Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
Elõre is elnézést a noob kérdésért, hogy nem nyálazok át x lapot.
Tudnátok ajánlani valami épkézláb programot/linkelni egyet, ami vistaféle csili vilivé varázsolja az xp-t, és más programok UI-ját is megváltoztatja?
Eddig Brico pack crystalt használtam, de az csak sp 2 alatt mûködik normálisan.
Hallottam valamirõl ami lefoglalja a fél háttérmemót, nos az is kicsit drasztikus számomra.
Elõre is téháiksz
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egy kérdés.. a tálcán a betûtípust hogyan állítottad át? Mert én próbáltam a megjelenítés fülön, de sehogy.. elõre is köszi.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
tessék^^
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Tudnátok nekem mondani LogonXp meg Logon studion kívül Logon-os progit mert ezt szeretném betenni:
BMW
De semmi program nem fogja fel... na meg CursorFX meg XP olyan verziója ami enged átméretezni is? Nem baj ha torrent..
elõre is nagyon szépen köszönöm😊
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
Én sose menõznék egy Ferrarinak KINÉZÕ Suzukival. Egyszerûen azért, mert vérciki lenne ha felismernék...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(más kérdés, hogy én felül szeretem használni és ott engem idegesített az elõugrás, de belehet állítani, hogy hány mp múlva ugorjon elõ)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
próbáltam rocket dockot is, de abban a számomra legfontosabb funkció hiányzott.. ha háttérben van, és fölé viszem az egeret, akkor elõugrik .. v csak rossz helyen keresgéltem?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
(Csokker Blasta, elõbb kérdez, aztán gondolkodik és használja a guglit 😄)
Próbáltam Docleteket telepíteni a rocketdock-ba, de nem jelenik meg az elemek hozzáadásakor a SysStats elem.
Pedig még ezeket is megcsináltam hozzá:
1. quit rocketdock
2. go to C\programfiles\rocketdock\
3. right click on rocketdock.exe
4. select properties
5. select compatibility tab
6. check run as administrator
7. apply
Mi a teendõ, tudna vki segíteni?
Kis segjtséget kérnék a Rocketdock-kal kapcsolatban:
Meg lehet csinálni Rocketdock-ban azt, hogy rendszerparancsokat helyezzek el a dock-on? Gondolok itt pl. CD nyitásra, vagy egyéb windows rendszerparancsokra. És ha igen, hogy?
Továbbá nincs a rocketdock-nak telepíthetõ moduljai? Idõjárás, rendszermonitor, ilyesmi?
Elõre is kösze a helpet!

én vmi nagyon spéci windowsnak néztem még hajnali 1kor 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!