Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
msnen keress meg pls mert nem talállak, írj egy hi-t
on
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
elõre is thx.
スラッグ
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
<#idiota>#idiota>
ugyaneza háttér, hasonlo vs 😄
leszedtem 1 "msstyles" kiterjesztésû filet. Hogy kell alkalmaznom ezt a stílust? Elindítottam, bejön a wondows megjelenítés menû és ott nincs közte? Vagy mit nem jól csináltam?
elõre is thx.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

スラッグ

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Sikerült rendesen felraknom a wondow blindsot..., úgyhogy a #24802-bõl csináltam egy ilyet
Kezdetnek nagyon rossz?... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Unleash Your Inner Monkey
Váltottam mac-re😄 Pár napon belül várhattok mac asztalt😄 Most nem fake. Sry a sok smileyért, de nagyon vigyorgok😊
...ez lett belõle.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tudom, igazán ötletes meg minden. ^^
Amúgy Boaaa voltam nemrégiben, raktam is be vagy egy asztalt azzal a nickkel, bár ez nem érdekel senkit. 😊 Úgyis biztos lesz még egypár alregem, nemgáz. ^^
ennyi
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Neked is köszi --> Slig - #24844
CHELSEA FOOTBALL CLUB
スラッグ
Ja, és én SySMetrix-el teszem ki az órát az asztalra, és ehhez nincsenek letölthetõ skinek?
(+ idõjárás, de ez nem annyira fontos...) <#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB