Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok
Lenne egy kerdesem .
Ket SM2433BW hasznalok . Vannak letoltheto multi wallpaper-ek . Hogy tudom ezeket hasznalni a ket monitoromon ????
Lenne egy kerdesem .
Ket SM2433BW hasznalok . Vannak letoltheto multi wallpaper-ek . Hogy tudom ezeket hasznalni a ket monitoromon ????
ゾルターン
miranda.
folyton reklámozza <#vigyor2>#vigyor2>
folyton reklámozza <#vigyor2>#vigyor2>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
oldalt az ott msn?
tudtok valami jó toolbar-t, ami összhangban van a tálcával?
Olyasmi kéne, mint a jet-toolbar
A tabokra kategorizálható cuccai szerintem hasznosak
Olyasmi kéne, mint a jet-toolbar
A tabokra kategorizálható cuccai szerintem hasznosak
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Új tigrisem van
Samurize valamiért nem jó!
Ha fut akkor az ablakokat nem lehet teljes méretbe tenni mert felül lesz egy sáv mintha addig tartana az ablak fölötte fekete csík!
Samurize valamiért nem jó!
Ha fut akkor az ablakokat nem lehet teljes méretbe tenni mert felül lesz egy sáv mintha addig tartana az ablak fölötte fekete csík!
Adnál egy linket a témádhoz? Elõre is kösz.
thx,jo az 1920x1200-as is😉
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
wp-et kernek 1680-ba ha lehet
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Húú de rég használtam Samurize-t!
Hol találok tutorialt ahhoz hogy hogyan tudok media player lejátszási infót kiíratni? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nagyon elfelejtettem ezt az egészet...
Hol találok tutorialt ahhoz hogy hogyan tudok media player lejátszási infót kiíratni? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nagyon elfelejtettem ezt az egészet...
fuck you wallpaper
akiknek kellett^^
akiknek kellett^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Hát egy kis frissítés ráférne, a desktopomra, csak nincs semmi ötletem, hogy, hogy nézzen ki. Ti tudnátok ajánlani nekem valami jó dizájnt, hátteret, témát?
(alacsony felbontás, + imádom a japán autókat)
Jelenleg így néz ki:
(alacsony felbontás, + imádom a japán autókat)
Jelenleg így néz ki:
Rendezkedtem már én is egy kicsit:
Ha tud valaki jó tigrises hátteret/háttereket az szóljon min 1440x900-as felontásban!
Ha tud valaki jó tigrises hátteret/háttereket az szóljon min 1440x900-as felontásban!
Ah tényleg bocs, ahogy nézem ha lerögzíted tálcára sima intézõnek teszi le. Viszont találtam egy másik módszert. Tûzd le intézõt tálcára. Lezárt állapotban. (mikor nem fut) Shift+jobb katt rá és a felugró menübõl beállításokban az elérési útvonalat (alapméretezettben ez van benn: SystemRoot%\explorer.exe) írd át erre:
%SystemRoot%\explorer.exe /e,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}
Így most már tuti hogy a sajátgép fog bejönni.
%SystemRoot%\explorer.exe /e,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}
Így most már tuti hogy a sajátgép fog bejönni.
Hmm. Nekem is az jön be alapból ha intézõt indítom. De amint elmondtam elõbb az ikonról nekem rendesen bejön sajátgép.
....
Próbáld ki!
Nem a meghajtók jönnek majd be hanem buzi dokumentumos rész!
Ezt kéne valahogy megoldani!
Próbáld ki!
Nem a meghajtók jönnek majd be hanem buzi dokumentumos rész!
Ezt kéne valahogy megoldani!
Jaa, nem az a legegyszerûbb, hogy csinálsz egy ikont sajátgéprõl azt lerakod tálcára? 😄
(intézõbõl alt-ot lenyomva kihúzod computert, és lesz egy ikonod amit elindítva bejön sajátgép a meghajtókkal. utána csak lerakod tálcára és kész.)
(intézõbõl alt-ot lenyomva kihúzod computert, és lesz egy ikonod amit elindítva bejön sajátgép a meghajtókkal. utána csak lerakod tálcára és kész.)
azért nem guglizok mert arra kidob minden sajtrágó lóf*szt is, és én olyat szeretnék ami nektek is bevállt esetleg, és vírusmentes, és használható 😊
practitioner of the forbidden arts of death
Mivel én win7-es vagyok nem használom, és nem is próbáltam, de egy kis google-zés után ezt találtam ami ingyenes: http://www.bionixwallpaper.com/
Remélem megfelel, vagy vársz arra akinek van tapasztalata az ügyben.
Remélem megfelel, vagy vársz arra akinek van tapasztalata az ügyben.
szükségem lenne egyo lyan mini programra, vagy scriptre, ami váltogatja a háttereket bizonyos idõközönként egy megadott mappából. tudtok ilyesmirõl?
(win vista x64em van ha ez számítana valamit)
(win vista x64em van ha ez számítana valamit)
practitioner of the forbidden arts of death
Mert nem jól csinálod.
Jobb gomb a tálcára, és teljesen új eszköztárat hozz létre, ahol a sajátgépet adod meg mappaként, amibõl a meghajtók kinyílnak intézõben. (Computer ha angol a windowsod)
Kikapcsolt feliratokkal a végeredmény:

Jobb gomb a tálcára, és teljesen új eszköztárat hozz létre, ahol a sajátgépet adod meg mappaként, amibõl a meghajtók kinyílnak intézõben. (Computer ha angol a windowsod)
Kikapcsolt feliratokkal a végeredmény:

Hogymi? <#idiota>#idiota>
Sajátgép kell a tálcára, le is rakom de nem a szokásos meghajtós ablak jön be hanem buzi dokumentumok (videók,filmek,képek stb.)
Sajátgép kell a tálcára, le is rakom de nem a szokásos meghajtós ablak jön be hanem buzi dokumentumok (videók,filmek,képek stb.)
Ha toolbarra gondolsz, akkor csinálj egy újat és add meg neki sajátgépet elérésként. Unlock tálcát, majd jobb gombbal a toolbarra a menüben kikapcsolod feliratokat és csak az ikonok lesznek felsorolva.
SimaSuna: Ez a háttér hatalmas. 😄
SimaSuna: Ez a háttér hatalmas. 😄
Abban segítsen nekem valaki hogy Win7 alatt hogy lehet a tálcára rakni a Számítógépet úgy hogy a C:,D: és egyéb meghajtóim jöjjenek be ne ez a buzi dokumentumos izé hogy képek,videók stb.!?
Na remélem így jó lesz!
WP
WP