Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudsz adni egy linket hozzá ?
köszi
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Vagy esetleg ez (kicsit transparent):
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
deviantart.com-on találsz pár tetszeetõset 😊
Meg tudjátok mondani ez melyik skin?
Bazinga!
peace😊
What about the forests?
A másik meg, ha én vagyok a házigazda akkor én csinálok bele bannert töbfélét is és megkérdezem, hogy melyik lenne jó, vagy min kellene javítani, hogy mindenkinek tetszedjen.
Egyébként meg igaz Pyx a HG, de nagyon ritkán látom itt, sõt még igazán a desktop-ját sem láttam.
Egyébként meg nagyívben szarok rá, részemrõl lezártam ezt, semmi bajom Pyx-el, de azért ez nem igy mûködik..
Szavazó már safarinál is jó....
What about the forests?
#34342: tegnap mikor írtad, megcsináltam, jónak kell lennie. Szavazóscript átméretezte magát, webkitet pedig nem ilyesmire találták ki.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Amióta volt szavazás csak azóta nincs.
Pyx nagyon rég házigazda.
Már a múltkor is felajánlotta,hogy bárki készít bannert ami kinéz valahogy örömmel beteszi.Arra sem volt reakció.
Semmi gond nincs a mostanival.Fejlõdés az elõzõhöz képest.
Még mindig csak õ készített valamit,más meg semmit...
Szó nélkül javította is.
Van itt bõven ember sok olyan ember aki szívesen elválalná...
De mint írtam ez csak az én magánvleményem, egy desktop topik (fõleg) szépen nézzen ki és amióta én ide szoktam írni most látok elõször bannert...
Szerintem ezen gondolkodj el... én sosem vállalnék el HG-t az sg.én, mert egy nincs rá idõm, kettõ van 3 fórumom is és azért rendbe vannak rakva rendesen.
Üdv
What about the forests?
Egyébként senki sem ajánlotta fel sem azt, hogy szerene házigazda lenni, sem azt hogy csinál jobb bannert/faqot (Ability-nek htx a szavazásért), szóval nem túl bölcs dolog így belémkötni.
btw milyen lenne a méltó desktop topik, ps-pattern a háttérben, felére fadelt textarea kék tahomával?
tkm tudja, hol az alja..az már nem fért bele

What about the forests?
Pyx te 13 óra után azt írtad javítod, most meg azt, hogy elnézted meg siettél?
Wazze belekeveredsz a szavaidba...
miért nem adod át másnak a HG jogot, ha ennyire nem érdekel ez kurva topik, lenne itt elég jelentkezõ, aki rendesen karbantartaná és egy desktop topikhoz méltóan is nézne ki.
Nem magamra gondoltam, de inkább ne csinálj vele semmit, ha rá fogod, hogy sietsz, olyan mintha nem ismernéd a magyar nyelvet, akkor írd ki angolul.
Na lehet fikázni, hogy beszóltam...
What about the forests?
meg akár ? is lehetne 😊 de egy.b nem rossz
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
És neked, hogy néz ki az asztalod?
nem így lenne helyes? felkiáltó jel, meg nagy H.. 😊
What about the forests?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.