45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• Slig
    Jók a dock ikonjaid, el tudod esetleg küldeni őket?
  • tompka

Igazából az asztalom már televan ikonokkal, de kezdettől fogva kikapcsolom őket. :)
  • nesto
    iconpackager-t honnan lehetne leszedni? vagy van valami más program?
  • xBobtailx
    majdnem :)
  • nameless1229
    mármint szarzsarnokok :D:D
  • nameless1229
    szakszarnokok?? azok milyenek? :D
    van szakdiktátor is? XD
  • xBobtailx
    ja nincs mit... csak tudod havonta járok itt, aztán már meg sem értem ezeket a szakzsarnokokat :D
  • SimaSuna #35705
    Visual Style, WindowBlinds :D

de köszi őket! :)
  • xBobtailx
    ha VS alatt hátteret értesz, akkor: http://walking-on-air.deviantart.com/art/Lime-Circles-111460758
    WB alatt pedig windowblindset, akkor: http://amaeli.deviantart.com/art/Narcisse-62479960 ;)
  • SimaSuna #35703
    VS esetleg WB linket :)
    köfi!
  • xBobtailx
  • lacy86
    A szótárba tudtok segíteni?!
  • kakaoskalacs
    nos iconokat ugy raksz be ha Rocketdockod van hogy , dock-on jobbklikk ikon beallitasok és ott PLUSZ jel betallozod a mappat leokézod és valogathatsz az ikonok kozul
  • lacy86
    Köszönöm , le is töltöttem csak nem tudom mit kell vele csinálni! :)
    Tudsz segíteni?!

Köszi
  • kakaoskalacs
    katt
  • neevous
    ...És még inkább beszűkül a paletta:]

Btw köszi a szavazatokat.
  • lacy86
    Sziasztok!

Ilyen beállítást szeretnék mint ami ezen a képen van (fent a betűs rész) - gondolom ez azért van hogy ne az ikonok legyen kint hanem a szöveg helyettesíti!

Ja és az oldalsávba van olyan gadget ami szótárt tesz ki nekem! magyar-angol/angol-magyar

Előre is köszönöm , üdv.
  • eZo
    vistaglazz progival csak 1 klikk, majd újraindítás és kész is
  • toto2700
    ha lassú a bootolás: Start menü>Futtatás> írd be msconfig>Ok>Automatikus indítás fülön csak az legyen bepipálva, ami feltétlenül szükséges. pl. ilyeneket, hogy Nerocheck, Reader_sl, Clistart vagy jusched stb. nyugodt szívvel kivehetsz.
  • toto2700
    valamit nagyon rosszul csináltál Xp 3 éve van fenn, még nem kellett újra telepíteni és mint a szélvész.
  • nesto
    Kaptam pm-ben egy ilyet: "withinwindows.com". ezt is felkell használni? ilyen bonyolult lenne?
  • eZo
    *jav: #35688-ra ment boccs
  • eZo
    vistaglazz 1.1 -el fel lehet oldani a vista asztali téma korlátozását
  • CheeBee9
    Nagyon adja
  • nesto
    Heló! Mit kell tennem ahhoz, hogy EZT alkalmazni tudjam a Vistam-on? Eredeti 32bites sp1-es windowsom van.
  • mflex #35687
    hatalmas videó!! :DDD
  • sweech
    pc begyakja a mac-et >:O
  • Slig
    Jó, hát a Mac közelébe se érhet semmi, az tény, én is azt használnám, ha 1. lenne rá pénzem 2. ha futna a hackintosh a laptopomon. Addig is linux (nem értem miért menekül előle mindenki, az ubuntu igenis jó rendszer)
  • desigo
    semmi gond nincs ezzel
    #35663-ben írtam is,hogy hol lehet keresgélni...
  • oliwwer
    Nem mindenki teheti meg, hogy olyan gépe legyen amin megy a vista vagy a win 7.. többek között én sem.
    De azért elég sok dolgot ki lehet hozni egy sima XP-ből is, külömböző programokkal.
  • desigo
    Win7 betával azért még vannak gondok
    de tényleg eléggé jó lesz ha stabil lesz...
  • xNoodlex
    Tud valaki valami oldalt ahol vannak jó widget-ek?
    XP-re kéne Vista témához
    CheeBee9-hez hasonlókra gondolok.
  • xNoodlex
    XP belassulás karbantartás kérdése. Én 2-3 évente csinálok formatot, de akkor is csak azért, mert nagyon sok (köztük sok szemét) program összegyűlik már addigra és jobb tiszta lappal kezdeni. A lassulás maximum bootban jelentkezik.
  • mflex #35679
    én win-t is szoktam használni és bőven lenne mit érvelnem a mac mellett, de egyrészt off a másik meg semmi kedvem hozzá senkit se győzködni... sose dolgoznék win alatt már.
  • autoszimulator
    Jó jó, csak mac az nélkülözhetetlen pár munkakörben, aztán kb itt ki is merült a pozitívuma, mert az emberek többsége vagy ki sem használja, vagy szimplán a munkájához eléggé körülményes használni...
    Mert egy programozó hiába látja be, hogy a windows szar, ha win alapú programot kell írnia, akkor a legjobb azon megírni...
  • spaxZ
    hát nekem a boot idő nem vészes abszolut rendben és mint mondtam 1éves a laptop.
  • Hellsing47
    azért egy elég erős mac jóval drágább is
  • mflex #35675
    Szerintem a vista egy jó oprendszer, mondjuk a mac közelébe egyik win sem érhet, de egyébként semmi gond vele.
    Azt tudom rühelni, mikor írják, hogy húú mennyi ramot zabál éééééés?

"Fillérekbe" kerül a RAM, ez már nem lehet kifogás, driver meg van mindenre.
    XP-t is használtam anno, félévente mint a csiga, mert újra kellett rakni, vistanal ilyet nem tapasztaltam.

Mondjuk a boot más kérdés :) A mac-en ez kb 6-10 sec (erős vason)...
  • Hellsing47
    jobb oldalon a hdd-s widgethez tudnál linket adni? :)
  • spaxZ
    csatlakozom

:D