Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
1# Milyen progival lehet sajátkezûleg megcsinálni az iconokat ObjecktDockra, hogy mindegyik azonos pozícióban legyen, szóval ne legyen szintkülönbség meg hasonlók.
2# Hogyan lehet több dockot létrehozni?
3# Médialejátszót (WinMediaPlayer) hogyan kell megjeleníteni az asztalon? ilyesmire gondolok: #25968
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
hogyan írjam bele az MSN partnereim stb..
valaki ráér esetleg??
Noname: VIPmail-bõl nekem csak a volt asszonyét írja ki Samurize-ban..az enyémet nem hajlandó..pedig csak a név és a jelszó változik..
Lenne 2 kérdésem:
1. az e-mailjeimet miért nem irja ki (vipmailes vagyok) pedig mindent kitöltöttem úgy ahogyan a Vipmail faq irja. Van valaki közöttetek akinek vipmailes e-mail cime van és neki müködik?
2. hogyan tudom kitenni az asztalra azokat az ikonokat amik a tálcán az óra mellett vannak? Mert el akarom tüntetni a tálcát és ha msn-en fent vagyok akkor nem tudok rálépni mert újra megnyitja az msn-t és be akar jelentkezni.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Az object dock ikonjai saját készítésûek... 😄
Még a Samurize-t akarom "tanulmányozni" (még sosem használtam), és csinálni vele valami jót... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Kérdés: az ikonokat egyesével szoktátok cserélni, esetleg van valami program rá ami gyorsabban elvégzi a mûveletet? Visual Style-be azt hiszem tudtam még régebben, de azok elég gagyik voltak.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
A WB-n sokat gondolkodtam, mert feketével is naon jól néz ki, de végül ez lett. 😊
Unleash Your Inner Monkey