Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

Pl:
bekacs gomb---8-10 sec! és desktop, utána bármire kattintok a legdurvább programokat azonnal az arcomba vágja, soha nem tudtam annyi programot megnyítni ,miközben kovertáltam és becsomagolam, hogy kernel panic legyen a vége. Semmi fagyás ilyesmi.
És a különbség itt van, nekem a windosos gépem is elég erõs vas volt, de a kettõt összehasonlítani egyszerûen nem lehet. A time machine folyamatosan másolja mindenap a teljes rendszert, ha esetleg valami gubanc lenne ,ezzel bármikor gyorsan visszaállítom pillanatok alatt az egész rendszert. A HDD-ék szinte hangtalanok stb...
Nagyjából ennyi.
What about the forests?
Egy "átlag" gondosan összeválogatott PChez képest érzel-e egetvetõ különbséget?
tehát egy kb 300 ezer Ftos PChez képest?
<értem már,hogy mibõl van HAndrisnak 3-as coupéja meg Pio Kuroja xD >értem már,hogy mibõl van HAndrisnak 3-as coupéja meg Pio Kuroja xD >
fõleg munka, de hobbi is , imádom a MAC-et, sajnos az egyik gyengém ,ha lehet így fogalmazni.
Viszont 1 hónapos és a legerõsebb gépet szerettem volna a tulajdonomban tudni, de dolgozni is kellett érte.
What about the forests?
wááo 😄
amugy franko
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A képet lekicsinyítettem, mert egyébként 2560X1600-ban használom.
What about the forests?
remélem sikerül 😊
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Friss alig 2 oras Vista 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
oyln képet amire Wrar van irva ? 😄D nagy segitseg lenne
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Kérem kapcsolja ki!

Kérem kapcsolja ki!
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.