Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
amugy meg azért szedtem le a samurájzot mer most nincs fent, mert nem mutatta rendesen az idõjárást😄
\"If in doubt, flat out!\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ami objectdockban van 8as az mi,mert nagyon csunya.szedjélhozzá vmi szebb ikont,meg png legyen a formátuma
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nekem csak ilyen szolid😊
u.i.:hol tudok olyan progit szerezni hogy vista stylos legyen az xp?
always on top...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
amúgy a #28389 ilyen lett -><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
firefox ikonunk uaz! 😛
Starcraft2 e-mail: [email protected]
-Ha el van indítva a Samurize,akkor az Explorer,meg minden ami új ablakban nyílna meg csak egy kis sávban bal/jobb oldalon nyílik meg és nem engedi teljes képernyõre nagyítani.
tv2.hu/rtl.hu , printscreen , kivágod amit szeretnél, lement png-be, átnevez RTL_club.png es tv2.png és bemásol a samurize\icons\tv ikon\ -ba
ObjectDock
-Az ikonokat hogy lehet szépen elrendezni,úgy mint a #28373-ben?Mert ez rátölti a dolgokat és nem látom az ikonokat.
-Ha el van indítva a Samurize,akkor az Explorer,meg minden ami új ablakban nyílna meg csak egy kis sávban bal oldalon nyéik emg és nem engedi telejs képernyõre nagyítani.
-A start menü megváltoztatása nem emgy Samurozezal?Windowblinds kell hozzá?
wp t köszöntem lemongrassnak!<#worship>#worship>
A TV scriptet nem oda kell másolni , hanem a Config/media ba!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Mi kell hozzá?Olvastam itt vmi Samurizeról.Az mit csinál?Megváltoztatja a start menüt,az ikonok heléyt(fenn a sávban),azokat a sávokat ott bal alsó/jobb felõ sarokban(le fel töltés,idõ,hõm.,szabadhely)?Vagy hogy?
Még valami.Sok hasonló hátteret látok itt.Ezeket honnan lehet leszedni?
Pl.:#28369,28290,28296
Nem szóltam.
Én nem látom hogy hol van kiírva.
(lehet hogy rosszul látok)