Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a feltöltés utána már stimmel persze
esetleg noob.hu -ra is fel lehet tölteni
Bazinga!
Best Screen Snap
El tudod nekem mondani, hogy ide: a mobilos verzióra synbianos nokiáról hogy tudok felrakni ?
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Asztalon print screen-win gomb-paint-enter-Ctrl V - mentés -elnevezed,mented akár az asztalra- keresel egy weboldalt ahova feltöltheted pl :
http://picr.de/
itt fájl kiválasztása - betallózod - upload -kimásolod onnan és sgre bemásolod
ennyi
Elõször...és útóljára " hogy néz ki az én asztalom 😊))
Én olyan skin-t szeretnék, ami mindent megjelenít a géprõl (cpu, ram stb...) De nem csak annyit, hogy mennyire van használatban, hanem, hogy mi a neve, mennyi van belõle stb...
Tudnátok nekem ilyen "system info" skin-t ajánlani ha találkoztatok már ilyennel?
Köszönöm
All hail the double x!
All hail the double x!
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Az explorer.exe felülírása/helyettesítése az ilyen explorer.exe-kkel sokszor okoz hibákat a rendszerben, érdemesebb tényleg a start orb changer-rel megoldani. Melyik az a téma, hogy annyira kell neked a startorb belõle? Mert legtöbb esetben külön is megvan, start orb könyvtárban, vagy neten fellelhetõ. Amúgy explorer.exe-bõl kimenthetõ restorator-ral és hasonló progikkal.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Bazinga!
Minden mas ok, csak ez nem cserelodik le. Start orb changerel tudom modositani, de nekem arra lenne szuksegem ami a themebe van integralva.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Van egy olyan problémám, hogy ha win7 alatt felteszek egy vs-t akkor az nem módosítja a startmenu gombját!!!
Ugyanaz a windowsos marad. Pedig ha jól emlékszem korábban mûködött, csak újra kellett raknom a win-t.
★★★★★
★★★★★
makett.tk
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
am meg azzal magyarázták asszem, hogy az aero elavult (???LOL) és a notik akksiját lehúzza (kapcsold ki b+)...
All hail the double x!
az aeroval nincs semmi baj, akinek meg annyira gyenge gépe van az úgy is xp-t vagy linuxot használ, vagy ha win7 kell neki akkor aero nélkül
nekem nincs bajom a metroval se, de hogy bugos lesz az fix, legalább a lehetõségét meghagyhatták volna hogy sima win7 kinézetre vissza lehessen váltani
Francért kell minden évben új baromságokat kivenni, s olyanokat kivenni, amelyek épp hogy most értek el arra a szintre, hogy a userek nem utálják .. congrat Microsoft, again ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
de ha nem akkor marad a win7. nemkell ez a csempés basz :|
All hail the double x!
Rühellem a Win8 "METRO" cuccát...még testreszabni sem lehet, hogy átlátszó, vagy valami értelmes "csempe" de áhh...
Régebben a mobil os-eket próbálták minél jobban a pc-s operációs rendszerek kezelõfelületéhez hasonlóra szabni, most ez is megfordult.
★★★★★