45528
-
#40480 Van vele egy olyan problémám, hogy azoknak, akiknek hosszú a neve, belelóg a szövegbe a nevük. -
#40479 Sorold... -
#40478 hát sajnálom,de azért köszi :) -
#40477 A winampnál most találtam jobbat:AIMP2.Nem reklámozás,de néhány témába jobban beleillik.Hátha valakinek bejön. -
#40476 nem..csak win 7en.. :( -
#40475 hát most kicsit újjítottam visual style-al kapcsolatba..
meg winamp skint..nekem tetszik :)
-
#40474 Ezt a Dreamscene nevű progit esetleg Windows XP-n is lehet futtatni? -
#40473 Ez nagggyon nagy !
mille grazie :-) !!! -
#40472 ah sikerült, be kellett másolni azt a yamil fájlt :) -
#40471 qrva komoly sztem a digsby
csak még nincs rá olyan sok minden mint másra de az alapok jók nagyon
egy programom belül megtom nézni minden üzim h kik vannak fenn facebookon egyaránt és tök egyszerü beállítani -
#40470 sztem itt :)
a Digsby topik halott :(
Neevous hátha jár erre :) -
#40469 vki nem tudja h hol kérdezösködjek digsby-vel kapcsolatban?
bbccode érdekelne főleg meg pár apróbb beállítás -
#40468 Elolvastad az instrukciókat? -
#40467 http://porthu.extra.hu/index.php?id=2
Itt található.(PortHU Gadget) -
#40466 a Tv műsort minialkalmazással v milyen módszerrel lehet így megjeleníteni ? -
#40465 nah mindegy xD megoldottam máshogyan -
#40464 nem értem, nekem nem sikerül ilyenre beállítanom a skint :D -
#40463 őőő nem tudom miért nem suta vagyok.. régen tudtam telepíteni a windowblindset most meg nem... valaki szájbarágósan? Am torrentről szedtem le -
#40462 ezigen :D:D
Köszi, asszem meglesz a programom, ha unatkozok :D -
#40461 Csak hogy tuti észrevedd, frissítettem az előző kommentem. :] -
#40460 megelőztél:) -
#40459 őő ha nem lesz hozzá ugye a progihoz plusz skinek akkor be tudod nekem linkelni a skint? -
#40458 QuickLook és Coverflow
Adium témák Pidginhez
Music applet
XWinWrap - video vagy képernyővédő háttérképnek
Devil's Pie - bármilyen ablakot (program, videó, akármi) beállíthatsz háttérképnek, illetve egyedi szabályokat adhatsz neki. Kép: pl egészablakos terminál
Gnome Swallow - bármilyen programot beleágyazhatsz egy panelba. Például autohide panel, ami egy számológép méretére nyílik ki és cask ki kell húznod a képernyő bizonyos pontjára az egeret hogy ott legyen. Vagy GIMP-ben a paletta ablakokat két szélső autohide panelra rakod, ami csak a GIMP futása mellett jelenik meg, és olyankor a képernyő két széléra húzva jönnek be az eszközbeállítások
illetve van még valami dockme vagy milyen nevű program, amivel bármikor, bármilyen programot a tray ikonok közé tudod tenni, akkor is, ha a program nem támogatja, és onnantól kezdve oda minimalizálja.
...
és van még csomó, ami nem jut eszembe, illetve nem érdemes belekezdeni, mert utána kell nézni. Ilyen pl. a Conky, amivel bármilyen információt meg lehet jeleníteni, akár a torrentkliens letöltési állapotát is, vagy csak szabályozni a zenelejátszót. DBus-on minden program tud kommunikálni egymással.
A többi cuccost szerintem te nem tudod majd használni, mert valószínűsítem Gnome környezetes linuxod van. Jelenleg nekem is, KDE-vel tettem egy próbát, ott lehetett csinálni ilyen OSX-es menüikon összeolvasztást, csoportba rendezést. Ugyan úgy, ahogy OSX-en is van. Illetve pl. ilyen különböző al-ablakoknak más designt adni, mint pl OSX-ben a dock jobbklikkes menüje. a KWin mellett meg a spces és exposé ugyan úgy nézett ki, mivel nem szenvednek licens problémáktól. Ugyan ennek köszönhetően a dock-ra való minimalizálás is lehet ugyan olyan, mint OSX alatt, hogy csak összeszűkül, de nem visz bele hülye hullámokat. -
#40457 Dreamland visual style -
#40456 Valami tipp?Meg lehet csinállni? -
#40455 az már volt azt hittem anélkül is lehet de ha nem akkor köszi:) leszedem gyorsan:P -
#40454 akkor neked a WindowBlinds progi kell :) -
#40453 Hali Xp sp3 van fent gépen és azt szeretném elérni hogy átlátszó tálca legyen tőlem lehet az a kerek gombos is... csak átlátszó legyen Linket valaki? -
#40452 Csak ezt. -
#40451 Nekem jöhetnek a linuxos cuccok :P
Egyébként ezekkel az alternatív IM-ekkel mindig az volt a bajom, hogy nagyon nagy az inkompatibilitás. Mirandával nem bírtam pl rendes avatart berakni, mert vagy nem ltászott semmi, vagy nagyon kockás volt másoknak. Aztán ilyenek, hogy a file átvitel nagyon nagyon nagyon lassú. Webcamera, stb stb. -
#40450 ezt így fel is tölthetnéd vhova?
mármint a skint, vagy ez alap?
mit kell az alap Digsby-n letölteni?
-
#40449 Jaja sokkal kevésbé kendács, mint a miranda, de ez is testreszabható. Működnek vele az adium smileyk, beszélgetőablak skinek, egyedül a contact list kevésbé pimpelhető, de továbbá kezeli a gmailt, a twittert, a facebookot, a linkedin-t, meg a legnagyobb messenger protokolokat ofkórz.
Egy-másfél éve nyúzom és teljesen jó. Annyi, hogy a twittert időközben náam kiváltotta a destroytwitter.
-
#40448 ha jól sejtem az asszony volt az :)
ő használja a Digsby-t :)
de vagy 2hete használja kb.
most azon gondolkodom h átváltok én is rá :)
bár vmi szebb skint kellene keresni rá :)
-
#40447 kellett neked a linux :D -
#40446 Szerintem én neevous-nál láttam először, de tök lényegtelen. Én is már nagyon régóta használom, magamtól bukkantam rá, vannak saját skinjeim és pluginjaim, de senkit nem érdekel. :]
De ha már a divatba hozásnál tartunk, akkor valaki pl. tett be egy képet, amin Digsby kliens volt. Senki sem kérdeztem meg mi is ez pontosan, pedig szerintem odab*sz a Mirandának (igényektől függően).
Én meg nyomatnék sok kreatív cuccot, csak linuxon nincs rá igény. Pedig tudok full ugyan olyan dock-ot csinálni, mint OSX-en, ugyan olyan animációval. Tudok ugyan olyan ablakokat létrehozni, a keretei, színe, a gombok "csoportba rendezése", és minden mással együtt. Tudok betenni QuickLook funkciót, Coverflow-ot a filekezelőbe, de megint senki más nem nagyon tudná használni. :D -
#40445 Xp sp3. semmi buherált hülyeség... -
#40444 a BlackSheep és a Daytona :) -
#40443 melyik a legjobb ezek közül? -
#40442 -
#40441 nem kéne indítani egy versenyt?