45528
-
#33028 Tud valaki mondani nekem egy kis erőforrás igényű programot amivel oldalra ki lehet tenni pl egy naptárat, időjárást, stb. A lényeg, hogy ne fogyasszon sok ramot meg ne húzza le a CPU-t!:) -
#33027 Van egy kis asztalkam, van rajta egy virag meg a szamitogepem. -
#33026 Nekem sp3 van, és működik tökéletesen -
#33025 Sziasztok!
Valaki tudna megoldást mondani arra, hogy XP SP3 alatt is működjön a WB? Ugyanis ott témaválasztásnál csak a klasszikus windows témát állítja be... Bocsi, ha volt már róla szó, kerestem kulcsszavakra, de nem találtam. -
#33024 yahoo widgettel, azon belül pedig ezzel -
#33023 Üdv
Vki eltudná mondani hogyan tudnék kulon kiapcs,log off,restart gombokat csinalni? -
#33022 thx -
#33021 tess :) -
#33020 vegulis johet max atmeretezem :D -
#33019 2272x1704 be van. kell? -
#33018 Wp-t ha van 1280x1024-be -
#33017 most ilyen:
-
#33016 hat te tudod.. :D -
#33015 a google a sátán műve, a pokol kapuin rakom be lábamat, amin a fertőző kórokozók minden mozdulatomat jegyzik, Placebó könyvelői figyelik éjszakáimat és nappalaimat, felkészülve az időre, mikor felhasználva az információkat, amiket összegyűjtenek a szolgáltatásaikkal, átveszik az uralmat a Föld felett, és kinyitják a kapukat, melyből google démonok szállnak fel
szóval google nem : ) -
#33014 edit: közbe kiprobaltam gyorsba, tmobillal is mukodik. :P -
#33013 google calendar:
-webes felület bárhonnan el tudod érni(lehet google desktoppal ki lehet tenni asztalra, én nem használom csak a webest)
-tud küldeni email, meg sms ertesitot (vodafoneal probaltuk, mukodik és ingyenes)
- meg tudod osztani a naptar esemenyeket ismerősökkel + tudtok közös eventeket beállítani, ilyenkor körsms -t is küld.
mi kell még? :)
-
#33012 Nagyon igényesen összerakott zene az biztos! főleg a 10:34-es változat. -
#33011 köszi, pont ilyenre gondoltam : ) -
#33010 Ez király, köszi! (: -
#33009 én ezt használom. nézd meg, egy próbát megér -
#33008 Ilyen nekem is jól jönne. -
#33007 nem tudtok mondani valami olyasmi programot widgetet, ami kinn van az asztalon, vagy a tálca mellett, egy kis naptár, amibe bele tudok rakni a fontos időpontokat, látom hónapra lebontva a teendőimet, és ugatvonyítszörcsöghörög, hogyha zh-m lesz x nappal előtte?
yahoo widget, vagy vmi ilyesmi? olyan, ami nem eszi meg a teljes gépet, és nem kell mindenfélét felpakolnom hozzá -
#33006 ui-t kisatírozod feketével :) -
#33005 Wp-t kérhetek? -
Paranoia #33004 nagyon nagy zenét hallagcc !! -
pLau #33003 köszi! -
szieszáj #33002 mostanim :):
-
#33001 tess -
pLau #33000 wp-t pls:) -
#32999 kösz szépen :) -
#32998 tessék -
#32997 átlátszó tálcát windowblinds-on kívül nem lehet más progival csinálni? a wb nem megy valamiért.. felraktam, beraktam egy témát és a klasszikus win style jön be (win 95). help -
#32996 jelenleg
-
#32995 na itt a mostani :P wp modositva lesz h csak a csaj legyen mer igy gány :D
-
Elyanon #32994 Nagyon jó ez a háttér *.* -
#32993 -
#32992 Sajnos nem igazan vagom amirol beszelsz, de nem szamit, nem muszaly rocket dockot hasznalnom, csak gondoltam kiprobalom, de igy maradok a side slide-nel. Azert koszi. -
Elyanon #32991 tölts le ikonokat az oldalról... lehetőleg egy mappába gyűjtsd össze őket. Csomagold ki mindegyiket. Miután beraktad a kívánt programokat a rocketdockba, jobb klikk, ikon beállításai, lesz ott egy plusz jel az ablak bal oldalán, picit lentebb... Ott add hozzá a mappát, ahol az ikonok vannak, katt rá és akkor ki tudod választani az adott ikont az adott programhoz. Remélem valamennyire érthetően tudtam elmagyarázni -
#32990 De az a baj, hogy nekem csak kerdojelek jelennek meg alapbol miutan elinditom a progit! :( egyaltalan nincsenek benne ikonok. -
Elyanon #32989 valami gáz lehet az ikonkiválasztásoddal... Jobb klikk, ikon beállításai. És ott válassz ki neki ikont, amit szeretnél, hogy megjelenjen. Szép ikonokat a rocketdock oldalán találsz, ha még nincsenek, de valamennyi van benne alapvetően amikor feltelepíted.
Azt annyira nem ismerem, rocketdock párti vagyok ^^