Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neevous
Egyelõre csak Samurize-zal lehet kitenni a TV mûsort az asztalra. Az idõjárás ikonokat nem lehet cserélgetni. Ha ilyen igényeid vannak, ajánlom az Avedesket.

idö közben kirpobáltam a yahoo widgets-et is nagyon tetszik az a kérdésem h ezzel nem lehet vhogy kiiratni az aktuális tv müsort?ha már a samurize-zal nem müködik 😞 ja meg h idöjárás ikonokat lehet e cserélni és ha igen hogyan.köszönöm elöre is ha vki tudja!
nincsmit, még egy darabig fent vagyok aztán fekszem le

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

köszi a gyors választ!
Objectdock => General => Hide the Windows Taskbar - ne pipáld ki

sziasztok ismét egy kérdésem lenne az objectdockban hol kell beállitani h a tálca ne tünjön el?köszi elöre is
de a vexor rajzokat tuti hogy fotosoppolja

Pyx
3dsmaxszel.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

autoszimulator
azigen, nem gyenge a srác, köszi <#worship>

.: mobilize.hu :.

Tessék egy ürge csinállja CS2-vel 😊

motyodlee
lenne egy két kérdésem 😄
1# Milyen progival lehet sajátkezûleg megcsinálni az iconokat ObjecktDockra, hogy mindegyik azonos pozícióban legyen, szóval ne legyen szintkülönbség meg hasonlók.
2# Hogyan lehet több dockot létrehozni?
3# Médialejátszót (WinMediaPlayer) hogyan kell megjeleníteni az asztalon? ilyesmire gondolok: #25968

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

autoszimulator
Uhhh, a háttérhez nem tudnál adni nekem egy linket, nagyon durva...

.: mobilize.hu :.

csgery
Sziasztok😊
Nos, íme az én asztalom:

Remélem másnak is tetszik😊
SimaSuna
nm 😉
dogfish
thx
neevous
Használj iconpackagert.

gyûlnek a kérdések, lassan erre nézhetne egy profi 😊

SimaSuna
tess:
dogfish
wp-t pls! 😊
kösz, akkor beteszem a yahoosat 😊

SimaSuna
nekem segítõkész user kéne aki elmeséli a Miranda kezelési útmutatóját..
hogyan írjam bele az MSN partnereim stb..
valaki ráér esetleg??

Noname: VIPmail-bõl nekem csak a volt asszonyét írja ki Samurize-ban..az enyémet nem hajlandó..pedig csak a név és a jelszó változik..
Nekem igy:

Lenne 2 kérdésem:
1. az e-mailjeimet miért nem irja ki (vipmailes vagyok) pedig mindent kitöltöttem úgy ahogyan a Vipmail faq irja. Van valaki közöttetek akinek vipmailes e-mail cime van és neki müködik?
2. hogyan tudom kitenni az asztalra azokat az ikonokat amik a tálcán az óra mellett vannak? Mert el akarom tüntetni a tálcát és ha msn-en fent vagyok akkor nem tudok rálépni mert újra megnyitja az msn-t és be akar jelentkezni.

ColdFire
most így:

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Az elsõ alkotásom...

elnézést hogy sokat kérdezõsködök de volna még valami amit google barátom segítségével se találok. gondolom sokan ismeritek az area o4 v2 vs-t. ebben a csomagban található jó sok ikon. hogyan tudom megoldani hogy ne egyesével kelljen mindent kicserélni (értem ez alatt például hogy minden dir kiterjesztés egy és ugyanazon kis képet kapja). van erre valamilyen lehetõség? (ico kiterjesztésû fájlokrol van szó)

Japep
Rendszertelepítés után vagyok, úgyhogy a háttér még alap.
Az object dock ikonjai saját készítésûek... 😄

Még a Samurize-t akarom "tanulmányozni" (még sosem használtam), és csinálni vele valami jót... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sziasztok nekem egy olyan problémám van a samurize-zak hogy a tv plugin nem az aktuális müsort irja ki hanem azt ami fél nap mulva lesz magyarul most du 2 van nekem meg kiirja h éjjel 2 kor mi lesz..többféle plugint meg script-et is kiproáltam már leszedtem felraktam bármit csináltam ugyanez van..remélem tud vki segiteni köszönöm elöre is

VinylToy
igen az a "b" terv 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

azaz a wp-t kéne lecserélni 😊)

VinylToy
nem rossz, barnásabb ikonok, illetve a tálca is lehetne zöldes-barna

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Íme az elsõ szárnycsapások.
Kérdés: az ikonokat egyesével szoktátok cserélni, esetleg van valami program rá ami gyorsabban elvégzi a mûveletet? Visual Style-be azt hiszem tudtam még régebben, de azok elég gagyik voltak.

desigo
spirit skin powa <#eljen>
SimaSuna
de én PSben csináltam magamnak újjat..
oh nagyon szépen köszönöm. na majd berakom a kis alkotásomat 😄

SimaSuna
a dock háttere alapból benne van...
sztem az PSben csinálta az írásokat..
Volume One

köszönöm! esetleg egy ilyesmiféle skint kaphatnék hozzá? :$

SimaSuna
object dock 😊
Valaki meg tudná mondani, hogy a bal alsó sarokban lévõ "ikonokat" mely program segítségével lehet elérni?

The FlashBack
faq

SimaSuna

atee20
hogy lehet ilyet tervezni?milyen prog. kell hozzá?

SASboy
köszi

nice legs. what time to open?

kösz

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

SimaSuna
wp légyszives 😊)

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

jah mostmár tudom 😊

miaza WP?

bowden
N3v3rland

A WB-n sokat gondolkodtam, mert feketével is naon jól néz ki, de végül ez lett. 😊

Unleash Your Inner Monkey