45528
-
#37399 Hello
OK fonok .... de rajtad kivul volt olyan aki comment nelkul is meg tudta tenni .... Koszonom neki . -
#37398 Melyik VS-t használod? -
#37397 Szerintem nincs Ps-e és ezért kérte... -
Legközelebb meg menj a PS topicba vagy tanulj meg ps-ezni mint ahogy sok más ember is tette ezt előtted és fogja is tenni.
Tele van a net ps tutorialokkal,és videókkal.
Use the google!!!!!! -
#37395 Sziasztok
Ismetelten jo lenne egy kis segitseg .... Ebbol a kepbol kellene nekem csak az ujj atlatszo hatterrel .
Elore is koszi.
-
#37394 V.ki írta itt a superhero-t aztán elkapott az ihlett
-
#37393 Ki nyert?
Jó ideig nem néztem be...
-
#37392 -
#37391 nem sürgös, sőőt szerintem ráér :D -
#37390 ő nyerte meg, ő mondja meg..ez a szabáy tudtommal.
ha annyira sürgős írj neki pü-t -
#37389 hát én eddig nem igazán hallottam róla...
bár én a szuperhős témára gondolnék asszem az még nem volt.... XD -
#37388 a nyertes egyáltalán aktiv tagja a topicnak vagy csakugy berakott egy desktopot.. ? -
#37387 köszi:) -
#37386 hácsirokúúúú -
#37385 majd nyertes megmondja... -
#37384 Sziasztok
Nem tudom mi lesz a kov. verseny ... lehetne kedvenc filmrol ( PL) ???? -
#37383 most...
-
#37382 Elnezest de meg meg sem koszontem a segitseget .... Nagyon koszonom . -
#37381 Gillette -
#37380 -
Hat ... Ilyen lett . Majd meg szeretnek valasztani mas tipusu betuket , es megcsinalom 4-5 kul. szinben . Majd feltoltom valahova , hatha kell valakinek . -
#37378 ...pontosabban kitöltés ezzel -> Átlátszóság -
#37377 Nyiss egy új képet, majd ahol a méretet adod meg (pl. 256x256), majd alatta a "Speciális lehetőségek"-et lenyitva a háttérszínt "Átlátszóság"-ra állítod. Ezután kezdhetsz rajzolni az "üveg"-re! Ja és mindenképp .png-be mentsd! :] -
#37376 Új dokumentum -> Advanced Options -> Fill with -> Transparency -
#37375 Sziasztok
Nem megy ez a atlatszo dolog a GIMP-el ... valaki leirna hogy a p...ba kell . koszonom
(A szoveg az megvan , de az istennek nem talalom hogy teszem a hatteret atlatszova.) -
#37374 Cairo szerintem annyira igénytelen. Lassú, nem úgy működik ahogy kellene*, bonyolult beállítani, idióta felülete van. Gnome alatt még csak nem is natív. AWN legjobb, nagyon jó, egyszerű, gyors. Kiba-Dock ami még jó lenne, csak leálltak a fejlesztéssel, régen nagyon menő volt. QT alá nem tudom milyenek vannak.
*Pl.: egyik nagy hibája, hogy full primitív, legalább annyira, mint az összes Win-es dock program. Nem lehet beállítani, hogy az ablak ne a dock alá vagy felé kerüljön maximalizáláskor, hanem úgymond dokkoljon, sajátítsa ki magának azt a helyet, az ablak ne méreteződjön teljesképernyőre, mert akkor már takarná a dock-ot. Meg az éppen futó programok és a minimalizálás is elég szarul van megoldva. AWN az, ami hasonlóan működik az OSX-es dock-hoz.
Gurubefree: Gnome/GTK alatt AWN, nincs jobb szerintem. -
#37373 Akad!
Cario Dock - nemtom hogy lesz az oldal angol, de tuti jó cucc, nemrég jelent meg a 2!
Avant Window Navigator - én ezt használom, megvagyok vele elégedve -
#37372 Hagyuk mar ezt ... en legalabb 3x szavaztam ....... -
#37371 Nálam 8 szavazója van... -
#37370 CD art display skin linket pliiz -
#37369 MOST:
-
#37368 Na ha már így mindenki sorolja, akkor én meg megsúgom, hogy az utolsó 4 jelöltre meg szavazni sem lehetett, de mint látjátok szét is van csúszva. Admin oldalon valahogy bele lett nyúlva a szavazatok számába (nem csalásra gondolok) és az utolsó négy érték undefined. -
#37367 öhm... Hellsing47-nek is 7 szavazója van -
#37366 Photoshop nélkül, ingyenes progival is megoldható.
Gimp
Nyitsz vele egy üres dokumentumot, Transparent/Átlátszó háttérel, és mint a paint-ben, szöveg gombbal írsz rá szöveget. Png-be elmented és kész is vagy vele. -
#37365 Sracok ma ki akarom probalni a Fedora 11-et ... van hozza hasonlo mint a RocketDock???? -
#37364 az a durva hogy fingom nem volt még nincs is hogy hol ment a szavazás, vagy hol nem! elég zavaros -
#37363 ja grat Bowdennek
-
#37362 Sziasztok
Segitsegre lenne szuksegem . Ez az atlatszo hatteres tema erdekel engem . Nincs Photoshop-om es szeretnek "szavas icon"-kat kesziteni vagy valakit megkerni hogy keszitsen nekem .
Lenne valalkozo ???
Elore is koszonom. -
#37361 gartula az elsőnek és a többieknek is...
havonta egy szavazás kellene
jobban rá lehetne gyúrni :) -
#37360 grat a nyertesnek :)