Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
.: mobilize.hu :.
mFlex, kerestem serialt és találtam is, de régi és nem joe. 😞 Ha te több sikerrel jársz esetleg akkor küldhetsz nekem, de én is keresek még. (Am jo oldal a serials.ws) 😉NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Nagyon szép asztalokat láttam!
Tudna írni valaki ilyen progikat amivel ilyen széppé alakítjátok az asztalt?pl.: Nekem Vista-m van azt mivel lehetne kicsit feldobni?Tetszik ez az ikonos dolog ott alul (nevét nemtudom) és ez zeneszámok címe ahogy kiíródik az asztalra, mivel lehet ezt megoldani?Segítsetek pls!
Amúgy nekem most csak ilyen egyszerû.Segíthetnétek feldobni egy kicsit!
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Viszont egy sulyos hibát találtam,amit jelentettem is...uninstaláltam a programot,és az asztalt bedarálta szépen...a wallpaper félig tök fekete volt,félig meg látható volt a kép...Ikonokot egymásba rakta,nem lehet normálisan elhelyezni az ikonokat :o
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Jelentkeztem bétára,megis kaptam a jogot hogy kiprobálhassam,játszadozzak vele,érdekes program,hát valamire végülis használható...😄
A kis ablakot szinét is lehet változtatni,hol helyezkedjenek el,mennyi legyen belölük,szélesség magasság,szin erösség,a felirat pl games hogy hogy látszodjon,egyéb...Még alap program,de nem rossz. Háttér ne legyen vak sötét,mert ugy nemfog látszodni az ablak...😄
picture1
picture2
picture3
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Egy rendes szavazás kellene a bannerba, mert ez elég "gáz"...
What about the forests?
Noname:III
Tompka:I
Neevous:IIIIIIIII
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Noname:
Tompka:
Neevous:|
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Noname:II
Tompka:
Neevous:IIIIII
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Suna:II
Noname:I
Tompka:
Neevous:IIII
Suna:III
Tompka:
Neevous:IIII
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Tompka:
Neevous:III
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Akkor:
Suna:II
Tompka:
Neevous:III
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Noname:
Tompka:
Neevous:|
Kérhetek linket ?
Kérem kapcsolja ki!