Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helsing<#eljen>#eljen>
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
REAL MADRID
szerk : de félrenyomtam és neevous helyett NoNamere nyomtam :/
sry...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Mert lehet olvasni olyanról hogy bugzodik, lassítja a gépet stb..
Nameg régen 1x eltûntek a felhasználói nevek, azt telepíthettem újra az oprendszert, bár azt lehet vírus okozta nemtudom.
Szóval félek a progitól, pedig elég jóféle. De ha Bármi gondja van a a 64bit Vistával akkor inkább hagyom.. Szóval tapasztalatok, mindenkinek gond nélkül megy stb?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!