Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
@Nuno88: Szedd le az universal uxtheme patcher 2.1-et. Volt már régebben linkelve, vagy google.
スラッグ
Nem pedig olyan progikkal amik szarrá vágják a Windows-t 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
jó lenne egy kis segítség, leszedtem egy winblinds-et, patcheltem, jó minden csak mikor kiválasztok egy témát, kiírja h tölti, aztán nem jelenik meg, átvált klasszikus windows témára és kész :S
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
スラッグ
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

http://www.amirovka.mlap.hu/
Meg a freemailt hogy állítotad be?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
leszeded ezt a scriptet és samurize-ban megcsinálod,hogy melyik adót mutassa stb..
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
( így is kimaradt a névnap és a tv mûsor, nem akartam velet tökölni már )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
idõjárás: Yahoo Widget Engine
#25803 :
van rá egy srcipt, de baromi sokat szívtam vele😞
A jobb oldalon lévõ dolgokat + az idõjárásos cuccokat mivel csináltad?
samurize - ObjectDock - Yahoo widget engine
nekem öszvissz 16mb-ot eszik összesen..
és nem lassabb mint ha sima orig kinézet lenne..
Ti mivel alakítjátok át az asztali témát és az nem terheli le a memóriát??( mármint az átalakítás)
Láttam lejebb elég szép desktopokat és gondoltam megkérdezem ,mert én is ilyenen fáradozom, de nem szeretném lelassítani a vasat!
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
itt találtam olyan nevût, aztán hogy az e amit akarsz, már nemtudom x)
Ha nem keresstovágg gugliban X)
Igen, keresni is tudni kell
Hallottatok a CHO vagy CHA Ninja nevezetû windows témáról? Ha igen, akkor kellene nekem egy olyan vörzsön, ami megvalósítható úgy, hogy dll-eket másolok a windows könyvtárakba.
Szeretek ilyen egyszerûeket kérdezni😄 Elõre is köszi!