45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• Orionk
    hogyan lehet a háttérbe bele tenni, hogy mennyi az idő?

köszi
  • CheeBee9
    Nah. A hátterek elkészültek!

My Wayz Waysigns Wallpaper by ~cheebee9
  • sevra
  • CheeBee9
    És most az

- nak

• CheeBee9
    Igazad van. Egyik se jobb a másiknál.

Windows 7 tényleg jobb, de az is csak egy Vista. Olyan ez, mint akkoriban a 98 SE. (USB-bug, stb...) Azért csinálták, hogy legyen már valami "mai" az emberek kezében, ne a 8 éves Xperience-t nyúzzák, amit már agyon foltoztak. De talán joban tették volna akkoriban, ha az XP-t "folytatják". Erre belevágtak újra, aztán 5 év alatt visszacsúsztak a 98 szintjére. 1 év alatt gyorsan kijavították, aztán most megint. Olyan ez mint egy ördögi kör.

Biztonság terén viszont tényleg javult, ezt dicséretes. De sajnos nálam csak "oktatási/munka célokat szolgál (meg PokerStars :]") Azért szerettem meg a Linux-ot, mert abszolút "igénytelen", meg gyors. Itt is vannak néha nehézségek, de nem veszélyesek, és ha bajom van, egy új topikra 10 percen belül válaszolnak :] (ja és nem csak egy évig tudom használni.)
  • Ability
    Majd jön a Midori. Amúgy meg már Vista alatt sem nagyon kellett semmilyen védelmi szoftvert feltenni. Win7 meg elég sokat fejlődött, sebességben is. Ami azt illeti az Apple is csak annyit tud fikázni, hogy "Registry, DDL-ek" stb. Én sokáig használtam Ubuntu-t. Tényleg jó, lenyűgöz pár dolog, de azért el lehet mondani, hogy puritán. Win7 azért használhatóbb. Linuxnak nagyon sokat kellene fejlődnie grafikus felületek tervezésében. A Win7 legalább elment egy ilyen egységes, letisztult, kidobjuk a menüket irányba.
  • CheeBee9
    A Windows napjai megvannak számlálva. Csak ígéretek vannak. Amíg nincs fent védelmi szoftver, addig a felhőből lógó UTP kábellel szemben félkarú óriás.

A minap telepítettem egy original kiszerelésű SP2-est. Szó szerint versenyfutást kellett rendeznem a Windows Update SP3 csomagjáért a Sasser.A worm nevű roh**ék féreggel szemben. Egyszer lassú voltam, megszívatott. Aztán a rendszer visszaállítás egy lépés előnyhöz juttatott.

És ami érdekes: ezt most magyarázd el telefonon egy "laikusnak".
  • CheeBee9
    Nekem is r***dt sokáig tartott. Paint.NET-et toltam előtte, de sokmindent nem tudott, amit a GIMP igen.

Amúgy a GIMP alaphelyzetben felér egy CS2-vel. Plugin meg annyi van hozzá, mint... A házimat, amit PS-ben kellett csinálnunk, GIMP-ben csináltam, .psd formátumban
  • Ability
    Irigyellek. Én nem igazán tudtam megbarátkozni vele. PS-hez vagyok szokva.
  • Ability
    A legtöbb olyan dolog, amit már vagy az MS is használt jó ideje, csak kicsit rendbe tették, vagy pedig olyan, ami tök egyértelmű, hogy szükség van rá, csak ők most jutottak el oda, hogy használják. Finderben is kurva sok idegesítő dolog van, Explorer alatt is, de vannak olyan is, amiket pl. szívesen látnék a Finderben. Most az, hogy beraktak egy indexelőt ami gyorsabban keres ne legyen már Apple privilégium. Állítom Linuxban előbb volt indexelő. Amúgy meg az Aero-s Flip 3D meg sem közelíti az exposé feladatát. Aero-t nem is erre találták ki, kb csak egy demonstráció. Amúgy meg van jó régi MS videó, ahol már kísérleteztek ilyennel. Linux alatt a Compiz Fusion sem az ő ötletük, MS már hamarabb csinált ilyet, csak nem építették be. Az aeronak a feladata a tehermentesítés, nem a csili vili dolgok. És ami azt illeti OSX alatt az Aqua rohadt módon elavult. A dock meg enyhén szólva máshogy működik, mint a Superbar. Ami azt illeti jobban.
  • CheeBee9
    Pontosan
  • CheeBee9
    Ez is az enyém :D
  • Ability
    Ezeket Gimppel csináltad? :)
  • reaper4
    nem köszi :) a tied kell :D
  • CheeBee9
    De addigis: My Wayz by ~cheebee9
  • CheeBee9
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=992286338&no=38380#20]#38380[/URL]
  • CheeBee9
    Tenx!
  • CheeBee9
    Az óra Screenlet
  • CheeBee9
    Ezen ne csodálkozz. A Microsoft soha nem tudott programozni, pláne újat felmutatni. Nézd utána alaposan az MS-DOS-nak. Azt szted ők csinálták?

Jobs azt mondta: "A jó művész másol. A kiváló lop." (...jó - ők se tiszták ilyen téren, de a Xerox munkája valószínüleg a kukába vész, ha ők nem robbantják be az ajtót...)
    Gates meg még ezt az ötletet is ellopta...
  • CheeBee9
    Jaja, ahogy mondod...
  • CheeBee9
    WP-t holnap kaptok. Saját, de sajnos találtam benne gy hibát. De holnap megcsinálom, és feltolom Deviantart-ra!
  • reaper4
    wp-t pls!
  • sevra
  • msstz
    Az óra gadget?
  • Banano
    Így e:
  • Slig
    Off: Most, hogy elkezdtem vistát is használni a notimon, az asztalin meg OSX van, rájöttem, hogy mekkora egy mac koppintás ez a rendszer... Komolyan, nem sül le bilgéc pofájáról a bőr? Csak pár példa, hogy az explorer kb. olyan mint a finder, a spotlight a start menüben, meg az ablakokról menübar eltüntetése... Ez a win-tab ablakváltás tiszta exposé, a win7-ben pedig a tálca már majdnem dock...

Komolyan, ezeknek a redmondiaknak ennyire nincs új ötletük??
  • Slig
    Jól néz ki, gondolom még mindig aurora leopard, ugye?
  • Hegi90
    Nekem ez korábban is megvolt amúgy, de nem volt hozzá font :(
  • Hegi90
    wp-t kérhetek?
  • CheeBee9
  • gurubefree
    Koszi .... De valami instrukcio is kellene a hasznalatahoz .
  • Martins15
    Köszi
  • csokalaci
    persze :
    Tessék Rainmeter - YBoris clock
  • gurubefree
    Az az ora is elkerheto ami a WP-n van ???? PL ..... THX
  • Bulykin
    tessék
  • msstz
    Egy fekete shell sokat dobna rajta, még a Zune XP theme is elég volna.
  • Tojesz
  • reaper4
    a te tálcáddal összekombinálva lenne igazi a cucc
  • reaper4
    amúgy a tálcát leszámítva zsírkirály a cucc :)
  • csokalaci
    szegény Hegi