Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Versenyre!
Végül neki álltam 😊 de semmi xtra csak h nevezzek 😛
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
a "keretes rész"-hez meg letöltöd a RocketDock-ot innen
majd szintén elkéred az ikonpackot és beállítod <#wink>#wink>
Errõl a keretes rész
Hagyományos Xp alul a start meg a tálcsa abból kénne ezt a kettõt összerakni vhogy.Ugye tudtok segíteni?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Toshiba L300-2C5
régen használtam desktopx theme-ket. van már vmi más hasonló progi is? mert az eléggé terheli a gépet, ahhoz képest, hogy csak egy theme.
ajánljatok vmit nekem 😊
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Suna miért nem maradtál versenyen tegnap?
<#kocsog>#kocsog><#lama>#lama><#finom>#finom>
//off <;
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Miskolc-SZirma
te?
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!