45528
-
#34789 "Kint hull a pelyhes és csendes az ég, ez az év is lassacskán véget ér"
kedvenc:D -
#34788 ez eszembe jutott :)
"Ez nem katasztrófa, csak karácsony. Cseng a csengő: csingi-ling a faágon" -
cucma #34787 karácsony vagy mi a fene!?
-
#34786 jaah:D BelgaXD -
#34785 Tessék beengedni a gázos vagyok én
Bocs. :D -
#34784 -
#34783 Hali
Pontosabban honnan szedhető a tv. műsor ???? -
#34782 hát köszönöm :D én neten SEMMI észerüt nem találtam hát így oldottam meg:D -
#34781 nekem is kéne veszprémi vagy ha lehet közelebbi akkor tapolcai -
EK1TEP #34780 Valaki tud Miksolci időjárás RSS-t?
Lehetőleg magyart mert angol az van és magyar kéne! -
Coronita21 #34779 én ha nemtudok valamit mindig a neten nézem meg, ha ottse találok semmit akkor felhivom a tudakozópluszt, ott mindent megmondanak azonnal.. -
Coronita21 #34778 ezmostkomoly?:D
Adóigazolvány iránti kérelmet a 0534 sz. nyomtatványon kell benyújtani, amely az APEH bármely ügyfélszolgálatán ingyenesen beszerezhető, az Internetről is letölthető.
Adóigazolvány életkortól, állampolgárságtól függetlenül bármely személy részére igényelhető.
Az adatlapot postai úton, vagy az APEH bármely ügyfélszolgálatán személyesen vagy meghatalmazott útján (meghatalmazás szükséges) lehet benyújtani.
A nyomtatványt a személyi igazolvánnyal vagy a születési anyakönyvi kivonattal egyezően kell kitölteni.
Személyes megjelenés esetén személyi igazolvány, lakcímkártya, születési anyakönyvi kivonat, külföldi állampolgár esetén útlevél, tartózkodási engedély, illetve szálláshely bejelentő, vagy magyarországi lakcímet igazoló bármely okirat, személyi adatok változása miatti csere esetén a régi adókártya szükséges. Ha postai úton igényeljük az adóigazolványt ezeket a dokumentumokat fénymásolatban kell csatolni .
Az adóigazolvány első esetben történő kiadása, valamint a személyi adatok változása miatti cseréje illetékmentes.
A kártya elveszítése, eltulajdonítása, megrongálódása, megsemmisülése miatti pótlás esetén azonban igazgatási szolgáltatási díjat kell fizetni. Az illetéket a 10032000-01076064 sz. APEH illetékbeszedési számla javára történő befizetéssel (névre szóló csekk az ügyfélszolgálatokon szerezhető be) kell leróni. (ADOZO.hu)
Hazsnálj Google-t! -
#34777 OFF:
Ijet találtam, eszerint a helyi APEH-nál, v postán.
http://adozo.hu/?level=2&sub=tax&id=2550 -
#34776 lesz egy ide nem illő kérdésem, csak már nem tudom kitől megkérdezni és kitől jó választ várni.. hol tudok adókártyát igényelni? a helyi okmányirodában, az APEH-nál, vagy vhol máshol?:s -
dbala #34775 Sehogy, nem írom ki a tévé műsort, úgysem tévézek sokat.
Annyi nem tetszik a kiíratásodon, hogy fekete-fehérek az ikonok mg áttetszőek kicsit(gondolom direkt). Meg a háttérhez nem illenek, ilyen tájképekre és hasonlókra szerintem, egy színű háttérnél jól mutatnak a színes tévé logók. -
#34774 aha már értem
de akkor te hogy csinálnád meg a tv műsort hogy jó legyen?
vevő vok az ötletekre
thx -
Coronita21 #34773 nekem tectszik az egész összeállitás, szerintem kurvajó -
Martins15 #34772 egy wp-t kérhetnék?:) Nagyon szép:) -
Versenyre , úgy emlékeszem raktam már egyet be versenyre azt kérem semmisnek tekinteni ezt a végleges -
dbala #34770 Félre ne érts, tetszik az asztalod, csak a tévé műsor nem. Ezzel a háttérképpel főleg jól mutat. -
#34769 samurize
dbala: nekem eddig csak rosszat mondtál esetleg ha vmi tippet közbe mellékelnél az jó lenne thx.
u.i:
samurizeban sima rss reader megoldással van megcsinálva -
#34768 Télies van..Karácsony nem menő :) -
#34767 hello.nem lesz karácsonyi háttérkép verseny:)? -
dbala #34766 Nekem meg pont az nem tetszik, nem illik ehhez meg az előző összeállításodhoz sem szerintem.
Hasznosnak hasznos, de nekem akkor se jön be. -
#34765 samurize -
#34764 vki nemtud olyan oldalt ahol nagyfelbontásu HD wp-k vannak? Üdv -
Coronita21 #34763 jobboldalt az micsoda? teccik -
#34762 ikonok újitva:
-
Coronita21 #34761 parancsolj
-
EK1TEP #34760 WP-t pls!! -
#34759 wp plss nagyon be jon koszi -
Coronita21 #34758 köszi -
szép és egyszerű nekem teccik -
Coronita21 #34756 csak igy
-
#34755 csak úgy
-
#34754 Igen,rocketdock... -
#34753 ja, szerintem rocketdock -
#34752 Hi! Bal oldalt az ikonok az egy dock program? -
dbala #34751 Akkor lehet módosítok majd én is, így utólag ránézve nem tetszik... -
#34750 ok..kösz