45528
-
#39640 Tegyél fel egy exposé klónt winre (ha kell küldök linket), és az F11 megnyomására eltünteti a programokat, de azt hiszem akkor a konfig és a dock marad. -
#39639 rocket dockot nekem is
yahoo widgetsre nem emlékszem de azt hiszem azt is, ahogy mondod (rövid ideig volt fent)
De ez, hogy egy SAMURIZE KONFIG ne maradjon fent????
mindazonáltal a win gadgetek meg fentmaradnak..
beszarás...
ez most kicsit elszomorított... -
#39638 Az asztal megjelenítése minden programot leszed az asztalról.Nekem legalább is a Rocket dock-ot és a Yahoo! Widgets-et leszedi -
#39637 samurize alatt erőltetem a saját konfig kreálást, de amit eddig összebarmoltam és kiraktam az asztalra azt egy egyszerű asztal megjelenítése kattintás leszedi és csak akkor tűnik elő ha egy újabb alkalmazást kirakok az asztalra, vagy újra megnyomom az asztal megjelenítését.. Míg a standard win7-es minialkalmazások ott maradnak az asztalon akkor is. Ezt szamurájIZÉ-vel nem lehet megcsinálni??? Always on top beállítást nem akarok csinálni, a pin to desktop sem szögezi oda a képernyőre, ez valami bug vagy mit basztam el??? Vagy alapból így viselkednek a konfigok és az asztal megjelenítése "mindent visz"? help
-
#39636 megint bohókás háttérrel:
-
#39635 tess:
-
#39634 észre se vettem :) köszi -
#39633 amúgy még ajánlom ezt :
Yahoo Widgets -
#39632 ...de nagyszerű :D -
#39631 -
Egyszeru ... -
#39629 kompatibilis mótban kell futtatni
Amúgy : Hogyan hasznájuk a Samurize-t(angol) -
#39628 Köszi. -
#39627 egyébként meg az oldaluk átmenetileg elérhetetlen. -
#39626 samurize v1.64.3
win 7 alatt nem fut... ezt írja ki.. ??????????? -
#39625 mostígye:
-
#39624 Samurize..scripteket futtat....
samirize.com vagy deviantarton keress samurize-ra..vannak konfigok..letöltöd, telepíted és az fut..
én már saját scripteket csinálok 1 jóideje :)
-
#39623 de csak simán letöltöm, telepítem, és lesz benne egy rahedli widget, (plez is) vagy nekem kell hozzá letöltögetnem mindenfélét? Ez végülis egy ilyen rendszermódosító keretprogram ami alapesetben üres és tárrezidensen fut win indítástól, és kezeli ezeket a letöltött samurizés izéket?? :-D -
#39622 ez Samurize :)
-
#39621 Köszi, igazán rendes vagy! -
#39620 Ezt a jobb oldali sidebar/gadget-et honnan, hogyan, miképp lehet beszerezni??? vki tudja?
-
#39619 Drive meter nekem se működik:(
az uptime meg gondolom a bekapcsolás óta eltelt időt méri
de itt rengeteg gadget van még,válogass kedvedre:)
-
#39618 Thanx. fasza gyerek vagy. próbálgatom. A legtöbbjük fasza, energy-nek laptopnál van csak értelme, az uptime metert nem értem (ez most mire jó???? mióta döglök a gép előtt vagy mi??? menyasszonyom tutira felrakná.. :-)) )
a memory fasza, viszont a Drive meter az nálam kifagy... setupnál "megnő" aztán se ki se be se tyű... -
#39617 hátteret légyszi :) -
#39616 de itt van,feltöltöttem csak a gadgeteket -
#39615 Amit #39604-ben linkeltél azt töltsed le abban vannak a gadgetek -
#39614 :-DDDDDDDDDDDDDD
már végignéztem az egész internetet.
Az összes oldalt végiglapoztam. kétszer. :-)))))
mindegy. le van szarva az egész. -
#39613 ez van... sprite :D
Akkor ... -
#39612 ja, itt van kemény 10 db, és azok is szarok... -
#39611 http://gallery.live.com/ -
#39610 -
#39609 De nekem csak ezek vannak:
-
#39608 #39600 -
#39607 ez nagyon jó wp. megkaphatnám? :) -
#39606 -
#39605 benne vannak abban a packban
amúgy ezek alap win7/vista gadgetek,mindenféle buhera nélkül kell mennie -
#39604 Jójó, de pl. itt
a jobb oldali gadget?/widget?-ekhez is kell patchellni, az is a theme pack része (le kell tölteni az adott visual style-t?), vagy külön is hozzá lehet ezekhez jutni valahogy????
Nekem főleg csak ezek kellenének, nem a wallpaper meg az ablak aero színe, mert azt tudom változtatni magamtól is...
help -
#39603 Sziasztok! Nekem most így:
-
#39602 Ha hazaérek megkapjátok. Plíz véjt!... -
#39601 szép :) wpt énis kérek