Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slig
a WP nekem is kéne. amúgy a VS szerintem a vista transformation pack

スラッグ

Gunn69
hatterhez link?
meg a vs is érdekelne 😛

drowns41
Megvan a hiba!!!
Az ObjectDock-om valamiért bepipálta, hogy hide the windows taskbar... 😄
Nah, ezért küldök egy képet a saját desk-emrõl.

http://sum41.uw.hu

neevous
Huh köszi😊 Az eddigi vistás iTunes skinek nagyon csúnyák voltak, de ez tök jól néz ki😮)

Van egy nagyon jó iTunes skinem a számodra.Link

Randelz
WindowBlins-ben ha témát váltok akkor van annak a témának alapháttere és ha bármilyen már hátteret rakok be akkor újraindításnál visszacseréli.

Egyszerû, rendszerkímélõ 😊

Köszi.A Vistát nagyobb kihivás átalakitani,mint az XP-t.Az ötletet ez az oldal adta hozzá:Link
Végül is csak egy halom DLL fáljt kellett lecserélnem hozzá.Mivel a Vista nem engedi a rendszerfáljok modositását,ezért elõször saját tulajdonba kellet vennem õket.Jó szorakozás volt.A WindowBlins 5.5 témák meg nem tetszettek.Maradt a kézimunka.

neevous
Nem néz ki rosszul, bár az igazat megvallva az XP-s deskeid jobban tetszettek😊

Nincs mert Vistat használok.Néhányszor már leirtam,hogy a magyar windows xp nem szereti az ilyen packokat,mert a bennük lévõ uxtheme dll nem kompatibilis vele.Megprobálhatod az uxtheme multi-pachert link
Vagy a vista inspirat uninstalálását,rendszerviszaállitás a telepités elötti idõpontra.Egyébként is érdemes ilyen a rendszert mélyrehatóan érintõ változások elött teljes biztonsági másolatot késziteni a rendszerõl.

drowns41
Nektek nincs semmi bajotok a Vista Inspirat-tal?
nekem nem tudom, hogy mitõl, de eltûnt a tálcám.
Nem jön vissza explorer parancsra.
van valakinek valamilyen ötlete vagy más parancsa amire esetéeg bejöhet?

http://sum41.uw.hu

eZo
<#vigyor2>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

The FlashBack
style xp is tud némi keveset😊

neevous
Iconpackager.

Randelz
IconPackager-t ajánlom.

Sziasztok

Légyszi mondjátok meg pls hogy az ikonokat hogy tudom lecserélni??? Kell hozzá vmi külsõ program? Ha igen akkor meik? Elõre is köszönöm...

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ability
Na most kipróbáltuk megint, most meg 70k-val tudtak küldeni. Lehet kellett egy restart a tázfalnak, vagy nem értem az egészet. De most már így jobb jövõt képzelek el vele. 😛
Ability
Nem hiszem, tûzfal meg bármilyen más tartalomszûrõn át van engedve. De ha azt a 10k-t is nézzük az is már rég rossz. Én sima msn-en, de még néha trillianon is 100k-val küldök.
neevous
Nekem legrosszabb esetben is 3-4 körül szokott lenni Miranda-n is, meg AdiumX-en is, ha az msn protokolt nézzük. Pl AIM-on kb 10 szokott lenni. Biztos, hogy nem vmi más gebasz van a gépeddel?

Ability
Köszi a leírásokat. Utólag már én is találtam, sikerült is. Viszont a file átvitel nagyon gáz, kb 1-2 kb/s-el megy. Pont ezért még töröm a fejem, hogy maradjak-e ennél a kliensnél. Trilliannal is ez a bajom részben. Lassú.
dogfish
nem rossz, de toled mar jobbakat szoktam meg 😊
sweech
deszép <#wow2>

ScOrpY
robotnyk
neevous
Lesd meg ezt a leírást, csak ne azokat a pluginokat szed le, amik linkelve vannak, mert találsz újabb bverzikat a az Addons - Miranda IM-en. A fájlátvitel eléggé protokolfüggõ. Pl msn-en a leglassabb a fájlátvitel.

Ability
Megoldottam.
Slig
ez mien VS?

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Ability
Hali!

Láttam, hogy itt közületek többen is használnak Mirandát. Ma én is kipróbáltam, de rögtön fel is vetõdött bennem pár kérdés. Elsõ, hogy csak nálam lassú a file küldés? A második pedig, hogy hogy lehet skin-t változtatni? Kicsit utána jártam, de nem találtam választ, illetve nem mûködött úgy, ahogy le volt írva. Aki hozzáértõ legyen kedves segíteni.

ui.: Bocs az off-ért, de az eredeti topicját már a kutya sem nézi, itt meg azért vannak hozzáértõ emberek, és kicsit kapcsolódik is a témához.
MooN00
Tud valaki valami értelmes honlapot ahonnét Ikonokat (egér és mappa,fájl stb.) lehet leszedni StyleXP-hez? Google talált egy egész pofás darabot, a neve ThemeXP(.org) , csak a gond az, hogy az ott lévõ dolgok vírusosak....

A többi oldal amit találtam nem igazán jártasak ilyen téren, vagy nem tetszett a kínálat....

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

The FlashBack
Fú, ez nagyon teccik

neevous
l8<#eljen>

neevous
Az😊

windrunner
j3 concept logó?😊

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

neevous
Bocsesz nem vettem észre, hogy nem új üzenetet írok, hanem szerkesztek😊

desigo
Nagyon tetszik
grat!
neevous
Köszi😊

eZo
<#vigyor2>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Kongy
stílus:kék
screenhot:kék sárkány (www.hatterkepek.hu)

ikonjaim:rendezettek😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Olcsóvér
vista skineet tuttok linkelni amit le is lehet tölteni és a mi mûködik is

Acer Aspire one

hen-tes
Nem igazán jött be, de ha esetleg találnál valahol egy nem próbaverziós True Launch Bar-t, akkor nagyon megköszönném, ha megosztanád velem, mert nagyon frankó kis program!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

a windows blindet hohy tudom véglegesíteni?

Randelz
toltesz le iconnokat és iconpackagerral bereakod

Met
lehet, hogy az a neve 😄
hát igen, sokat eszik, ezért is használom a beépített quicklaunch-ot

valaki nem tudja, hogy lehetne azt skinezni vagy csak szinezni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

+ mappákat, hogy kell lecserélni?(más stilusú legyen)

http://www.sg.hu/galeria.php

neevous
Ezzel patcheled az uxtheme.dll-t. A patchelés után gyakorlatilag ugyanaz a helyzet, mint az xp-vel. Pl itt van egy vista visual style.
A másik út az, hogy Windowblinds 5.5-öt használsz.

hy hol tudom meg változtanti a Theme-et vistán és honnan tudok letölteni hozá kompatibilis Theme-ket?