sarokba az tecik a többi nme 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pheaper
nagyon teccik !! faja

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

dogfish
relax...
SP szan
Szerintem nem rossz dolog, ha nem kell odamásznod a tv újságért a másik szobába, mikor akarsz valamit nézni, hanem elég rápillantanod az asztalodra.

cement
mi a fasznak basznám szét hülyeségekkel?
nem attol leszel faszagyerek ha mutatja a tvmusort...

neevous
1 kicsit látszik alul a teteje.

SP szan
Hol látsz kék tálcát? Mert ha az elsõ témámra gondolsz, ott fehér a tálca<#pardon1>, emitt a másodiknál meg nem is látszik. Amúgy tudom, hogy nem a legjobbak még a dolgok, de most próbálkozom, még nemrég kezdtem a dolgot<#vigyor2>

neevous
köszi! Lehet, hogy csak nálam nem stimmel a mac-es háttér és a kék xp tálca együtt😊 Sry, de a widgetek sem jönnek be.

SP szan
Igen, ez az 😊

dogfish
neevous
be tudnád rakni teljes méretben, vagy linkben, mert nem tudom mások galériáját nézni?...

SP szan
Ez kicsi lett, bocs, a galériában megvan rendes méretben.

SP szan

Ez az én asztalom most, ez kb egy délelõtti munkám, még csak félkész állapotban. Jobb felsõ sarokban általános rendszerinformációk, jobb oldalt TV mûsor, email figyelõ, és egy keresõ.

SP szan
nem sok extra van az asztaltémádban

cement
autós -.-

ColdFire
es ez hogy mukodik?😊))

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

B@ldrick
html asztal, kipróbálás gyanánt raktam fel: The Hybrid™ (beta 1.5) by des

ColdFire
honnan töccsem? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

robotnyk
oh my..!
B@ldrick

hen-tes
Tudom én azt. :p

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

GamerAdams007
sztem úgy értette, hogy egy része feketefehér egy része meg színes, és ez jól összeillik...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

hen-tes
feketefehér+színes=színes <#wilting>

cement
feketefehér-színes kombinációzis elék jóa

neevous
köszi!

Szépen összeválogattad<#eljen> A háttér nekem is megvan de valahogy nem nyerte el a tetszésem csak elsõ pillanatig..

neevous
Köszi a véleményeket! Van funkciója, mivel a Styler-ben kikapcsoltam 'menubart'(Fájl szerkesztés, nézet stb...), és ez helyettesíti azokat a gombokat. Amúgy nem objectbart használtam, hanem ezt.

B@ldrick
hát ez most fura lett. object bar menüinek van igazán hasznos funkciója?