Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
A "világélet" 14-18 éves fejjel kicsit merész kijelentés, felõlem úgy írsz ahogy akarsz, de ha "okostóni"-nak akarod bemutatni magad, illetve , hogy az írásodból ez "jöjjön" le, azt mindeképpen másképp kell megfogalmazni.
OVER!
Na üdv.
What about the forests?
Oliwwer holnap linkelek wpt, most nem otthon vagyok😊
letisztult szép 😊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Most megyünk balcsira...remélem nem ez a kép vár.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nem tudom, világ életemben nem értettem, hogy hogy tud valaki úgy élni, hogy keze lába le van vágva, vagy éppen félnyomorék, esetleg már tudja nem sok van neki hátra , de még azért "tartja" magát a családja és ismerõsei elõtt. (pl)
Érzed a kettõ súlyát?
Ha desket telenyomom mindenféle szarsággal, én még simán tudok boldogan élni, viszont te nem tudod, hogy egy mondatnak milyen a "fajsúlya", ergo ezt nem így kellett volna megfogalmazni.
What about the forests?
Amúgy van egy kuka az asztalomon, csak most a kép erejéig elrejtettem... iletve néha 1-1 dokumentum ami csak ideiglenesen kell😊
Az összes fontosabb ikon lent van gyorsindítón ill. azok az ikonok amik nem kellenek sürgõsen (játékok, egyéb programok) az megint csak a gyorsindítón van 2 mappában😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Jelenleg ilyen
Lenne egy kérdésem.Most raktam ujra az xp-met és leszedtem a vista inspirate 2-t.Feltettem minden ,csak az a baj h ha felteszem,ujrainditom a gépet ilyen windows 95-ös téma lesz a gépen :S Mit tegyek?:S
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A deskeredeti méretrõl lekicsinyítve:

What about the forests?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ez egy másik szép widescreen wallpaper,ezt is használtam már,de az elõbbi jobb,a sötétebb színek nyugtatóbbak a szemnek,mint a világosok.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Asztal
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
talán egy kicsit erõs volt, de úgy gondolom, hogy egy pl mobiltelefonos internet elõfizetés nem arra való,hogy nagyméretû képeket nézegessen az illettõ, fõleg akkor nem, ha 1-10Gb közé van korlátozva havi szinten.
Azt nem erre találták ki...
What about the forests?