Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nem értem a kérdést...feltelepíted a programot, a tv scriptet bemásolod a megfelelõ könyvtárba...stb.
ajánlom, hogy az oldalon olvasgasd át a FAQ nevü részleget (vagy lehet GYIK néven fut (gyakran ismételt kérdések))
Bazinga!
sch mint schönherz koli? 😊
football without ultras is nothing
Samurize Hungary
letöltések közt leszeded magát a samurize -t, meg a magyar tvmûsor scriptet
Bazinga!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Az élet egyszerű.. döntesz & nem nézel vissza! o_O
nekem az tetszik a legjobban, hogy a maximalizált ablakoknak is tudok margót adni így a naptár és a fenti ikonsor állandóan látszik.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem tetszik bár nem az én ízlésem ;-) A tálca bblean?
dnb & underground 4ever :)