Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slignek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://sum41.uw.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
スラッグ
és kattintsunk rá. A jobb oldali ablakban most látható az “IsShortCut” érték. Jelöljük ki, és töröljük. A következo lépésben
keressük meg a "PIFFILE" kulcsot, ugyanúgy a fenti könyvtárban. Kattintsunk rá, majd a jobb oldali ablakban töröljük
ugyanúgy a “IsShortCut” értéket. Végezetül indítsuk újra a számítógépet.
2. szerintem csak programokon belül lehet, de nem biztos, hogy nincs más mód 😊
Még 2 kérdés:
1. hogy tudom eltûntetni program nélkül az ikonokról a parancsikon nyilat?
2. hol tudom megnézni és beállítani hogy milyen program indulnak el a windows-al betöltéskor.
köszi elõre is
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Jobklikk -> új parancsikon -> és az elem helyére beírod a fenti szöveget.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet az asztalomra egy 'power off' ikont, gombot akármit rakni, úgy hogy ha rányomok leálljon a rendszerem?
Gondolom valami parancs kell a leállításhoz ezt is jó lenne ha leírnátok. Elõre is köszi
Wp kellene meg azt kérdezném,hogy ez milyen xp-s style? Mert megtetszett 😊 elöre is köszi.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Remélem mert nyon állat.
Felsõ rész azaz ObjectDock nevû progival van megcsinálva.
Innen leszedheted a progit
Ez Vista?
Csak mert nekem Vistám van Ultimate és Nemtok rájönni hogy lehet olyat csinállni.
Csak nem trance fanatic-ok járnak ebbe a topicba? =)
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
tele van felesleges dologgal..
naptár 2 helyen is van..
firefox 2heyen..
+ sokmindenbõl 2 van..
felesleges..
letisztult nálam itt kezdõdik :
ezek azok..
de ha neked így jó akkor ok 😊
Nagyon bírum, jó hangulata van, egyszerû és letisztult, nekem ez jött be.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Ki viszkető seggel fekszik, büdös újjal kel.