Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azért mondtam CheeBeenek hogy logó lesz a következõ, mert az õ képeinek mindegyikén van egy Mac, Ubuntu, Windows stb logó
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
.: mobilize.hu :.
2x is 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Üdv
off
Épp sokadszorra nézem a kedvencem a TDN-ot bluray full HD-ben... eszméletlen a DTS hangall és fõleg a tûéles képpel..itt egy screen capture a fimbõl...
aki teheti nézze meg igy a filmet...
On
What about the forests?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
avetunes 5öt sehol nem tudom letölteni, a 4 meg valamiért nem megy nekem winampal.
valaki fel tudná tenni a legujabb verziókat.
Avedesk 2 bõl csak betat találtam, de valami japcsi oldalon van 2.6 is csak azt se tudom leszedni
Benny04
ARSENAL&POKER
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
Kakaóskalács
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
SimaSuna
Kérem kapcsolja ki!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
dbala
spaxZ
mflex
Hellsing47
Benny04
N o N a m e
SimaSuna
neevous
Így.
Verseny on, kettõt kell választani holnap éjfélig.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
A menubarhoz Objectbar kell(fullos). Skinek meg dA-n vannak hozzá.
icontainer filet mivel nyitom meg? 😊 ÜDv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ikonokat pl ami a harboros vs-nél Mac HD, backup hd stb. mivel szoktátok kitenni?
Maces stylnál mint pl. ennél december2008 hogy legyen finder meg a többi, mit kell leszedni, beállítani?