Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Igen jogos,csak én ezt szoktam meg...
precision
egyszerûbb ha elindítja a képmetszõt, kijelöli az egész asztalt majd mentés
a feltöltés utána már stimmel persze
esetleg noob.hu -ra is fel lehet tölteni

Bazinga!

desigo
OVI storeból le kellene tölteni hozzá egy megfelelõ programot.
Best Screen Snap
birdo
Rendben )))
El tudod nekem mondani, hogy ide: a mobilos verzióra synbianos nokiáról hogy tudok felrakni ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

desigo
Tessék gyakorolni...
Asztalon print screen-win gomb-paint-enter-Ctrl V - mentés -elnevezed,mented akár az asztalra- keresel egy weboldalt ahova feltöltheted pl :
http://picr.de/
itt fájl kiválasztása - betallózod - upload -kimásolod onnan és sgre bemásolod
ennyi
birdo
Mert azt még ennyi idõ után se tudom megcsinálni...valamit elnyomkodok ((( vagy nem nyomkodok...

desigo
print screen miért nem volt jó?
birdo

Elõször...és útóljára " hogy néz ki az én asztalom 😊))

desigo
Én meg ehhez a mobiloshoz hasonló "minialkalmazást" keresek következõ F1 futam számláshoz,win7-hez.

Chamelia
Sziasztok,

Én olyan skin-t szeretnék, ami mindent megjelenít a géprõl (cpu, ram stb...) De nem csak annyit, hogy mennyire van használatban, hanem, hogy mi a neve, mennyi van belõle stb...

Tudnátok nekem ilyen "system info" skin-t ajánlani ha találkoztatok már ilyennel?

Köszönöm

pxxl
a dock (és a startmenü - én elrejteném) nagyon nem illik a képbe, elrontja az összképet. azok kívül teccetõs. 😊

All hail the double x!

[/url][/img]

pxxl

All hail the double x!

Gaso
wp-ttttttt de mán! 😊
pamparampa
help.olyan naptárat keresek ami folyton az asztalon van és a dátumokhoz bejegyzéseket tudok írni.lehet akár ilyen háttérképszerû is, csak ne legyen túl bonyolult.

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

Sikerült?

Az explorer.exe felülírása/helyettesítése az ilyen explorer.exe-kkel sokszor okoz hibákat a rendszerben, érdemesebb tényleg a start orb changer-rel megoldani. Melyik az a téma, hogy annyira kell neked a startorb belõle? Mert legtöbb esetben külön is megvan, start orb könyvtárban, vagy neten fellelhetõ. Amúgy explorer.exe-bõl kimenthetõ restorator-ral és hasonló progikkal.
MerlinW

[merlinw.org]

Shodan
Csereltem...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

precision
win 7 alatt vagy cseréled a témához mellékelt explorer.exe -t az eredetivel (google, hogy hogyan kell) vagy startorb changerrel csinálod

Bazinga!

Shodan
Sajnos nem segitett😞. Magaba a vs-be ugye bele van integralva a start gomb is?
Minden mas ok, csak ez nem cserelodik le. Start orb changerel tudom modositani, de nekem arra lenne szuksegem ami a themebe van integralva.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

pxxl

All hail the double x!

Shodan
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy ha win7 alatt felteszek egy vs-t akkor az nem módosítja a startmenu gombját!!!
Ugyanaz a windowsos marad. Pedig ha jól emlékszem korábban mûködött, csak újra kellett raknom a win-t.

ressy14
Nem rejti el, legalábbis nálam nem.

Dum spiro, spero.

Az Omnimo elrejti a tálcát vagy rosszul emlékszem?

★★★★★

SimaSuna
nem.
Rainmeterrel a tálcát meg lehet változtatni? Win7 van a gépen.

m1garand
Nem photobucket-es, mert az nem viszi az sg.

makett.tk

tenkenorman
Hová a francba tûnt a képem?

http://www.tenke.hu

CodeRed
pü ment.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
<#nevetes1>

tenkenorman

http://www.tenke.hu

weather skint elkérhetem?

★★★★★

Maxtreme
Az a klasszikus win téma nagyon belerondít a képbe. 😊

CodeRed

m1garand
Amúgy se nagyon akartam frissíteni win 8-ra (hamár megvettem a win7-et),így most már biztos, hogy nem fogok. Van egy olyan érzésem, hogy egy újabb Vista van születõben. És ez az ötlet, hogy mobilra, pc stb. hardverre ugyan azt az op.rendszert ráhúzni.Így is kis millió eszköz van amit támogatni kell. Az átlag felhasználó, ha egy ikont nem talál az asztalon megzavarodik, mi lesz ha metro-t kap. Idegösszeroppanást fog kapni. 😊

makett.tk

V43 1105
A gyártók is gondolkodhatnának ésszerûbben, úgyis megy a nagyzolás, hogy így úgy aksi meg maksi, legyen beépítve egy kapcsoló, amire ha rákapcsolok visszaveszi a grafikus dolgokat is értsd, nem lesz aero stb stb ...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hecker007
lol én nem vettem észre hogy lenne különbség notun aeroval vagy nélküle, ugyanannyit bírt az aksi, viszont a win7 hamarabb lehúzza az aksit mint az ubuntu 😄

pxxl
2 évente jön win. 😊

am meg azzal magyarázták asszem, hogy az aero elavult (???LOL) és a notik akksiját lehúzza (kapcsold ki b+)...

All hail the double x!

Hecker007
így van, vissza fele fejlesztik az egész dizájnt :S
az aeroval nincs semmi baj, akinek meg annyira gyenge gépe van az úgy is xp-t vagy linuxot használ, vagy ha win7 kell neki akkor aero nélkül
nekem nincs bajom a metroval se, de hogy bugos lesz az fix, legalább a lehetõségét meghagyhatták volna hogy sima win7 kinézetre vissza lehessen váltani

V43 1105
Lehet el se készül a "METRO" teljesen, lásd 4-es .. <#idiota>

Francért kell minden évben új baromságokat kivenni, s olyanokat kivenni, amelyek épp hogy most értek el arra a szintre, hogy a userek nem utálják .. congrat Microsoft, again ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pxxl
majd lesz oda is valami bizbasz progi seperc alatt sztem 😊

de ha nem akkor marad a win7. nemkell ez a csempés basz :|

All hail the double x!

SimaSuna
dettó.

Rühellem a Win8 "METRO" cuccát...még testreszabni sem lehet, hogy átlátszó, vagy valami értelmes "csempe" de áhh...
Maxtreme
Zsír. Visszafelé fejlõdünk? win9 win98-as kinézettel fog kijönni? (tudom ott az az idióta metro style de nekem az pl rohadtul nem tetszik. Mobilon elmegy, de nem PC-n.)
Régebben a mobil os-eket próbálták minél jobban a pc-s operációs rendszerek kezelõfelületéhez hasonlóra szabni, most ez is megfordult.

berczely
Én már a 7-ben sem használtam.

pxxl
W8-ban nem lesz aero :/

All hail the double x!

SimaSuna
egy átlátszó tálca jólállna 😊
berczely
Boldogság legyen a többit megvesszük!

köszi, sajnos nem jegyzi meg ezzel sem

★★★★★

V43 1105
Szegénynek más vonta el a figyelmét <#idiota>