45528
-
#37720 szavazással mivan? -
#37719 wp-t tudnál adni? -
#37718 Vissza zoom-oltam, hogy kiférjen -
#37717 bazz de kicsi a böngészőben a betűtípus :D -
#37716 cdart hogyan lehet kiíratni a szöveget? azt mondja telepítsem a betűtípust:( az alap skin kiír mindent normálisan ha felrakok egy skint az már nem, telepítem a betűtípust úgy sem történik semmi:(
Win7 -
#37715 Értem. Amúgy látom hackintosh, melyiket használod? -
-
#37713 RocketDock -
Liszi #37712 a jobb oldali részt azt mivel csináltad? -
#37711 megint van újabb :O Amúgy jó :) -
#37710 Első win7 desk.
-
dashed_ #37709 Hat ,ha kirakom vmelyik szelere a kepernyonek sajnos ilyen lesz.
Wide monitor miatt igy jobban "elferek" a desktopon. -
msstz #37708 köszi -
#37707 tetszik -
#37706 Jajj, miért kellett azt a szép 3d leo dockot így tönkretenni? xD -
dashed_ #37705 nem nagy szam, csak a wp miatt rakom be:)
es ha vkinek kene, wp -
#37704 Ne ez még jól jöhet én meg ezt használom jelenleg
http://lacy.hu/windows_vista/kenyelmes_uac -
#37703 vírusos volt, mostanra sikerült leszedetnem :( -
msstz #37702 örökre minimál. :)
-
#37701 Most így, "munkahelyi" gép
(akinek esetleg van hasonló képe jobb minőségbe, ossza meg legyen szíves) -
#37700 ezmi ? :O -
#37699 2009-eset szedtem le, de annak valamilyen baja van, ha kilövöm a feladatkezelőből :(
így nem tudom bepermetezni :( -
#37698 nesztek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.mininova.org/tor/1131242 -
#37697 uac tanítása -
#37696 -
#37695 -
#37694 wirágbót^^ -
#37693 30 napos próbaváltozat :( -
#37692 én a winjét észre se veszem :D
bár nem is olyan hatékony, mintha kézzel indítanám :D -
#37691 Még egy kis off :P :S
Töredezettség mentesítésre ott van a Diskeeper 2008 szerintem elég jó és ez tényleg képes a háttérben úgy csinálni a dolgokat ,hogy észre sem veszed. Míg a vista töredezettség mentesítés nem,hogy lassít de szó szerint darálja a winyót miközben én dolgoznék... -
#37690 Van Ghost mentés amivel 10perc alatt programostúl visszaáll minden :D
Xp-vel is ezt csináltam. Amúgy XP is bírta 1évig legalább aztán is csak azért raktam újra mert már lassú volt.
Szóval ettől nem félek
---------
Tény,hogy Ubuntu-ban a jelszó írás tovább tart mint egy gombnyomás az UAC-nál csak *** UAC mindenre rákérdez míg az Ubuntu tényleg csak akkor kell jelszót ha az fontos. -
#37689 pedig ezek nélkül elég hamar újra fogod pakolni. Nálam elég sokat dob pl egy töredezettségmentesítés. -
#37688 Milyen VS ez, hogy baloldalt zárhatod be az ablakokat? -
msstz #37687 pedig én pont az ubuntuban találtam erőltetettnek az állandó jelszóírást. ehhez képes egy gombnyomás azért nem sok - innen nézve. -
#37686 Mert idegesítő,hogy mindenre rákérdez. Amit nem én indítok el arra kérdezzen rá. Vagy legyen intelligens szóval lehetne egy kis pipa,hogy többet erre a programra ne kérdezzen rá és máris nem lenne vele baj...
Linuxban se idegesít,hogy mindig be kell írni a rendszergazda jelszót amikor valamihez rendszergazdai jogosultság kell és hasonlók ,de az UAC arra jó ,hogy ne lehessen gyorsan dolgozni (ami a halálom)
Egyszerre mindig több dolgot csinálok olyan sebességgel,hogy más alig lát belőle valamit :D Szóval nem szeretem ha lassít valami tudom baromság de szeretem a sebességet meg mikor lehet haladni [de hosszú lett :D ]
Szóval UAC jó lenne ha kicsit okosabb lenne.
-
msstz #37685 miért átkozza mindenki az uacot? csak az zavar mindenkit, hogy nyomni kel néhány yest? higgyétek el, én is csinálok ezt-azt a gépen, de sosem jutott eddig eszembe kikapcsolni. -
#37684 nekem RC 7100van a megjelenés óta...semmi bajom sincs vele...kék halálom se volt...meg fagyás se... -
#37683 Nem probáltam szerintem majd kijött a full akkor addig elmegy a vista.
Kikapcsoltam minden marhaságát (indexelés,automatikus töredezettség mentesítés,rendszermentést is ritkábbra raktam,UAC is csak a fontos progiknál szól be...stb) így egész jó -
#37682 Win7 nem jönne be? (sokkal jobb a Vistanal) :) -
#37681 WP
fogyasszátok :)