Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Benc16: Innen töltsd le
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
infidel
szép lett😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Kicsit szokatlan de most ilyen kedvem van 😊
Ui.: Semmilyen programot nem használtam hozzá.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
És ezt hogy lehet letölteni mert nem látom ott oldalt a -Download- feliratot..😞Vagy gezeni kell magam?
Egy olyan problémám lenne,hogy felraktam a nw_uxpatcher-t,amit a faq-ban olvastam.Felraktam,gép újraindult alap windows kinézettel.Amikor megpróbálok témát választani,a sima windows xp-sre,kiírja hogy nem lehet,vagy hogy a rundll32 leállt.Próbáltam deviantartról letöltött themet is berakni,de semmi:C Mi a teendõ ilyenkor?