45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• Hegi90
    Van vele egy olyan problémám, hogy azoknak, akiknek hosszú a neve, belelóg a szövegbe a nevük.
  • neevous
    Sorold...
  • adios
    hát sajnálom,de azért köszi :)
  • tutituti
    A winampnál most találtam jobbat:AIMP2.Nem reklámozás,de néhány témába jobban beleillik.Hátha valakinek bejön.
  • Manó313
    nem..csak win 7en.. :(
  • Manó313
    hát most kicsit újjítottam visual style-al kapcsolatba..
    meg winamp skint..nekem tetszik :)

• adios
    Ezt a Dreamscene nevű progit esetleg Windows XP-n is lehet futtatni?
  • smith09 #40473
    Ez nagggyon nagy !
    mille grazie :-) !!!
  • Hegi90
    ah sikerült, be kellett másolni azt a yamil fájlt :)
  • redmonk
    qrva komoly sztem a digsby
    csak még nincs rá olyan sok minden mint másra de az alapok jók nagyon
    egy programom belül megtom nézni minden üzim h kik vannak fenn facebookon egyaránt és tök egyszerü beállítani
  • SimaSuna #40470
    sztem itt :)
    a Digsby topik halott :(

Neevous hátha jár erre :)
  • redmonk
    vki nem tudja h hol kérdezösködjek digsby-vel kapcsolatban?
    bbccode érdekelne főleg meg pár apróbb beállítás
  • neevous
    Elolvastad az instrukciókat?
  • tutituti
    http://porthu.extra.hu/index.php?id=2

Itt található.(PortHU Gadget)
  • smith09 #40466
    a Tv műsort minialkalmazással v milyen módszerrel lehet így megjeleníteni ?
  • Csibusz
    nah mindegy xD megoldottam máshogyan
  • Hegi90
    nem értem, nekem nem sikerül ilyenre beállítanom a skint :D
  • Csibusz
    őőő nem tudom miért nem suta vagyok.. régen tudtam telepíteni a windowblindset most meg nem... valaki szájbarágósan? Am torrentről szedtem le
  • Hegi90
    ezigen :D:D
    Köszi, asszem meglesz a programom, ha unatkozok :D
  • Ability
    Csak hogy tuti észrevedd, frissítettem az előző kommentem. :]
  • Csibusz
    megelőztél:)
  • Csibusz
    őő ha nem lesz hozzá ugye a progihoz plusz skinek akkor be tudod nekem linkelni a skint?
  • Ability
    QuickLook és Coverflow
    Adium témák Pidginhez
    Music applet
    XWinWrap - video vagy képernyővédő háttérképnek
    Devil's Pie - bármilyen ablakot (program, videó, akármi) beállíthatsz háttérképnek, illetve egyedi szabályokat adhatsz neki. Kép: pl egészablakos terminál
    Gnome Swallow - bármilyen programot beleágyazhatsz egy panelba. Például autohide panel, ami egy számológép méretére nyílik ki és cask ki kell húznod a képernyő bizonyos pontjára az egeret hogy ott legyen. Vagy GIMP-ben a paletta ablakokat két szélső autohide panelra rakod, ami csak a GIMP futása mellett jelenik meg, és olyankor a képernyő két széléra húzva jönnek be az eszközbeállítások

illetve van még valami dockme vagy milyen nevű program, amivel bármikor, bármilyen programot a tray ikonok közé tudod tenni, akkor is, ha a program nem támogatja, és onnantól kezdve oda minimalizálja.

...
    és van még csomó, ami nem jut eszembe, illetve nem érdemes belekezdeni, mert utána kell nézni. Ilyen pl. a Conky, amivel bármilyen információt meg lehet jeleníteni, akár a torrentkliens letöltési állapotát is, vagy csak szabályozni a zenelejátszót. DBus-on minden program tud kommunikálni egymással.

A többi cuccost szerintem te nem tudod majd használni, mert valószínűsítem Gnome környezetes linuxod van. Jelenleg nekem is, KDE-vel tettem egy próbát, ott lehetett csinálni ilyen OSX-es menüikon összeolvasztást, csoportba rendezést. Ugyan úgy, ahogy OSX-en is van. Illetve pl. ilyen különböző al-ablakoknak más designt adni, mint pl OSX-ben a dock jobbklikkes menüje. a KWin mellett meg a spces és exposé ugyan úgy nézett ki, mivel nem szenvednek licens problémáktól. Ugyan ennek köszönhetően a dock-ra való minimalizálás is lehet ugyan olyan, mint OSX alatt, hogy csak összeszűkül, de nem visz bele hülye hullámokat.
  • SimaSuna #40457
    Dreamland visual style
  • alcotb
    Valami tipp?Meg lehet csinállni?
  • Csibusz
    az már volt azt hittem anélkül is lehet de ha nem akkor köszi:) leszedem gyorsan:P
  • SimaSuna #40454
    akkor neked a WindowBlinds progi kell :)
  • Csibusz
    Hali Xp sp3 van fent gépen és azt szeretném elérni hogy átlátszó tálca legyen tőlem lehet az a kerek gombos is... csak átlátszó legyen Linket valaki?
  • neevous
    Csak ezt.
  • Hegi90
    Nekem jöhetnek a linuxos cuccok :P

Egyébként ezekkel az alternatív IM-ekkel mindig az volt a bajom, hogy nagyon nagy az inkompatibilitás. Mirandával nem bírtam pl rendes avatart berakni, mert vagy nem ltászott semmi, vagy nagyon kockás volt másoknak. Aztán ilyenek, hogy a file átvitel nagyon nagyon nagyon lassú. Webcamera, stb stb.
  • SimaSuna #40450
    ezt így fel is tölthetnéd vhova?
    mármint a skint, vagy ez alap?

mit kell az alap Digsby-n letölteni?
  • neevous
    Jaja sokkal kevésbé kendács, mint a miranda, de ez is testreszabható. Működnek vele az adium smileyk, beszélgetőablak skinek, egyedül a contact list kevésbé pimpelhető, de továbbá kezeli a gmailt, a twittert, a facebookot, a linkedin-t, meg a legnagyobb messenger protokolokat ofkórz.
    Egy-másfél éve nyúzom és teljesen jó. Annyi, hogy a twittert időközben náam kiváltotta a destroytwitter.
  • SimaSuna #40448
    ha jól sejtem az asszony volt az :)

ő használja a Digsby-t :)

de vagy 2hete használja kb.
    most azon gondolkodom h átváltok én is rá :)
    bár vmi szebb skint kellene keresni rá :)
  • pxxl
    kellett neked a linux :D
  • Ability
    Szerintem én neevous-nál láttam először, de tök lényegtelen. Én is már nagyon régóta használom, magamtól bukkantam rá, vannak saját skinjeim és pluginjaim, de senkit nem érdekel. :]

De ha már a divatba hozásnál tartunk, akkor valaki pl. tett be egy képet, amin Digsby kliens volt. Senki sem kérdeztem meg mi is ez pontosan, pedig szerintem odab*sz a Mirandának (igényektől függően).

Én meg nyomatnék sok kreatív cuccot, csak linuxon nincs rá igény. Pedig tudok full ugyan olyan dock-ot csinálni, mint OSX-en, ugyan olyan animációval. Tudok ugyan olyan ablakokat létrehozni, a keretei, színe, a gombok "csoportba rendezése", és minden mással együtt. Tudok betenni QuickLook funkciót, Coverflow-ot a filekezelőbe, de megint senki más nem nagyon tudná használni. :D
  • pxxl
    Xp sp3. semmi buherált hülyeség...
  • SimaSuna #40444
    a BlackSheep és a Daytona :)
  • nesto
    melyik a legjobb ezek közül?
  • SimaSuna #40442
  • redmonk
    nem kéne indítani egy versenyt?