45528
-
#37279 Van benne valami. -
#37278 Olvassatok már vissza légyszives. Amúgy ma este kezdődik, amikor simasuna hazajön. -
#37277 Hali! Nematért, de mér nem megy a szavazás? 10.-e van már
-
#37276 -
#37275 Remélem lesz annyi szavazó mint jelölt -
#37274 wp pls! köszi -
#37273 okés, csak elég rossz napom volt tegnap és könnyen ideges lettem mindenre. :D sorry -
#37272 nyugi semmi baj :) -
#37271 ja és itt sem kötekedni akartam. ha olyan a stílusom mintha kötekedni akarnék nyugodtan szóljatok és változtatok rajta. :D -
#37270 azt tudom, már megértettem ;) -
#37269 nem figyelj ! a bajban szenved'o' srácnak win xp sp2-je van.
nekem van win7 és én csak segiteni szerettem volna.
én csak azért ajánlottam ezt a megoldást mert én úgy tudom hogy igy vissza lehet álltani a rendszert. legalábbis vista-nál is igy volt. -
#37268 Talán már énis jártam így, hogy az üdvözlőképernyő meghibásodott, csak nekem a fontos dolgaim másik winchesteren voltak így a rendszertelepítés nekem sima ügy volt. -
#37267 Szerintem te az utolsó helyes indításra gondolsz. Azthiszem valami ilyesmi. Annak semmi köze az üdvözlőképernyőhöz, az csak a bootolással babrál. -
#37266 Hát igazam is lenne ha nem olvastam volna félre, hogy a bajban szenvedő srácnak van Win7-e. Így elnézést kérek. Viszont így akkor meg lehet oldani amit mondtam hogy az üdvözlőképernyő fájlját az eredetire átcseréli. Szóval ez is egy megoldás. -
#37265 Szerintem az csak Win7-ben van. -
#37264 vagy azt csinálja hogy elhúz a segítség topikba! :D -
#37263 Te nagyon okos ember vagy. Köszönjük. -
#37262 Őőő Neki win xp sp2 van...
Nekem van W7.
Amúgy mondom annyit kéne csinálni hogy amikor benyomod a gépet akkor amikor kijönnek a fehér betűk nyomsz egy F8-at és ott azt hiszem lesz oylan hogy system repair ha abba bemegy akkor ott lesz a rendszervisszaállítás (System restore) -
#37261 Persze, csettintenek egyet, és előjön az üdvözlőképernyője nem? Szofverhibája van a gépének és nem Hardverhibája, hogy olyan egyszerűen meg tudják csinálni. De amúgy ha elviszi szervízbe, akkor azt tudnák neki csinálni hogy az átírt üdvözlőképernyő fájlját átmásolják egy másik gépről és így újra bejönne neki az alap. Csak a probléma az hogy egy informatikai cégnél nem találsz Windows 7-et, amiből azt a fájlt ki lehetne venni, így a probléma még mindig fenn áll. Amúgy a srác azt csinálta rosszul, hogy nem Windows 7-re tervezett üdvözlőképernyőt akart alkalmazni, így azt az operációs rendszer nem képes felismerni/használni. Na szóval, milyen egyszerű megoldásról is beszélünk? Nem vitatkozni akarok, csak szembesíteni téged a hozzászólásodban írt butasággal. Talán még annyit tudna csinálni hogy a Windows 7 telepítőjét berakva Repair-t csinál. Ha ez sem jön be akkor marad a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=992286338&no=37251]#37251[/URL]-ben leírt megoldás. Egyébként meg ha elviszed szervízbe akkor azt a megoldást választják amelyik drágább, szóval egyszerű megoldásról nem nagyon eshet szó, kivéve ha olyan céget fogsz ki. -
#37260 Köszi! :) -
#37259 -
#37258 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=992286338&no=37221#20]#37221[/URL] -
#37257 Emberek szombat van.
Hol a szavazás? -
Immigrants #37256 Rendszer visszaálítás a star kellékek rendszerközbe található Xp-n -
#37255 Elviszi szervizbe és megmondják, hogy mi van... Lehet, hogy semmi baja és valami egyszerű dolog a megoldás. -
#37254 Fájlkezelőben:
Szerkesztés -> Beállítások -> Megjelenítés-fül -
#37253 Ikonoknál hogy íratod ki a méretet és társait? -
#37252 Nowadayz...
-
#37251 akkor nincs más remény, minthogy elviszed valami számítógépes boltba és lementik neked a rajta lévő adatokat. vagy haverod gépébe beleteszitek a vinyót, és onnan pár dvd-re lemented ami kell -
#37250 de amikor írtam akkor még nem volt meg a hsz-ed szal sorry :S -
#37249 megint off, bocsi
csökkentett módban is ugyanz a hiba mint normálban, ugyanúgy nem tudja betölteni az indítási képet :S -
#37248 széépes! -
#37247 amúgy én is ezt mondtam...
de mind1 hagyjuk remélem sikerülni fog
-
#37246 én nem montam hogy a biosban van :/ -
#37245 na hogy minél hamarabb végezzünk segítek egy kicsit énis...
akkor kezd el nyomni az F8at amikor kiír a gépről sokmindent fehér keretekben... szóval ne egyből ahogy bekapcsolt a gép -
#37244 de az nem a biosban van
indítsd el a windowst. miközben tölt nyomd ki a gépet. aztán indítsd el újra a géped, akkor bejön egy pár választási lehetőség, hogy csökkentett módban indíthatod el, vagy normál üzemmód vagy ilyesmi... na itt a csökkentett módot választod ki, belépsz, rendszer visszaállítást megkeresed, és a legutolsó mentést kiválasztod és jó lesz ennyi -
#37243 olyat én itt nem találok :/
jó helyen keresem egyáltalán? most BIOS SETUP UTILITY-ben vagyok -
#37242 sok az off... tudom, hogy fontos annak akinek a gépéről van szó, de van erre külön topik, vagy privátba is meg lehet beszélni. -
#37241 nem mert egy olyat kell keresni hogy rendszervisszaállítás(system restore) -
#37240 és akkor itt csak a "System Date"-t átállítani tegnapra?
vagy hogy? :O
(bocsi a csomó kérdést, de fontosak lennének az adatok a gépről, nem akarom elveszíteni a bénázásom miatt...)