45528
-
#271 hagyd lehet hogy a desktopon az ikonokat is rendberakja ha jön sz asszony :) -
#270 :)
Itt most egy másik asztalról van szó. -
#268 szoval rám!
-
#267 az csak azert an hogy könyebben felfogd a lényüket :) igazabol nem öregednek csak ugycsinalnak... meg ezt se tudod... -
#266 bocsi , nem rád értettem -
#265 Suxx te is... -
#264 MINDENKI SUXX
bOCSI DE MOST EGY CSÖPPET IDEGES VAGYOK -
#263 WINDOWS SUXX -
#262 GRAT -
#261 En Vincze Márk vagyok -
#260 Corel: engem? apumat hivjak ugy... -
Corel #259 Remélem nem tényleg Vincze Gyulának hívnak. -
#258 tegnapi Voyager ismétlésben volt Q... meg Rikert is előbányászták. mitől öregednek a kortalan-halhatatlanok???? :))))))))))) -
#257 ugyan auzt a nevet adtam a képnek mint a régebbi ( másik ) linkemnél így most ott is ez a kép figyel ahhrhhh -
#256 teret váltottam :-))
-
#255 a fene... nem jo a linkeles na megegyszer egy csodalatos vezerlopult :)):
na remelem jo lesz... Ti meg irjatok!?!?! -
#254 na mi van? senki sem ir? legalabb velemenyt mondjatok a desktopomrol!
Na ilyet ki tud :)))???:
Aquli -
#253 egy ket jo otlet -
#252 ja bocs ez itt elmenne freegamez4all reklamnak is, de nem az, csak nekem tettszik ez a hatterkep. -
#251 Na valtoztattam az asztalomon:
Asszem ez jobb mint az elozo. ja nezzetek meg ezt, es itt a baloldali menube a misc alatt az fg4a wallpapert, erdekes programok otletek vannak, szerintem nem rossz. Az a szorakoztato tv musor amirol beszeltek, tenyleg eleg vicces :)). -
#250 Annak a csajnak inkább a Playboyba kellett volna mennie akkor nagyobb népszerűséget szerzett volna magának. -
#249 hát... akkor én valami mutáns állat vagyok, mert röhögőgörcsöt kapok tőle leginkább :)) -
#248 a kritikaba egy szado mazo musorhoz hasonlitottak :)
-
#247 egyet érdemes megnézni... fantasztikus :))) -
#246 :) meg nemlattam azt a nagyszeru musort de olvastam a kritikat eleg mokas volt:)
-
#245 Te vagy a leggyengébb láncszem. Viszlát. (fiúk, vigyétek akasztani) - nekem ez jut eszembe róla. -
#244 az ss nek is van ertelme igy magaba is...
bar nemsok de egyket kopasz barnaingas fiatal egybol arra asszocial :) -
#243 szegény bitek szétszaladnak a neten, magányosan, sorsukat, hogy értelmes információ legyen belőlük beteljesítetlenül... szomorú vég. -
#242 ne izgolj lebomlik szerves anyagbol volt... -
#241 én itt spórolok, recycle-ok neked, erre elszórod... környezetszennyező :) -
#240 na ja. -
#239 látom sikerült megfelelő módon felhasználni. -
#238 ss
köszi igymar jobb -
#237 -
#236 "s""s" - tessék, ezek visszajárnak az előző hozzászólásodból. majd máskor használd fel :) -
#235 ne kötöszködj mar! nekem se igyvan csak kötöszködtem :)
de teleg nics hatter. -
#234 nem egyszerűbb ha egyszerre látod az egészet? -
#233 ott a talca villog ha van mashol valami. -
#232 sukkz. egyszerre csak 1 dologra figyelni... -
#231 igy nemlatom a hatteret :)