Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Win7 alatt : Program Files / Gadgets
(ha jól emlékszek, arra ügyelj, hogy 64-es rendszer alatt kettõ PF mappa van)
Bemész a mappába, látod, hogy minden gadget-nek van egy külön almappa, létrehozol egy újat saját magadnak, majd abba másolod be. Utána a gadgets alatt látni fogod.
A mappa tartalmaát most másóljam csak be a gadgets mappába v. hozzak létre neki külön egy mappát?Nem jelenik meg egyenlõre a minimál alkalmazások között....THX
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Viszint leltem egy olyant ami tetszik csak az rar-ban van és elég sok file van benne.Azt hova kell másólnom?THX
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ugyanúgy a Studio is, csak abban meg Multimédiás alkalmazások vannak alapértelmezettként telepítve.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Na a Samurize-t már letöltöttem, de messze állok tõle 😄 nem nagyon értettem emg. Leírást meg nem nagyon találtam hozzá.
Már volt itt, de egy ilyet akarnék:
asztal
ami lent van, h lejátszó meg a mûsorok.
elõre is köszi 😊
Hogy lehet ezeket csinálni? ami a tálca felett van, meg pl. sok helyen látom jobboldalt az a mini msn-t, vagy az nem az?
mert most raktam fel win7-et és én is akarok egy jó kis asztalt összehozni. Milyen programokkal tudom ezt megoldani? még sose csináltam
Studio
Mint
スラッグ
1by1 - The Directory Player 1.68, 130KB
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
スラッグ
Félóránként váltogatja a hátteret, van benne néhány custom ikon, meg a dock is saját.

スラッグ
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive