Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
- melyik release-t használod? (Jas; Kalyway; iAtkos; iDeneb... 10.x.x?)
- milyen vasad van, és mik/mik nem mûködnek rajta?
Tenx! 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ezt meg hogy? 😄 Az egy monitor nem? Lefényképezni majd megvágni, hogy passzoljon asztal háttérnek, hááát 😄
<#eljen>#eljen>
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Gratt Oliwwer!!!!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Most csak ilyen lájtos az asztalom...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Oliwwer:IIII
Matt07:III
Lemongrass:III
Kakaoskalacs:II
Neevous:II
EK1TEP:II
SimaSuna:II
NoName:II
MrZoltan:I
Nyuny01:I
Tompka:
Visszaolvastam megvan!<#falbav>#falbav>
úgy csináljátok, hogy én nyerjek! 😄😄
Mi a nevük?nagyon zsír!!
De ha ugynevezett Visual Style-okat töltesz le, azok tartalmát elég bemásolni a \Windows\Resources\Themes mappába (ügyelve a fájl-mappa struktúrára) és a benne lévõ .msstyles ikonra kétszer kattintva máris alkalmunk adódik a téma alkalmazására. VISZONT ehhez mindenképp szükség van egy "patch"-re, amely a rendszerben található, a témákért felelõs uxtheme.dll-t cseréli le a "nem Microsoft-os" témák megjelenítése érdekében!
Ezt a patcher-t letöltheted XP SP2-höz és XP SP3-hoz!
Az ikonokat pedig egy jobbkatt->Tulajdonságok-ban bármilyen .ico fájlra kitudod cserélni. Pár példa: Deviantart OS Icons
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Laikus vagyok a témában sajnos, ezért kérdezem, hogy ezeket a jó kis skineket, ikonokat külsõ, telepített progival lehet belõni vagy van valami egyéb trükkje?
Ha progi, akkor tudnátok ajánlani?
Köszi
Elõre is köszi!
meggyógyult a 19" visszajött a felbontás is
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Icon pack http://www.paintbits.com/2008/05/28/ballooon-dock-icons/
RocketDock skin meg progin belul Blank tema 😊