Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nemtom hasznalni és má a fasz kivan vele :@@@
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
firefox 2 kell hozzá
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az oldal kicsit lassan jön be.
respect to the man in the ice cream van
És ehhez tartozik a kérdés: mi látható a háttérképen?
Annyit segítek 1000x-es nagyítás...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az élet egyszerű.. döntesz & nem nézel vissza! o_O
Az élet egyszerű.. döntesz & nem nézel vissza! o_O
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Azt akarom kérdezni, hogy letöltöttem ezt a aveicon -t. Nagyon jó és már sokat megcsináltam vele. Csak ennél az icon cserélnél azt akarom hogy saját stíluskánt állítom be. És oylat nem lehet csinálni, hogy kijelölök 10 icon -t jobbkattintás, tulajdonságok, Ikoncsere ezt alkalmaztam egyenként de most az összesre akarom, azt hogy tehetem meg? Meg még azt hogy ilyennél, hogy Sajátkép, lomtár, WINDOWS, Program files - ezeknél nem lehet átváltani egyenként?
Elõre is kösz, bb!
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
mert rámegyek hogy jobb egér tulajdonságok ikoncsere ki is választom de nem jó
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
😊