Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HiPPoNaX
samurize-al letrehozol egy tok egyszeru konfigot (csak elotte szedj le vmi rss plugint vagy scriptet hozza)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Zomil
nekem most ilyen, nem nagy szám de nekem tetszik😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hi guys, need some help!
Néhány rss hírt szeretnék megjeleníteni az asztalomon, de nemtalálom az erre legmegfelelõbb eszközt. Nem kellene semmi csicsa, még csak egy "szövegdoboz" szerûség se, elég lenne ha csak maguk a hírek jelennének meg. Valami ötlet, setle konkrét segítség?
köszi
PJack
<#idiota><#vigyor3><#beka3><#alien><#crazya><#vigyor2>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Maxtreme
van ilyen 😄

Nem az én világom 😞

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Maxtreme
Most:

neevous
bocsi, nem tetszik. szüneteljél egy kicsit szvsz.<#lookaround>

ColdFire
csak wp, de lehet ezzel jobb, véleményt kérnék thx...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
nemszeretem a vistat... :\
vagyis meg nem probaltam 😄DDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

jakewyler
Sziasztok
Asztalom:

Amúgy ez a stylexp mennyire lassítja a gépet??

Crem
Nem kell ezért bocsánatot kérni!😊 Nem lehet mindig 10 pontosat alkotni!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

neevous
Bocsi, de az elõzõ jobb volt.

Crem
Na és a háttér milyen?😊))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ColdFire
hátõõõ... eh... 😄DDD

Crem

klikk a képre

Csak a wallpaper miatt!!😊

Most csináltam, kikapcsolódásképp pár perc alatt!😄

desigo
Úgy gondoltad,hogy 7-éig mi😊
neevous
és még sokan mások😊

ColdFire
samurize, faq

a system infoaz milyen progi??

\\__/) (O.o) ( } { )

neevous
RSS magyarázata.
Yahoo! widget engine-widget kezelõ program, amiben alapból van egy idõjárás elõrejelzõ. RSS widgetek hozzá

Jaja, azon a zenelejáccó izén volt a debian😊
Felteszem mégeccer: Lenne valaki oly jó hozzám, és elmagyarázná az rss lényegét? Ez valamiféle hírcsatorna? Nekem konkrétan olyanra lenen szükségem, hogy egy kis ablakban lássam mindig a híreket az asztalon (konkrétan a hójelentés érdekelne). erre valami ötlet? (meg egy szájbarágós magyarázat😄) köszi
Maxtreme
jelenleg:

Megtévesztõ, mert az xmms-en rajta maradt a debian felirat 😊
Ability
Hogy Debian-t merre látsz azt nem tudom, de amúgy ez egy Ubuntu. 😊)
Vazze, a DEBIAN felirat kib@ssza a szemed😄
Vista. LOL. Az nem tud ilyet. Szép az Aero, nem azt mondom(én is imádom), viszont olyan, hogy 4 asztal, pluginokkal tuningolható ablakkezelõ már nincs.
soma22
nem vista, az teljsen máshogy oldja meg(ilyet használok😊)
linux, de alap

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
egy egyszerü linuxos cucc.egyszinû, alap háttérrel.

ColdFire
ez vista? igy ebbe mi kell hogy teccen? elég gagyi fényképezõs pozisön 😄

ColdFire
thx😊

hehh. Túl széles, nem rakja ki. Itt van linken: http://kogasom.atw.hu/desktop.png
Kíváncsi vagyok a véleményekre
soma22
nekem egyszerüsége miatt nagyon tetszik.

ColdFire

ColdFire
ezis sz@r? 😞

<#duhos2><#nevetes1>

ColdFire
amuyg vélemény róla? :S

soma22
rohadt jó ez a csigás bakground
a kép linkjét betennéd?

Lenne valaki oly jó hozzám, és elmagyarázná az rss lényegét? Ez valamiféle hírcsatorna? Nekem konkrétan olyanra lenen szükségem, hogy egy kis ablakban lássam mindig a híreket az asztalon (konkrétan a hójelentés érdekelne). erre valami ötlet? (meg egy szájbarágós magyarázat😄) köszi
Amse
üzenet szerkesztése rulZ!

ColdFire
utolsó, a 7 napig nem csinálok újat <#idiota>

modellmaker
köszi!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ScOrpY
#23339: wp
#23338: CursoXP nevû progit letöltöd és ott benne lesz az alap kurzorok között

Enny1

ColdFire
hm?

robotnyk
egy kicsit túlzásba vitted a skinnelést szvsz...
ColdFire
a VS hiba megoldodott, de miért ilyen bikarondák a betûim? 😞

modellmaker
(Y) wp linket adj pls! ^^

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Az egér cursort honnan szetted?😊 style xphez le lehet tölteni ilyet? linket plz 😊