45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• gurubefree
    Hello

OK fonok .... de rajtad kivul volt olyan aki comment nelkul is meg tudta tenni .... Koszonom neki .
  • Slig
    Melyik VS-t használod?
  • csokalaci
    Szerintem nincs Ps-e és ezért kérte...
  • Pigo

Legközelebb meg menj a PS topicba vagy tanulj meg ps-ezni mint ahogy sok más ember is tette ezt előtted és fogja is tenni.
    Tele van a net ps tutorialokkal,és videókkal.
    Use the google!!!!!!
  • gurubefree
    Sziasztok

Ismetelten jo lenne egy kis segitseg .... Ebbol a kepbol kellene nekem csak az ujj atlatszo hatterrel .
    Elore is koszi.

• Pigo
    V.ki írta itt a superhero-t aztán elkapott az ihlett
  • IMYke2.0.0.0
    Ki nyert?
    Jó ideig nem néztem be...
  • mflex #37392
  • kakaoskalacs
    nem sürgös, sőőt szerintem ráér :D
  • mflex #37390
    ő nyerte meg, ő mondja meg..ez a szabáy tudtommal.

ha annyira sürgős írj neki pü-t
  • spaxZ
    hát én eddig nem igazán hallottam róla...
    bár én a szuperhős témára gondolnék asszem az még nem volt.... XD
  • kakaoskalacs
    a nyertes egyáltalán aktiv tagja a topicnak vagy csakugy berakott egy desktopot.. ?
  • TVelvet
    köszi:)
  • mila69en
    hácsirokúúúú
  • mflex #37385
    majd nyertes megmondja...
  • gurubefree
    Sziasztok

Nem tudom mi lesz a kov. verseny ... lehetne kedvenc filmrol ( PL) ????
  • SimaSuna #37383
    most...
  • gurubefree
    Elnezest de meg meg sem koszontem a segitseget .... Nagyon koszonom .
  • CheeBee9
    Gillette
  • Bulykin
  • gurubefree

Hat ... Ilyen lett . Majd meg szeretnek valasztani mas tipusu betuket , es megcsinalom 4-5 kul. szinben . Majd feltoltom valahova , hatha kell valakinek .
  • CheeBee9
    ...pontosabban kitöltés ezzel -> Átlátszóság
  • CheeBee9
    Nyiss egy új képet, majd ahol a méretet adod meg (pl. 256x256), majd alatta a "Speciális lehetőségek"-et lenyitva a háttérszínt "Átlátszóság"-ra állítod. Ezután kezdhetsz rajzolni az "üveg"-re! Ja és mindenképp .png-be mentsd! :]
  • Ability
    Új dokumentum -> Advanced Options -> Fill with -> Transparency
  • gurubefree
    Sziasztok

Nem megy ez a atlatszo dolog a GIMP-el ... valaki leirna hogy a p...ba kell . koszonom

(A szoveg az megvan , de az istennek nem talalom hogy teszem a hatteret atlatszova.)
  • Ability
    Cairo szerintem annyira igénytelen. Lassú, nem úgy működik ahogy kellene*, bonyolult beállítani, idióta felülete van. Gnome alatt még csak nem is natív. AWN legjobb, nagyon jó, egyszerű, gyors. Kiba-Dock ami még jó lenne, csak leálltak a fejlesztéssel, régen nagyon menő volt. QT alá nem tudom milyenek vannak.

*Pl.: egyik nagy hibája, hogy full primitív, legalább annyira, mint az összes Win-es dock program. Nem lehet beállítani, hogy az ablak ne a dock alá vagy felé kerüljön maximalizáláskor, hanem úgymond dokkoljon, sajátítsa ki magának azt a helyet, az ablak ne méreteződjön teljesképernyőre, mert akkor már takarná a dock-ot. Meg az éppen futó programok és a minimalizálás is elég szarul van megoldva. AWN az, ami hasonlóan működik az OSX-es dock-hoz.

Gurubefree: Gnome/GTK alatt AWN, nincs jobb szerintem.
  • CheeBee9
    Akad!

Cario Dock - nemtom hogy lesz az oldal angol, de tuti jó cucc, nemrég jelent meg a 2!

Avant Window Navigator - én ezt használom, megvagyok vele elégedve
  • gurubefree
    Hagyuk mar ezt ... en legalabb 3x szavaztam .......
  • zolo
    Nálam 8 szavazója van...
  • kakaoskalacs
    CD art display skin linket pliiz
  • Ricsike011
    MOST:

• Ability
    Na ha már így mindenki sorolja, akkor én meg megsúgom, hogy az utolsó 4 jelöltre meg szavazni sem lehetett, de mint látjátok szét is van csúszva. Admin oldalon valahogy bele lett nyúlva a szavazatok számába (nem csalásra gondolok) és az utolsó négy érték undefined.
  • Ricsike011
    öhm... Hellsing47-nek is 7 szavazója van
  • zolo
    Photoshop nélkül, ingyenes progival is megoldható.

Gimp

Nyitsz vele egy üres dokumentumot, Transparent/Átlátszó háttérel, és mint a paint-ben, szöveg gombbal írsz rá szöveget. Png-be elmented és kész is vagy vele.
  • gurubefree
    Sracok ma ki akarom probalni a Fedora 11-et ... van hozza hasonlo mint a RocketDock????
  • Riccardo G
    az a durva hogy fingom nem volt még nincs is hogy hol ment a szavazás, vagy hol nem! elég zavaros
  • Looooser
    ja grat Bowdennek
  • gurubefree
    Sziasztok

Segitsegre lenne szuksegem . Ez az atlatszo hatteres tema erdekel engem . Nincs Photoshop-om es szeretnek "szavas icon"-kat kesziteni vagy valakit megkerni hogy keszitsen nekem .

Lenne valalkozo ???

Elore is koszonom.
  • desigo
    gartula az elsőnek és a többieknek is...
    havonta egy szavazás kellene
    jobban rá lehetne gyúrni :)
  • kakaoskalacs
    grat a nyertesnek :)