Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
by CheeBee (and also thanks for Paint.NET & The GIMP 2.0)
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
mondjuk erre felém van egy erre erõsen emlékeztetõ, lerobbant gyár talán télen összehozok valami ilyesmi képet 😊
.: mobilize.hu :.
most csak ily egyszerû.. tudom-tudom, ikondömping az alján, de ha egyszer ezeket használom mindig :S 😄
.: mobilize.hu :.
akkor egy oldalt, ahonnan letölthetem, megtud6om hogy pontosan micsoda, és hogyan kell használni.. olyat tudsz linkelni?

ezt a samurize-t meg nem nagyon tudom mi.. de láttam korábbi hsz-ekben hogy elég nehéz beállítani.. :S
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Vagy nehezedre megy beírni?!!!
What about the forests?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
[/img]
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.