45528
-
#1025 jesszus ezenhogyan lehet SOF ozni????
nekem méf félszer ekkora az a kihúzható okosság de igy is kicsi ha nem a w-a-s-d vel játszom hanem a normál kurzorokon... -
#1024 énis :) -
#1023 Dehogy nincs! :) -
#1022 nincs mit. -
#1020 Én találtam az 1.8.1-eshez is :))
Ugyanott, mármint a cracks.am-en! -
#1019 igazából csak a nagy rendet hagytam le a képről :) -
#1018 így szoktam meg és ha máshogy lenne az lenne a gagyi :D
osztálykép... jah van vagy 3 éves :D mert a friss-et elfelejtettem beszerezni.. :DD -
#1017 Így elég kényelmetlen lehet, hogy az egér nem a billentyűzet mellett, hanem azon túl van :) -
#1016 dehogy nem játszik.Állandóan sof-ozik. -
#1015 Nem kényelmelen igy a Billenytuzet-Egér kiosztas? Igy nem igazan lehet jatszani FPS-eket. Vagy nem jastzol? :) -
#1014 osztálykép rulez:) -
#1013 -
#1012 cool -
#1011 Na egy kicsit frissitettem rajta :) Az ikonokat szebbé rendezgettem :) Meg végre "normalis" WinAmp ikon van :) -
#1010 az csak az 1.7 es hez jo az 1.8 as kovetkezo ujrainditaskor ujra reg kodot ker :( marmint a cracks.am en levo -
#1009 Print Screen Billentyűvel a billentyűzeten, az Insert felett keresd valahol. -
#1008 Nagyon kellene! Van ICQ-d? Az enyém: 172378857 .
Beszéljünk please! -
#1007 mivel fotózod le?Mert nekem nem látszik a start menü. -
#1006 nekem van crack-em kell? -
#1005 www.astalavista.box.sk
keress rá, azt hiszem a cracks.am-en volt, én onnét szedtem le, egy txt fájlban vannak mindenféle karakterek, na most ha valamelyik ikonra kattintasz ott van ilyen hogy register oda kell bemásolni a karaktersorozatot! nekem sikerült! :))) -
#1004 Aki ugy jártas az AS-ben attol kérdezném.
Valami 30 napos Shareware ez az Aston. Lehet valahogy crackelni? Ha igen, honnet lehet cracket leszedni hozzá? Ha letelik a 30 nap, és nincs regisztrálva, akkor mi történik? -
#1003 Ja minden ok csak ujra kellett inditani a gépet:) -
#1002 Kipróbáltam az astonshellt de nekem a thwizzard annyit csinál hogy lecseréli a színeket. Még a wallpapert se cseréli le. Én csinálom szarul vagy valami nem okés? -
#1001 ez már tényleg jobb -
#1000 Na ez már nekem is jobban tetszik. Ezt lessétek ;)
Vélemény? :) -
#999 nekem nem teccik... -
#998 Persze hogy jó! Na akkor most megmutatnám. Az enyém ebben a pillanatban ilyen, pár perce csináltam meg. Aston + AstonShell Theme.
Vélemény???
Aki ugy jártas az AS-ben attol kérdezném.
Valami 30 napos Shareware ez az Aston. Lehet valahogy crackelni? Ha igen, honnet lehet cracket leszedni hozzá? Ha letelik a 30 nap, és nincs regisztrálva, akkor mi történik? -
#997 jó ez az ASTON -shell !! -
#996 Telepícsd újra :)) -
#995 Hali!
Style XP-vel kapcsolatban lenne 1 olyan kérdésem, hogy mióta feltettem az SP1-et, azóta nem akarja bekapcsolni magát. Nincs erre vmi megoldás???
Tenksz. -
Tomcat #994 fú de tré lett. Vissza az eredeti felbontásban :) -
Tomcat #993 összenyomva 800x600 -ra ofcourse -
Tomcat #992 BEHUN befigyel! :)
Amúgy most éppeg így néz ki desktop:
-
#991 Hi lámaBéci. -
Tomcat #990 Ezek szerint eltaláltam... :D -
#989 honnan tudod?::)))))))))))))) -
Tomcat #988 Talisman? winfos meg szétesik magától is :) -
#987 melyiket? az en hatteremet?
innen
Szerintem itt vannak a leheto legjobb hatterek az absztrakt kategoriaban. -
#986 egyszer volt egy ilyen barom progi ami az egész desktopot átszabta.. kb mint ez az aston.. hát ful szétbaszta a winfosomat -
Tomcat #985 Többek közt innét